8,7/10 763 anmeldelser

Parkering Hamborg lufthavn

Ændre lufthavn
til reserve 3 MIN
checkmark
Bedste tilbud
checkmark
Over 4 millioner kunder på verdensplan
checkmark
Annuller/ændre reservationer gratis
Udbydere af parkering 30
Højest vurderet PARKINFLYOUT
Billigste VOPI Park & Fly
Tættest på lufthavnen Hamburg Airport P5 Business
  1. Billig Parkering
  2. Shuttle & Valet
  3. Langtidsparkering
  4. Sammenlign priser

Parkering Hamborg lufthavn

Flybilletten er bestilt, og du begynder at få sommerfugle i maven, når du tænker på den kommende rejse. Måske skal du på ferie med familien eller på et spændende kursus i udlandet. Uanset, begynder det hele begynder i Hamburg, hvor dit fly afgår fra! Alt er timet og tilrettelagt, lige indtil du kommer i tanke om, at du stadig mangler at planlægge transport til Hamburg airport. Du stoler ikke rigtig på offentlig transport, og du orker ikke at skulle bekymre dig om transporten og sikkerheden for din bil samt tænke på parkeringsmuligheder og parkeringspladser.


Men hvad med at parkere ved Hamburg lufthavn? At ankomme i bil er meget mere afslappet end offentlig transport, men desværre er der ingen gratis parkering ved Hamburg lufthavn. Du ser selvfølgelig også helst, at din bil er sikkert parkeret og til en god pris, mens du er væk. En p plads i Hamburg lufthavn er dog ofte meget dyr.


Sammenlign de bedste parkeringspladser


Med alternative parkeringsudbydere tæt på Hamburg lufthavn kan du parkere billigere. Parkering i Hamburg airport har aldrig været nemmere! Parkos gør det super nemt at søge efter en plads og finde billig parkering og gode parkeringsmuligheder nær lufthavnen! På denne hjemmeside sørger vores udbydere for billig parkeringsplads til dig i nærheden af Hamburg airport. Her kan du sammenligne priser og finde en sikker parkeringsplads nær lufthavnen Hamburg.


Lufthavnen Hamburg (også kaldet Flughafen Hamburg "Helmut Schmidt" / Hamburg Airport) er den ældste af alle tyske lufthavne og den 5. største lufthavn i Tyskland. I 2016 brugte over 16 millioner passagerer Hamburg Airport, og antallet stiger hvert år. Omkring 70 flyselskaber, inklusiv Ryanair, Eurowings, KLM og Lufthansa tilbyder rejser med afgang fra Hamburg lufthavn til destinationer over hele verden. Hamburg lufthavn har to terminaler, der er forbundet til Airport Plaza, som er den nyeste terminal i Hamborgs lufthavn. Du kan let komme til hertil fra motorvejen A7 via B433.

Parkering ved Hamborg Lufthavn med Parkos

Det kan ikke være lettere at booke din parkering ved Hamborg lufthavn end med Parkos. Vi samarbejder med en lang række professionelle udbydere af sikre og billige parkeringspladser og stor tilgængelighed. Når du booker hos Parkos, er du altid sikret en ledig plads, inden du når til lufthavnen og skal bruge en parkeringsplads.


På vores hjemmeside kan du let se tilgængelighed og priser samt sammenligne udbydere. Booking af parkering ved Hamborg lufthavn kan ikke være nemmere end med Parkos easy airport parking.

Billig parkering ved Hamburg airport

Det er umagen værd at sammenligne udbydere gennem Parkos! Gennem de alternative parkeringsudbydere på vores hjemmeside har du mulighed for at finde parkeringspladser ved Hamburg lufthavn og nå dit fly til tiden.


Bare fordi parkeringsudbyderne er billigere, betyder det ikke, at deres service er dårligere. De alternative udbydere er en stor og billigere konkurrent til de officielle parkeringspladser i Hamborg lufthavns område. Udbyderne har en høj sikkerhedsstandard og er under konstant overvågning. Så hvordan er det muligt, at disse udbydere kan tilbyde parkeringspladserne billigere? Og med en høj sikkerhedsstandard?

