9,2/10 515 anmeldelser

Parkering Hamborg lufthavn

Ændre lufthavn
Group 3 til reserve 3 MIN
checkmark
Bedste tilbud
checkmark
Over 4 millioner kunder på verdensplan
checkmark
Annuller/ændre reservationer gratis
Information
info car
Parkeringspladser
20
info message
Højste vurdering
HAPPY PARKING | SMART | P2
info checkmark
Billigste
HAPPY PARKING | SMART | P1 E1-5
info compass
Tættest på lufthavnen
HAPPY PARKING | SMART | P2

Se parkeringsområderne på kortet

Parkering Hamborg lufthavn

Flybilletten er bestilt og du begynder at få sommerfugle i maven, når du tænker på den kommende rejse. Det hele begynder fra Hamborg lufthavn! Alt er timet og tilrettelagt, lige indtil du kommer i tanke om, at du stadig skal finde ud af at komme til Hamborg lufthavn. Du stoler ikke rigtig på offentlig transport og du orker ikke, at skulle bekymre dig om transport til Hamborg lufthavn. Hvad med at parkere ved Hamborg lufthavn? At ankomme i bil er meget mere afslappet end offentlig transport, men desværre er der ingen gratis parkering ved Hamborg lufthavn. Du vil selvfølgelig også helst, at din bil er sikkert parkeret, og til en god pris, mens du er væk. En parkeringsplads i Hamborg lufthavn er ofte meget dyr. Med alternative parkeringsudbydere tæt på Hamborg lufthavn, kan du parkere din bil billigt. Parkering ved Hamborg har aldrig været nemmere! Parkos gør det supernemt at søge efter en parkeringsplads! På denne hjemmeside sørger vores udbydere for billige parkeringspladser i nærheden af Hamborg lufthavn. Her kan du sammenligne priser og finde en sikker parkeringsplads i nærheden af lufthavnen.

Indholt:

  1. Billig Parkering
  2. Shuttle & Valet
  3. Langtidsparkering
  4. Sammenlign priser

Hamborg lufthavn (også kaldet Flughafen Hamburg "Helmut Schmidt" / Hamburg Airport) er den ældste af alle tyske lufthavne, og 5. største lufthavn i Tyskland. I 2016 brugte over 16 millioner passagerer Hamborg lufthavn og antallet stiger hvert år. Omkring 70 flyselskaber, inklusiv Ryanair, Eurowings, KLM og Lufthansa tilbyder rejser fra Hamborg lufthavn med destinationer over hele verden. Hamborg lufthavn har 2 terminaler forbundet til Airport Plaza, som er den nyeste af de tre terminalbygninger ved "Hamburg Airport". Du kan let komme til Hamborg lufthavn fra motorvejen A7 via B433.

Billig parkering ved Hamborg lufthavn

Det er umagen værd at sammenligne udbydere gennem Parkos! Gennem de alternative parkeringsudbydere på vores hjemmeside, har du mulighed for at finde parkeringspladser ved Hamborg lufthavn. Bare fordi parkeringsudbyderne er billigere, betyder det ikke, at deres service er dårligere. De alternative udbydere er en stor, og billigere, konkurrent til de officielle parkeringspladser i Hamborg lufthavn. Udbydernes områder har en høj sikkerhedsstandard og er under konstant overvågning. Så hvordan er det muligt at disse udbydere kan tilbyde parkeringspladserne billigere? Og med en høj sikkerhedsstandard? De alternative parkeringsudbydere er normalt beliggende en smule væk fra Hamborg lufthavn. Af den grund er lejen her meget billigere. For at komme fra parkeringsområdet hen til Hamborg lufthavn, vil en shuttlebus, som er inklusiv prisen for din parkeringsplads, køre dig. Hvis du ikke har lyst til at køre ud til et parkeringsområde før din afrejse, kan du bestille valetparkering. Din bil vil blive afhentet ved Hamborg lufthavn, og herefter blive parkeret for dig. Du kan stole på, at din bil vil blive sikkert parkeret, og du kan starte din rejse i ro og mag. Du kan også slippe for at skulle hen til betalingsautomaten. Du kan forudbestille og betale din parkering ved Hamborg Lufthavn på vores hjemmeside. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan parkeringsområderne er, anbefaler vi at læse kundeanmeldelserne igennem. Det er udelukkende kunder, som har reserveret hos os, som kan efterlade en anmeldelse. Derfor kan vi garantere, at du kun finder ægte anmeldelser på vores side

Det kan godt betale sig at sammenligne priser med Parkos! De alternative parkeringsudbydere på vores hjemmeside, gør det muligt for dig at parkere din bil billigt ved Hamborg lufthavn. Og bare fordi de er billigere, betyder det ikke, at deres service er dårligere. De alternative parkeringsudbydere er en stor konkurrent, som er billigere end de officielle parkeringspladser i Hamborg lufthavn.

