På AirParkOne kan du nemt og sikkert parkere din bil. Du kan køre din bil direkte til lufthavnen, hvor en chauffør vil vente på dig. Du kan have din bil parkeret både inde og ude hver dag.

Mere information

Adresse

Hornkamp 9-11, 22335, Hamburg
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed AirParkOne

AirParkOne Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.
Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

60%

Sikkerhed

Kameraer
Sikret parkering
Køretøjsinspektion
× Tilstedeværelse døgnet rundt
× Indhegnet
60%

Service

Autoreinigung
Auflademöglichkeit für Elektroautos
Hilfe mit Gepäck
× Toiletten
× Warteraum
60%

Standort

Overdækket parkering
Parkeringshus
Asfalteret
× Ingen maksimal indgangshøjde
× Parkering for handicappede
80%

Tilgængelighed

5min til terminal
<5min fra motorvej
By med skilte
Betjent service
× 24/7 transfer

Om AirParkOne

AirParkOne har 50 overdækkede parkeringspladser. Den maksimale indgangshøjde er 2 m. Parkeringsområdet er åbent fra kl. 04.00 og lukker kl. 24.00.

Valet service
. Med parkeringsservice skal du ikke køre til selve parkeringspladsen, men direkte til lufthavnen. En AirParkOne-medarbejder vil vente på dig i afgangshallen. Efter et hurtigt tjek af din bil for eventuelle skader, kan du allerede tjekke ind til dit fly, mens chaufføren parkerer din bil på parkeringspladsen. På din hjemrejse vil din bil blive bragt tilbage til lufthavnen.

AirParkOne har to parkeringsområder. Udendørsarealet er indhegnet og asfalteret. Parkeringshuset overvåges med kameraer og er sikret med barrierer. Dine bilnøgler opbevares sikkert i et pengeskab.

Ved overdragelsen af bilen bliver din bil kontrolleret for eventuelle skader, der måtte være opstået i forvejen. Der vil blive taget billeder, og kilometertallet vil blive noteret med henblik herpå. Du skal udfylde formularen sammen med chaufføren, så misforståelser undgås. Din bil er forsikret i henhold til parkeringsudbyderens generelle vilkår og betingelser.

AirParkOne tilbyder forskellige bilvaskpakker. Du kan tilføje disse, når du foretager din reservation. Chaufføren hjælper dig gerne med at læsse bilen af med din bagage.

.

AirparkOne oplader gerne din elbil gratis.

Max. Garagen har en indgangshøjde på 2 m.


Valet Service

Ankomst
Med parkeringsservicen kører du direkte til Hamburg Lufthavn. Mødestedet er altid øverst i afgangsetagen (afgang + ankomst) for enden af Terminal 2.

30 minutter før din ankomst til lufthavnen ringer du til AirParkOne, så en chauffør kan møde dig der direkte.

Føreren vil genkende din bil på det nummerpladenummer og den model, du oplyste, da du foretog din reservation. Sammen med chaufføren kontrollerer du bilen og noterer kilometerstanden. Overdragelsen af bilen vil tage ca. 15 minutter.

Derpå kan du allerede tjekke ind direkte til dit fly, mens chaufføren kører din bil til garagen. Der køres ikke mere end 10 kilometer i din bil.

Rejsen tilbage
. Når du vender tilbage og lander i Hamburg lufthavn, bliver din bil bragt tilbage dertil. Ring til AirParkOne straks efter, at du har hentet din bagage. En af medarbejderne vil derefter vente på dig igen i afgangshallen i terminal 2.

Din bil vil blive kontrolleret igen, og hvis alt er gået efter planen, vil du underskrive en overdragelsesformular. Herefter kan du fortsætte din rejse derfra.

AirParkOne kan se, om dit fly er forsinket ved at bruge flynummeret. Det sikrer, at der er en chauffør klar til at tage imod dig. Hvis der sker en uventet ændring af din returdato, skal du give AirParkOne besked. I tilfælde af en eventuel længere parkeringsperiode kan du betale de ekstra omkostninger direkte på stedet i kontanter.

.

Adresse

Hornkamp 9-11, 22335, Hamburg