​Hos Classic Parking kan du parkere dit køretøj sikkert fra kl. 3:00 til 0:00 om morgenen og benytte shuttleservice til Hamborg Lufthavn eller Hamborg Havn. Hvis du kommer sent hjem, er parkeringsudbyderen stadig tilgængelig for dig. Du tager din nøgle med dig på rejsen, og dit køretøj forlader derfor ikke stedet, mens du er væk.

Læs mindre
 • Generel information

  chevron

  Hos Classic Parking har du mulighed for at parkere dit køretøj i den sikre parkeringsplads i umiddelbar nærhed af lufthavnen. Parkeringsudbyderen tilbyder dig så en shuttlebus til lufthavnen eller til havnen i Hamborg, hvis du f.eks. skal på krydstogt.

  Shuttle-Parken
  På ankomstdagen kører du til parkeringsudbyderens lokaler, som ligger 6 minutter fra Hamburg Lufthavn. Afhængigt af den ekstra mulighed parkerer du dit køretøj på en af parkeringspladserne på det indhegnede og videoovervågede område og bliver derefter kørt til din terminal med den hvide shuttlebus med logoet. Du bestiller shuttletransport til lufthavnen hos Parkos. Hvis du har brug for en service til Hamburgs havn, bedes du kontakte Classic Parking, så snart du har gennemført din booking. På din hjemrejse skal du kontakte Classic Parking igen, så chaufføren kan køre dig til din bil.

  Oplysninger om COVID-19

  Chaufføren bærer en mundmaske under kørslen, og vi beder dig om også at bære din egen maske. Der er også desinfektionsmiddel i hver minibus og ved skranken. Busserne rengøres efter hver tur, og naturligvis overholdes afstandsreglerne. De kuglepenne, hvormed underskrifterne afleveres, og kortlæseren desinficeres efter hver kunde.

 • Sikkerhed

  chevron

  På Classic Parking Hamburg er dit køretøj beskyttet af et hegn og videokameraer på en delvis asfalteret og delvis grusbelagt parkeringsplads. Parkeringsudbyderen har en ansvarsforsikring. Du parkerer dog dit køretøj på eget ansvar. Der foretages ingen skadeskontrol. Hvis parkeringsudbyderen bliver opmærksom på, at en tredjepart beskadiger dit køretøj, noterer han/hun hændelsen. Du skal tage dine bilnøgler med til Classic Parking, hvis du ikke har valgt elektronisk opladning af din bil. Hvis du har valgt denne ekstra mulighed, vil din nøgle blive opbevaret sikkert i et pengeskab.

 • Faciliteter

  chevron

  Du vil blive kørt til den ønskede afgangsterminal i en hvid shuttlebus. Bemærk venligst, at shuttlebussen kører gratis med op til 4 personer. Hvis antallet overskrides, opkræves der et engangsgebyr på € 5,- pr. person. For stor bagage opkræver parkeringsudbyderen et tillægsgebyr på € 10,-, som skal betales kontant på stedet. Classic Parking hjælper dig gerne med at læsse og læsse din bagage af og på.

  Mens du er væk, er det muligt at lade dit køretøj op elektronisk, mens du er væk. Du kan bestille denne mulighed, når du foretager din reservation. Bemærk venligst, at du i dette tilfælde skal aflevere dine nøgler, som opbevares sikkert i pengeskabet. Classic Parking har også et venteværelse med gratis kaffe og kolde drikkevarer samt sanitære faciliteter.

  Dertil kommer, at Classic Parking har et begrænset antal store modtagelsesbåse, som også er tilgængelige for handicappede og giver dig mulighed for at komme sikkert ud. Hvis du ønsker at parkere dit køretøj der, kan du tilføje denne ekstra mulighed (XXL-parkeringsplads) for din egen bekvemmelighed.

  Det er gratis at booke via Parkos.

  Du kan bestille transport til lufthavnen gennem Parkos. Hvis du har brug for en shuttleservice til Hamburgs havn på grund af et krydstogt, bedes du kontakte Classic Parking straks efter reservationen, så de kan tage hensyn til din anmodning.

  Køretøjer, der ikke overstiger en bredde på 2,20 meter og en længde på 4,50 meter, kan parkeres på Classic Parking. Hvis længden eller bredden overskrides, vil udbyderen bede dig om at betale et tillæg på 15 €, som kan betales kontant på stedet. Vi beder dig kontakte parkeringsudbyderen på forhånd, hvis du ankommer med et større køretøj end angivet ovenfor.

 • Tilgængelighed

  chevron

  Bemærk venligst, at du skal ankomme til parkpladsen til tiden til din bookede tid. Kommer du for sent, mister du retten til en parkeringsplads.

  Ring venligst til Classic Parking 30 minutter før din ankomst for at bekræfte din ankomst. Derefter venter en medarbejder på dig på parkeringspladsen.

  Hvordan fungerer shuttleparkering?

  Ankomst

  Du kører din bil til Classic Parking garagen (tip: du kan stoppe kort på højre side ved arkaden med det røde banner og kalde Classic Parking) og parkere den på en af ​​pladserne. Du er mere end velkommen til at opbevare din nøgle i pengeskabet, hvis du ønsker det (men ingen nøgleaflevering er påkrævet). Du kan fortsætte din rejse direkte med shuttle-transfer til lufthavnen. De to eksisterende busser tager cirka 8 minutter til lufthavnen og kører regelmæssigt.

  Return

  På din hjemrejse, efter at du er landet og hentet din bagage, skal du kontakte Classic Parking service hotline. Gå derefter til afgangsniveauet, hvor shuttlebussen venter på dig.

  Hvis du mod forventning har brug for at forlænge eller forkorte din rejse med en eller flere dage, kan du rapportere dette direkte til Classic Parking. Hvis du kommer tilbage senere, kan du betale de ekstra parkeringsomkostninger for de ekstra dage kontant ved afslutningen af ​​din rejse.

 • Placering

  chevron
Dato fra
ma. 18.12.2023
Dato til
ma. 25.12.2023

Om Classic Parking

 • Erfaren parkudbyder
 • Sikret terræn
 • Shuttle til Hamburg Lufthavn
 • Nøgleudtagning
Vurderinger og anmeldelser
Susanne Henk
full star
10
Parkeret fra 20.10.2023 til 30.10.2023
Das Parken, der sehr nette Shuttle -Service, ...Læs mere
Terminalbus indendørs
5. november 2023
Barbara Albrecht
full star
10
Parkeret fra 24.10.2023 til 31.10.2023
Sehr freundlich. Alles hat ohne Probleme funk ...Læs mere
Terminalbus indendørs
1. november 2023
Thomas Felske
full star
10
Parkeret fra 15.10.2023 til 25.10.2023
Sehr guter und schneller, sowie unkompliziert ...Læs mere
Terminalbus indendørs
26. oktober 2023
Tilgængelighed Classic Parking
18. december 2023 til 25. december 2023 Skift datoer

Classic Parking Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.

Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

 • Sikkerhed

  • kameraer
  • indhegnet
  • sikret parkering
 • Service

  • Autoreinigung
  • Auflademöglichkeit für Elektroautos
  • Hjælp med bagage
 • Placering

  • overdækket parkering
  • parkeringshus
  • asfalteret
 • Tilgængelighed

  • 5min til terminal
  • <5min fra motorvej
  • by med skilte
  • betjent service