Udbydernes områder har en høj sikkerhedsstandard, og bliver konstant videoovervåget. Så hvordan kan udbyderne tilbyde parkeringspladserne billigere? Og samtidig have en høj sikkerhedsstandard? De alternative parkeringsudbydere er normalt beliggende en smule væk fra Hamborg lufthavn og det gør lejen billigere. For at komme fra parkeringsområdet hen til Hamborg lufthavn, vil en shuttlebus, som er inklusiv prisen for parkeringspladsen, stå klar til dig. Hvis du ikke vil køre til parkeringsområdet først, kan du vælge at bestille valetparkering. Valetparkering betyder, at din bil bliver afhentet ved Hamborg lufthavn, og herefter parkeret for dig. Så du kan stole på, at din bil bliver sikkert parkeret, og du kan starte din rejse fra Hamborg lufthavn i ro og mag. Du kan også undgå at skulle gå hen til en betalingsautomat. Du kan forudbestille og betale din parkering ved Hamborg lufthavn på vores hjemmeside.

For at få et bedre indtryk af parkeringsområdet, anbefaler vi at læse nogle kundeanmeldelser igennem. Det er udelukkende kunder, som har reserveret en parkeringsplads hos os, som kan skrive en anmeldelse. Derfor kan vi garantere, at anmeldelserne er ægte.

Shuttlebus-, og parkeringsservice ved Hamborg lufthavn.

Da afstanden fra parkeringsområdet til Hamborg lufthavn ofte er for lang at gå, skal der arrangeres en køretur hen til terminalen. Parkeringsudbyderen sørger for det. Hvis du parkerer billigt hos én af vores parkeringsudbydere, tæt på Hamborg lufthavn, er shuttlebus-, eller valetparkeringsservicen altid inkluderet i prisen. Men hvad er forskellen mellem de to tjenester?

Shuttlebusservice til Hamborg lufthavn

Kies uw manier van parkeren

Når du vælger shuttlebusservice til Hamborg lufthavn, kører du direkte til den bookede parkeringsudbyders parkeringsområde. Her kan du parkere din bil og en medarbejder vil hjælpe dig med bagagen. En gratis shuttlebus vil derefter bringe dig fra parkeringsområdet til din afgangsterminal i Hamborg lufthavn. Når du er kommet tilbage, kontakter du din parkeringsudbyder, lige efter du har hentet din bagage. Du finder udbyderens telefonnummer i din bekræftelsesmail. Shuttlebussen vil samle dig op, direkte ved din terminal i Hamborg lufthavn, og vil køre dig tilbage til din bil. De fleste udbydere, som tilbyder shuttlebusservicen, tillader at du taget din bilnøgle med dig på rejsen. Er det ikke er tilfældet, så vil det blive tydelig meldt på vores hjemmeside. Parkeringsudbyderen vil måske bede om bilnøglerne, så de kan udnytte parkeringsområdet effektivt. Bilerne bliver parkeret i blokke og sorteret alt efter, hvornår de skal returneres til deres ejer. Det kan ske op til flere gange, at en rejsende kommer en eller to dage tidligere/senere tilbage end først antaget. Derfor har nogle parkeringsudbydere brug for din bilnøgle, så de kan flytte din bil, hvis din hjemkost ændres. Hvis du skal afleverer din bilnøgle, vil de blive sikkert opbevaret i et pengeskab på parkeringsområdet ved lufthavnen. Shuttlebus-, og valetparkeringsservice ved Hamborg lufthavn fås for €2.80,- pr. dag eller €27,- pr. uge.

