Hamborg lufthavn parkering

Fra 2,00 € per dag! Ændre lufthavn

Laveste priser
mere end 500.000 kunder
Gratis aflysning

Vær en af 500.000 kunderne, som allerede har lavet en reservation ved Hamborg lufthavn.

Fordele ved Parkos

All parkeringspladser personligt inspiceret

Garanteret de laveste priser

At ændre og aflyse er gratis

Vi er klar til at hjælpe

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med at sammenligne parkeringsmuligheder, og vil med glæde svare på spørgsmål, hvis du har nogle.

Venligst kontakt os

Kunder giver Parkos en gennemsnitlig bedømmelse på 8,6

Kunder, som har booket en parkeringsplads gennem os, vurderer disse med et gennemsnit på 8,6/10 baseret på 355 anmeldelser.

Jeffrey tirsdag 18 februar 2020
10

Blev taget godt imod, og blev hurtigt taget til lufthavnen. Dejligt at medarbejderne parkerede vores bil for os.

Anonym tirsdag 18 februar 2020
10

Enkel hjemmeside, booking var hurtig og let

Parkering Hamborg lufthavn

Flybiletten er blevet booket, og du begynder at få sommerfugle i maven når du tænker på din kommende rejse. Det hele begynder fra Hamborg lufthavn. Alt er timet og tilrettelagt, indtil du kommer i tanke om, at du stadig, på en eller anden måde, skal køre til Hamborg lufthavn. Du stoler ikke meget på offentlig transport, og du orker ikke, at skulle bekymre dig over din transport til Hamborg lufthavn før din rejse. Hvad så med parkering ved Hamborg lufthavn? At ankomme i bil er meget mere afslappet end offentlig transport, men desværre er der ingen gratis parkering ved Hamborg lufthavn. Men du ønsker helst, at din bil bliver sikkert, og til en god pris, parkeret mens du er væk. En parkeringsplads ved Hamborg lufthavn er alt for dyr. Via alternative parkeringsudbydere, omrking Hamborg lufthavn, kan du parkere din bil billigt. Parkering ved Hamborg har aldrig været lettere. Parkos gør parkeringsplads søgningen mere enkel! Hjemmesiden, hvor du kan sammenligne priser og udbydere sørger for billige parkeringspladser i nærheden af Hamborg lufthavn, og hjælpder dig med at finde en fordelagtigt og sikker lufthavnsparkeringsplads.

Passagerer

År Antal
2012 50.976.000
2013 52.569.200
2014 54.987.500
2015 58.200.000
2016 63.300.000

Hamborg lufthavn (også kaldt Flughafen Hamburg "Helmut Schmidt" / Hamburg Airport) er den ældste af alle tyske lufthavne, og 5. største lufthavn i Tyskland. I 2016, over 16 millioner passagerer brugte Hamborg lufthavn og nummeret stiger hvert år. Omkring 70 flyselskaber, inklusiv Ryanair, Eurowings, KLM og Lufthansa tilbyder deres tjeneste ved Hamborg lufthavn med destinationer over hele verden. Hamborg lufthavn har 2 terminaler forbundet til Airport Plaza, som er den nyeste af de tre terminalbygninger ved "Hamburg Airport". Du kan let komme til Hamborg lufthavn fra motorvejen A7 via B433.

Billig parkering ved Hamborg lufthavn

Det er værd at sammenligne udbydere gennem Parkos! Med alternative parkeringsudbydere på vores website, har du muligheden for at parkere din bil ved Hamborg lufthavn, og finde parkering ved Hamburg. Bare fordi de parkeringsudbyderer er billigere, betyder det ikke, at deres service er dårlig. De alternative udbydere er en stor, og billigere, modstander til parkeringspladserne ved Hamborg lufthavn. Områderne af disse udbydere har en høj sikkerhedsstandar og er konstant under overvågning. Så hvordan kan parkeringspladserne tilbydes billigere af disse udbyderer, med så høj en sikkerhedsstandard? De alternative parkeringsudbydere er normalt lokaliseret en smule væk fra Hamborg lufthavn. Af den grund er lejen af de grunde meget billigere. For at overkomme distancen fra parkeringsområdet til Hamborg lufthavn, bliver en terminalbus tilbudt, som er inkluderet i prisen for reservationen af din parkeringsplads. Hvis du ikke har lyst til at skulle køre til et parkeringsområde før din rejse, kan du bestille parkeringsservicen. Din bil vil blive samlet op ved Hamborg lufthavn, og vil blive parkeret for dig. Du kan være sikker på, at din bil vil blive sikkert parkeret, og at du kan starte din rejse helt afslappet. Du kan også slippe for, at skulle hen til betalingsautomaten. Du kan booke parkering på horhånd ved Hamborg Lufthavn For at få en bedre idé om, hvordan parkeringsområderne er, anbefaler vi at læse igennem kunde anmeldelserne. Kun kunder, som har lavet en booking via os før, kan efterlade en anmeldelse. Derfor garanterer vi, at på deres side kan du kun finde ægte anmeldelser.