De alternative parkeringsudbydere er normalt beliggende en smule væk fra Hamborg lufthavns område og terminal for afgang og ankomst. Af den grund er prisen for en parkeringsplads her en helt anden. For at komme fra parkeringen og hen til lufthavnen, vil en gratis shuttle køre dig. Den er inklusive i prisen for din parkeringsplads.

Hvis du ikke har lyst til at køre ud til et parkeringsområde før din afrejse, kan du i stedet bestille valetparkering. Bilen vil blive afhentet ved lufthavnen og herefter blive parkeret for dig. Du kan stole på, at din bil vil blive sikkert parkeret, og du kan starte din rejse eller ferie i ro og mag. Du kan også slippe for at skulle hen til betalingsautomaten og slæbe din bagage fra parkeringen.


Du kan se tilgængelighed ved Hamburg Lufthavn og forudbestille og betale din parkeringsplads online på vores hjemmeside. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan parkeringsområderne er, anbefaler vi at læse kundeanmeldelserne igennem. Det er udelukkende kunder, som har lavet en bestilling hos os, som kan skrive en anmeldelse. Derfor kan vi garantere, at du kun finder ægte anmeldelser om vores easy airport parking på vores side.

Det kan godt betale sig at sammenligne priser med Parkos! De alternative parkeringsudbydere på vores hjemmeside gør det muligt for dig at parkere din bil billigt ved lufthavnen. Og bare fordi de er billigere, betyder det ikke, at deres service er dårligere. De alternative parkeringsudbydere er en stor konkurrent, som er billigere end de officielle parkeringspladser i lufthavnen.

Gratis shuttlebus og parkeringsservice ved Hamborg lufthavn

Da afstanden fra parkeringsområdet til lufthavnen og terminalen ofte er for lang at gå, skal der arrangeres en køretur hen til terminalen. Parkeringsudbyderen sørger for det. Hvis du parkerer billigt hos én af vores parkeringsudbydere tæt på Hamborgs lufthavn, er shuttlebus-, eller valetparkeringsservice altid inkluderet i prisen for din parkeringsplads. Men hvad er forskellen mellem de to tjenester?

Shuttlebusservice til Hamborg lufthavn

Shuttlebusservice til Hamborg lufthavn

Når du vælger og booker shuttlebusservice til lufthavnen, kører du direkte til den bookede parkeringsudbyders parkeringsområde. Her kan du parkere, og en medarbejder vil hjælpe dig med bagagen. En gratis shuttlebus vil derefter bringe dig fra parkeringsområdet til din afgangsterminal og fly i Hamburg airport. Når du er kommet tilbage, kontakter du din parkeringsudbyder, lige efter du har hentet din bagage. Du finder udbyderens telefonnummer i din bekræftelsesmail. Shuttlebussen vil samle dig op direkte ved terminalen i Hamborg airport og køre dig tilbage til parkeringspladsen. De fleste udbydere, som tilbyder shuttlebusservicen til og fra lufthavnen tillader, at du taget din bilnøgle med dig på rejsen. Er det ikke er tilfældet, så vil det blive tydelig meldt ud på vores hjemmeside, når du booker din parkering. Parkeringsudbyderen vil måske bede om bilnøglerne, så de kan udnytte parkeringsområdet effektivt. Bilerne bliver parkeret i blokke og sorteret alt efter, hvornår de skal returneres til deres ejer. Det kan ske op til flere gange, at en rejsende kommer en eller to dage tidligere eller senere tilbage end først antaget. Derfor har nogle parkeringsudbydere brug for din bilnøgle, så de kan flytte din bil til en anden parkeringsplads, hvis din hjemkost ændres. Hvis du skal aflevere din bilnøgle, vil den blive sikkert opbevaret i et pengeskab på parkeringsområdet ved lufthavnen. Shuttlebus-, og valetparkeringsservice ved Hamborg lufthavn fås for €4.40 per dag eller €46 per uge. (Priser for parkering med shuttle- eller valetservice varierer afhængigt af tidspunkt).