Valetparkering i Hamborg lufthavn

Ved at vælge valetparkering i Hamborg lufthavn, bliver din rejse behageligere og mere afslappet. I dette tilfælde behøver du ikke at køre til en parkeringsplads i nærheden af Hamborg lufthavn. Du forudbestiller din valetparkering og kører direkte til afgangsterminalen ved Hamborg lufthavn. Her vil en medarbejder fra parkeringsudbyderen vente på dig. Efter en kort kontrol af din bil for eksisterende skader, vil medarbejderen køre din bil til et sikkert parkeringsområde og parkere den her. Mens medarbejderen parkerer din bil, fortsætter du i ro og mag til check-in, så du kan gå om bord i dit fly. Når du har modtaget din bagage ved hjemkomst, kontakter du parkeringsudbyderen. Så vil en medarbejder køre din bil tilbage til ankomstterminalen i Hamborg lufthavn, og du kan fortsætte din rejse hjemad, lige så snart du har fået din bil. Denne parkeringsservice er ikke blot mere behagelig, men også hurtigere, da du ikke har nogen ventetid på shuttlebussen. Denne service er specielt velegnet, hvis du har en handicappet passager. Bestilles denne service, kan du have en kørestol med i bilen, og det er ikke nødvendigt at køre med en shuttlebus hen til Hamborg lufthavn. Valetparkering i Hamborg lufthavn er normalt dyrere end shuttlebusservicen. Parkeringsmedarbejderne kan let genkendes på deres arbejdsuniform. Uniformen vil blive godt beskrevet i din bekræftelsesmail.

Langtidsparkering ved Hamborg lufthavn

Hvis du har tænkt dig at parkere din bil ved Hamborg lufthavn i en længere periode, så er det bestemt umagen værd, at kigge på de alternative parkeringsudbydere tæt på Hamborg lufthavn. Langtidsparkering kan blive meget dyr, hvis du vælger at parkere din bil direkte i Hamborg lufthavn. Da der er så mange forskellige muligheder for parkering, kan du hurtigt miste overblikket. Her kommer vi ind og hjælper dig videre. Parkos gør det muligt at finde den bedste parkering ved Hamburg, samt de bedste parkeringsudbydere til dig og din bil. På vores hjemmeside kan du finde parkeringsudbydere og sammenligne f.eks. pris, beliggenhed og sikkerhedsniveau, og booke din parkeringsplads med det samme.

Her er nogle gode råd for langtidsparkering ved Hamborg lufthavn:

Sammenlign: Da der er så mange forskellige parkeringsområder i nærheden af Hamborg lufthavn, er det umagen værd at sammenligne dem med hinanden. Her kan du også tjekke, om der er ledige pladser på forskellige parkeringområder, samt booke din parkeringsplads online. Der kan være stor forskel på f.eks. pris, beliggenhed og faciliteter. Vi har personligt inspiceret alle parkeringspladserne for dig, og lavet en oversigt for dig vedrørende sikker parkering.

Kundeanmeldelser: Vi lægger stor vægt på vore kunders mening og anmeldelser. Fordi vi ikke administrerer parkeringspladserne selv, men udelukkende videresender bestillingerne, er det vigtigt for os at vide hvilke oplevelser, du har haft med de forskellige parkeringsudbydere og din parkering ved Hamburg. På den måde kan vi hurtigere gribe ind og foretage nødvendige ændringer, hvis der er gået noget galt. Det er udelukkende kunder, som har reserveret hos os, som kan skrive en anmeldelse hos os. Alle anmeldelser er derfor ægte og giver dig et realistisk overblik over parkeringsudbyderen og deres parkeringsområde i nærheden af Hamborg lufthavn.

Sikkerhed: Du vil naturligvis gerne tage af sted i ro og mag, og ikke bekymre dig om din bil mens du er afsted, når den er parkeret ved Hamborg lufthavn i op til flere dage. Vores udbyderes indhegnede parkeringsområder omkring Hamborg lufthavn bliver godt overvåget. Der er for det meste endda én medarbejder tilstede døgnet rundt, som holder øje med din bil. Din bil er i gode hænder.

Planlæg din rejse: Da parkeringsområderne ved Hamborg lufthavn for det meste ligger smule væk fra Hamborg lufthavn, er det vigtigt at planlægge din tur på forhånd. Vores ruteplanlægger vil hjælpe dig. På hjemmesiden kan du også finde mere vigtig information om trafikregler i Tyskland, og hvordan du undgår de mest travle veje i Hamborg by.

Fordelene ved Parkos
usp car
All parkeringspladser er personligt inspiceret
usp earth
Det bedste tilbud på parkeringspladser på lufthavne
usp free
Gratis afbestilling op til 24 timer før ankomst
usp like
Over 4 millioner kunder på verdensplan