Det betaler sig, at sammenligne priser med Parkos! Med de alternative parkeringsudbydere på vores hjemmeside, har du mulighed for, at parkere din bil ved Hamborg lufthavn. Bare fordi de er billigere, skal du ikke tro, at deres service er dårligere. De alternative parkeringsudbydere er en stor konkurrent, som er billigere end parkeringspladserne ved Hamborg lufthavn..

Områderne af disse udbyderer har en høj sikkerhedsstandard, og bliver konstant videoovervåget. Så hvordan kan parkeringspladserne blive tilbudt billigere af disse udbydere, men stadig have så høj en sikkerhedsstandard? De alternative parkeringsudbydere er normalt lokaliseret en smule væk fra Hamborg lufthavn. Det gør lejen for disse grunde meget billigere. For at overkomme distancen fra parkeringsområdet til Hamborg lufthavn, vil en terminalbus blive gjort klar til dig, som er inkluderet i prisen, du betaler for din parkeringsplads. Hvis du ikke vil køre til parkeringsområdet først, kan du vælge at bestille parkeringsservicen. Parkeringsservicen vil sørge for at din bil bliver samlet op ved Hamborg lufthavn, og bliver parkeret for dig.. Så du kan være sikker på, at din bil bliver sikkert parkeret for dig, og du kan starte din rejse fra Hamborg lufthavn helt afslappet. Du kan også undgå, at skulle gå hen til den automatiske betalingsautomat. Du kan på forhånd betale og booke parkering ved Hamborg lufthavn.

For at få et bedre indtryk af parkeringsområdet, anbefaler vi at læse gennem nogle kunde anmeldelser. Kun kunder, som har lavet en booking via os før, har tilladelse til at efterlade en anmeldling. Af den grund, kan vi garanter at anmeldelserne er ægte.

Terminalbus-, og parkeringsservice ved Hamborg lufthavn.

Siden distancen fra parkeringsområdet til Hamborg lufthavn oftest er for lang til at gå, skal en køretur til terminalen arrangeres. Parkeringsudbyderen sørger for dette. Hvis du parkerer billigt gennem os, hos en af vores parkeringsudbydere, som ligger tæt på Hamborg lufthavn, er terminalbus-, eller parkeringsservicen altid inkluderet. Men hvad er forskellen mellem de to tjenester?

Terminalbusservice til Hamborg lufthavn

Kies uw manier van parkeren

Ved at vælge terminalbusservicen til Hamborg lufthavn, skal du køre direkte til parkeringsudbyderens parkeringsområde, som du booket på forhånd. Der kan du parkere din bil og en medarbejder af parkeringsområdet vil hjælpe dig med din bagage. En gratis terminalbus vil derefter tage dig fra parkeringsområdet til din afgangsterminal ved Hamborg lufthavn. På din hjemrejse, tager du kontakt til den samme parkeringsudbyder, direkte efter du har fået din bagage. Du finder deres nummer i din bekræftelsesmail. Terminalbussen vil samle dig op, direkte ved din terminal ved Hamborg lufthavn, og vil tage dig tilbage til din bil. De fleste udbydere, som tilbyder terminalbusservicen, tillader dig at tage din bilnøgle med dig på din rejse. Hvis dette ikke er tilfældet, vil dette blive informeret til dig på vores hjemmeside. Parkeringsudbyderen vil måske spørge efter din bilnøgle, for at sørge for parkeringsområdet bliver udnyttet effektivt. Bilerne bliver parkeret i blokke og sorteret alt efter, hvornår de skal retuneres til deres ejer igen ved Hamborg lufthavn. Det kan ske, igen og igen, at en rejsende kommer en eller to dage tidligere/senere tilbage end først planlagt. Af denne grund, har nogle parkeringsudbydere brug for din bilnøgle, så de kan flytte din bil, hvis din hjemkost ændres. Hvis du skal aflever din bilnøgle, vil de blive sikkert opbevaret i et sikkerhedsskab på parkeringsområdet i nærheden af lufthavnen. Terminalbus-, og parkeringsservice ved Hamborg lufthavn fåes for €2.80,- pr. dag eller €27,- pr. uge.