Valetparkering i Hamborg lufthavn

Valetparkering i Hamborg lufthavn

Ved at vælge valetparkering i Hamborg lufthavn bliver din rejse behageligere og mere afslappet. I dette tilfælde behøver du ikke at køre til en parkeringsplads i nærheden af lufthavnen. Du forudbestiller blot din valetparkering og kører direkte til afgangsterminalen ved Hamborg lufthavn. Her vil en medarbejder fra parkeringsudbyderen vente på dig. Efter en kort kontrol af din bil for eksisterende skader vil medarbejderen køre din bil til et sikkert parkeringsområde og parkere den her. Mens medarbejderen parkerer din bil, fortsætter du i ro og mag til din terminal og check-in, så du kan gå om bord i dit fly. Når du har modtaget din bagage efter landing, kontakter du parkeringsudbyderen. Så vil en medarbejder køre din bil tilbage til ankomstterminalen i lufthavnen, og du kan fortsætte din rejse hjemad, lige så snart du har fået din bil. Denne parkeringsservice er ikke blot mere behagelig, men også hurtigere, da du ikke har nogen ventetid på shuttlebussen og slet ikke skal forholde dig til din parking. Denne service er specielt velegnet, hvis du har en handicappet passager. Bestilles denne service, kan du have en kørestol med i bilen, og det er ikke nødvendigt at køre med en shuttlebus hen til Hamborg lufthavn. Valetparkering i Hamborg lufthavn er normalt dyrere end shuttlebusservicen. Parkeringsmedarbejderne kan let genkendes på deres arbejdsuniform. Uniformen vil blive godt beskrevet i din bekræftelsesmail.

Langtidsparkering ved Hamborg lufthavn

Langtidsparkering ved Hamborg lufthavn

Hvis du har tænkt dig at parkere ved Hamborg lufthavn, når du skal væk i en længere periode, så er det bestemt umagen værd at kigge på de alternative parkeringsudbydere tæt på Hamborg lufthavn. Langtidsparkering kan blive meget dyr, hvis du vælger at parkere din bil direkte i Hamborg lufthavn. Da der er så mange forskellige muligheder for parkering, kan du hurtigt miste overblikket.


Her kommer vi ind i billedet og hjælper dig videre. Parkos gør det muligt at finde den bedste parkering ved Hamborg, samt de bedste parkeringsudbydere til dig og din bil. På vores hjemmeside kan du finde parkeringsudbydere og sammenligne f.eks. pris, beliggenhed og sikkerhedsniveau, og booke din parkeringsplads med det samme. Her er nogle gode råd for langtidsparkering ved Hamborg lufthavn:

Sammenlign: Da der er så mange forskellige parkeringsområder i nærheden af Hamborg lufthavn, er det umagen værd at sammenligne dem med hinanden. Her kan du også tjekke, om der er ledige pladser på de forskellige parkeringspladser samt booke din parkeringsplads online. Der kan være stor forskel på f.eks. pris, beliggenhed og faciliteter. Vi har personligt inspiceret alle parkeringspladser for dig, og lavet en oversigt for dig vedrørende sikker parkering.

Kundeanmeldelser: Vi lægger stor vægt på vore kunders mening og anmeldelser. Fordi vi ikke administrerer parkeringspladserne selv, men udelukkende videresender bestillingerne, er det vigtigt for os at vide, hvilke oplevelser, du har haft med de forskellige parkeringsudbydere og din parkering. På den måde kan vi hurtigere gribe ind og foretage nødvendige ændringer, hvis der er gået noget galt.


Det er udelukkende kunder, som har en booking hos os, som kan skrive en anmeldelse. Alle anmeldelser er derfor ægte og giver dig et realistisk overblik over parkeringsudbyderen og deres parkeringsområde og parkeringspladser i nærheden af Hamborg lufthavn.

Sikkerhed: Du vil naturligvis gerne tage af sted i ro og mag, og ikke bekymre dig om din bil, mens du er afsted, når den er parkeret ved Hamborg lufthavn i op til flere dage. Vores udbyderes indhegnede parkeringsområder omkring Hamborg lufthavn bliver godt overvåget. Der er for det meste endda én medarbejder til stede døgnet rundt ved de forskellige parkeringspladser, som holder øje med din bil. Din bil er derfor i rigtig gode hænder.

Planlæg din rejse: Da parkeringsområderne ved Hamborg lufthavn for det meste ligger smule væk fra Hamborg lufthavn, er det vigtigt at planlægge din tur på forhånd - det gælder ikke kun din booking af fly, bestilling af bagage og parkering. Vores ruteplanlægger vil hjælpe dig, så du trygt og roligt kan nå dit fly. På hjemmesiden kan du også finde mere vigtig information om trafikregler i Tyskland, og hvordan du undgår de mest travle veje i Hamborg by.

Parkeringspriser i Hamborg lufthavn

Parkeringsudbyder Parkeringstype Pris for 8 dage
VOPI Park & Fly Terminalbus parkering | Udenfor fra €68.00
PARKINFLYOUT Terminalbus parkering | Udenfor fra €68.99
SKYParking Terminalbus parkering | Udenfor fra €69.00
TRC Parkandfly Terminalbus parkering | Udenfor fra €70.00
Hansa Parking Terminalbus parkering | Overdækket fra €79.00
Shuttleservice Norderstedt Terminalbus parkering | Udenfor fra €80.00
Parkpool Hamburg Airport (VOPI) Terminalbus parkering | Udenfor fra €80.00
Mr. Park & Fly Parkeringsservice | Udenfor fra €86.00
MSF - PARK and FLY Parkeringsservice | Udenfor fra €87.00
ParkFly24 Terminalbus parkering | Udenfor fra €94.00
SCD-Parking Terminalbus parkering | Udenfor fra €128.00
Asd Park fly Parkeringsservice | Udenfor fra €180.00
SKYParking Parkeringsservice | Udenfor fra €185.00
Hamburg Airport P2 Holiday Parkering | Overdækket -
AirParkOne Parkeringsservice | Overdækket -
Hamburg Airport P4 Mitteldeck Parkering | Overdækket -
HAPPY PARKING | SMART | P1 E1-5 Parkering | Overdækket -
HAPPY PARKING | SMART | P2 Parkering | Overdækket -
HAPPY PARKING | SMART | P8-9 Parkering | Overdækket -
PARKINFLYOUT Terminalbus parkering | Overdækket -
Classic Parking Terminalbus parkering | Udenfor -
Classic Parking Terminalbus parkering | Overdækket -
Hansa Parking Terminalbus parkering | Udenfor -
HAPPY PARKING | SMART | P4 Mitteldeck Parkering | Overdækket -
SaS Parking - Smart & Safe Terminalbus parkering | Udenfor -
AK Park & Fly Terminalbus parkering | Udenfor -
Hamburg Airport P8-9 Holiday Parkering | Overdækket -
Hamburg Airport P1 Terminal - Holiday Ebene 0 Terminalbus parkering | Overdækket -
Hamburg Airport P5 Business Parkering | Overdækket -
PMS Park & Fly Hamburg Terminalbus parkering | Udenfor -
PMS Park & Fly Hamburg Terminalbus parkering | Overdækket -
Hamburg Airport P2 Business Parkering | Overdækket -
Car Safe Terminalbus parkering | Overdækket -
Hamburg Airport P1 Terminal - Business Ebene 0 Parkering | Overdækket -
Hamburg Airport P1 Holiday E1-5 Parkering | Overdækket -

*Priserne kan variere afhængigt af de datoer, du vælger, sæson og ankomsttidspunkter. Datoerne her er fra ti. 18.6.2024 til on. 26.6.2024.

Fordelene ved Parkos
usp car
Omhyggeligt inspiceret
All parkeringspladser er personligt inspiceret
usp thumbs up
De bedste tilbud
Det bedste tilbud på parkeringspladser på lufthavne
usp 24
Gratis annullering
Gratis afbestilling op til 24 timer før ankomst
usp 24
+4 millioner kunder
Over 4 millioner kunder på verdensplan