Parkeringsservice ved Hamborg lufthavn

Hvis du vælger parkeringsservice ved Hamborg lufthavn, vil din rejse være behagligere og mere afslappet. I dette tilfælde behøver du ikke køre til en parkeringsplads, der ligger tæt på Hamborg lufthavn, men du kan bruge din egen bil og køre direkte til afgangsterminalen ved Hamborg lufthavn. Der vil en medarbejder vente på dig fra parkeringsudbyderen, som du booket fra på forhånd. Efter et kort tjek af din bil for eksisterende skader, vil medarbejderen køre din bil til et sikkert parkeringsområde, og vil parkere din bil omkring Hamburg lufthavn. Mens medarbejderen parkerer din bil, kan du, helt afslappet, gå hen til check-in og gøre klar til dit fly. På din hjemrejse, tag kontakt til parkeringsudbyderen når du har fået din bagage. I mellemtiden vil medarbejderen køre din bil tilbage til afgangsterminalen ved Hamborg lufthavn, hvor du kan fortsætte din rejse, så snart du har fået din bil. Denne parkeringsservice er ikke blot mere behagelig, men også hurtigere, da du ikke skal forvente nogen ventetid på terminalbussen. Denne service er specielt anbefalet til folk med en handicappet passager. Bestilling af denne service, gøre det muligt at have en kørestol med i din bil, og ikke at skulle ombord på en terminalbus først, for at komme hen til Hamborg lufthavn. Parkeringsservicen ved Hamborg lufthavn er normalt dyrere end terminalbusservicen. Parkeringsarbejderen kan genkendes ud fra arbejdsuniformen. Uniformen er normalt godt beskrevet i din bekræftelsesmail.

Langtidsparkering ved Hamborg lufthavn

Hvis du har tænkt dig, at parkere din bil ved Hamborg lufthavn i længere tid, er det bestemt værd, at tjekke de alternative parkeringsudbydere, som ligger tæt på Hamborg lufthavn. Langtidsparkering kan blive meget dyrt hvis du bestemmer dig for, at parkere din bil direkte ved Hamborg lufthavn. Da der er så mange forskellige muligheder for parkering, kan du hurtigt miste overblikket. Det er her, hvor vi hjælper dig videre. Med Parkos har du muligheden for at finde den bedste parkering ved Hamburg, og bedst passende parkeringsudbyder til dig og din bil. På vores hjemmeside kan du finde parkeringsudbydere, og sammenligne f.eks. pris, lokalisering og sikkerhed, og book din parkeringsplads med det samme.

Her er nogle gode råd for langtidsparkering ved Hamborg lufthavn:

Sammenlign: Da der er så mange forskellige parkeringsområder i nærheden af Hamborg lufthavn, er det værd at sammenligne dem med hinanden. Her kan du også tjekke om der er ledig plads på forskellige parkeringspladser, og book din parkeringsplads online. Der kan være stor forskel på f.eks. pris, lokalisering og faciliteter. Vi har personligt tjekket alle parkeringsudbyderne for dig, og har lavet et overblik for dig vedrørende sikker parkering.

Kunde anmeldelser: Vi lægger stor vægt på vore kunders meninger og anmeldelser. Da vi ikke administrer hjemmesiderne selv, men videresender bestillingerne, er det vigtigt for os, at høre hvilke oplevelser du har haft med de forskellige parkeringsudbydere og din parkering ved Hamburg. På den her måde kan vi hurtigere indgribe hvor nødvendigt, og fortage de nødvendige ændringer. Kun kunder, som har lavet en booking via os før kan efterlade en anmeldelse hos os. Alle anmeldelser er derfor ægte og giver dig et realistisk indblik af parkeringsudbyderen og deres parkeringsområde i nærheden af Hamborg lufthavn.

Sikkerhed: Naturligvis vil du gerne tage på din rejse med et roligt sind, og ikke bekymre dig om din bil mens du rejser, og at den er parkeret ved Hamborg lufthavn i op til flere dag. De indhegnede parkeringsområder fra vores udbydere ved Hamborg lufthavn bliver godt overvåget. Det meste af tiden, er der endda mindst en medarbejder tilstede døgnet rundt, som holder øje med din bil. Din bil er i gode hænder.

Planlæg din rejse: Da parkeringsområderne ved Hamborg lufthavn normalt er en smule væk fra Hamborg lufthavn, er det vigtigt at planlægge din tur på forhånd. Vores ruteplanlægger her vil hjælpe dig. På denne hjemmeside kan du også finde mere vigtig information om traffikregler i Tyskland, og hvordan du undgår de tralve veje i Hamborg by.

Se parkeringsområderne på kortet

For mere information om den pågældende parkeringsudbyderen, tryk på ikonet "P". Planlæg din rute til Hamborg lufthavn