P
7,3/10

Parkering Hannover lufthavn

Ændre lufthavn
Group 3 til reserve 3 MIN
checkmark
Bedste tilbud
checkmark
Over 4 millioner kunder på verdensplan
checkmark
Annuller/ændre reservationer gratis
info car
Parkeringspladser
7
info message
Højste vurdering
Hannover Parking
info checkmark
Billigste
Park & Clean Hannover
info compass
Tættest på lufthavnen
Hannover Parking

Parkeringspladser ved Hannover lufthavn

Indholt:

  1. Billig Parkering
  2. Shuttle & Valet
  3. Langtidsparkering
  4. Sammenlign priser

At køre direkte til Flughafen Hannover-Langenhagen, Hannover lufthavn, er helt sikkert den nemmeste måde at komme til lufthavnen på. Og så er du heller ikke afhængig af offentlig transport. Du kan let fortsætte din rejse, efter du er ankommet til Hannover lufthavn. Siden de officielle parkeringspladser ved Hannover lufthavn ofte er meget dyre, gør Parkos det muligt for dig at sammenligne parkeringsudbydere i nærheden af Hannover lufthavn, så du kan være sikker på, at du finder den rigtige parkeringsplads, som passer til dine behov. Undgå stress før din rejse; med Parkos kan du starte din rejse i ro og mag.


Hannover-Langenhagen lufthavn (HAJ) ligger cirka 10 kilometer fra centrum af Hannover, og er det vigtigste internationale knudepunkt i delstaten Niedersachsen. Ud af alle lufthavne i Tyskland, er Hannover-Langenhagen den 9. travleste, og den travleste i Niedersachsen. Flyselskabet TUI har deres hovedkontor i Hannover-Langenhagen, og anses som det største natte-luftpostflyselskab i Tyskland. Over 6 million passagerer flyver fra og til Langenhagen hvert år, så der er brug for mange parkeringspladser ved lufthavnen. Det er grunden til, at parkeringspriserne i lufthavnen er så dyre.

Parkeringspladser ved Flughafen Hannover-Langenhagen

Din bil har brug for en parkeringsplads, mens du er ude og rejse – og helst en billig og sikker parkeringsplads. Selvfølgelig vil du helst køre i din egen bil hele vejen til lufthavnen, men at tage direkte til en lufthavn uden en reserveret parkeringsplads, er ikke altid en god idé. Det er altid rart at vide, at man har en parkeringsplads til sin bil, hvis man skal nå et fly fra lufthavnen. Parkeringspladserne ved Hannover lufthavn er på ingen måde billige og derudover, kan det være svært at finde en parkeringsplads. Med Parkos kan du ikke kun finde en parkeringsplads i nærheden af Hannover lufthavn, men de er også betydeligt billigere end parkeringspladserne i lufthavnen. Der kan parkeres på parkeringsområder med høj sikkerhed, så du behøver ikke at være nervøs for indbrud eller hærværk.

På vores hjemmeside kan du sammenligne forskellige parkeringsudbydere på bedste pris og service. En lav pris bliver ofte forbundet med dårlig kvalitet eller dårlig service. Men det er ikke tilfældet hos Parkos. Hos os kan parkeringsudbydern tilbyde dig deres tjenester til en god, lav pris, fordi deres parkeringspladser ligger en smule væk fra centrum af Hannover og lufthavnen, og derfor betaler de ikke så meget i leje.

Før en parkeringsudbyder kan komme på vores hjemmeside, gennemgår de en streng kvalitetskontrol af Parkos. Kvalitet er dog meget vigtig for de alternative parkeringsudbydere ved Hannover lufthavn. På grund af hård konkurrence er det vigtigt, at de forskellige tjenester, som kan bestilles, forbliver gode - ellers vender kunderne ikke tilbage.

Vores kunder synes alt gik godt med vores parkeringsleverandører. Derfor, giver de disse en vurdering på 4.62/5. For at hjælpe dig med at beslutte, hvem du skal booke en parkeringsplads ved, er du mere end velkommen til at læse de seneste kundeanmeldelser og oplevelser, før du beslutter dig for at lave en reservation.

Billig parkering ved Hannover lufthavn

*Priser kan variere afhængigt af dato og klokkeslæt.

Parkplätze Flughafen Hannover Anbieter packages - parkgebühren
Parkeringsplads
Pris per uge Køretid Parkeringstype Parkeringsservice
Park & Fly Hannover €49,00* 8 minutter Udendørs parkering Terminalbus-service
Park & Fly Hannover €108,00* 0 minutter Udendørs parkering Valet-service

Shuttlebus-, og valetparkeringservice

Du bestemmer selv hvilken service passer bedst til dig og dine ønsker. På vores hjemmeside kan du vælge mellem shuttlebus- og valetparkering. Begynd din søgning med Parkos og find det bedste tilbud lige nu. Herunder giver vi dig et indtryk af hvad shuttlebus- og valetparkeringservice er og hvordan det fungerer.

Shuttlebus

Wählen Sie die Art des Parkens

Hvis du vælger at gøre brug af shuttlebus-servicen til HAJ lufthavn, så kører du på rejsedagen direkte hen til adressen for den valgte parkeringsudbyder. Her kan du parkere din bil og hvis det er nødvendigt, få hjælpe til at losse og læsse din bagage. Herefter vil en medarbejder fra parkeringsudbyderet, så hurtigt som muligt, køre dig hen til lufthavnen. Køreturen er selvfølgelig inkluderet i prisen, og denne gratis shuttlebus til lufthavnen tager normalt et par minutter, maksimalt 30 minutter. Når du er kommet tilbage, ringer du parkeringsudbyderen, når du venter på din bagage. En medarbejder vil herefter komme og hente dig op ved det aftalte mødested og køre dig tilbage til din bil. Du kan altid finde telefonnummer til parkeringsudbyderen i din reservationsbekræftelse.

Valetparkering

Wählen Sie die Art des Parkens

Valetparkeringstjenesten er den mest behagelige mulighed, som tilbydes af vores parkeringsudbydere. Her behøver du ikke at køre til parkeringsområdet først, men du kan i stedet køre direkte til afgangsterminalen i Hannover lufthavn. Når du ankommer til lufthavnen, vil en medarbejder møde dig her og overtage din bil. Først vil medarbejderen kontrollere din bil for eksisterende skader, og herefter kører han den hen til parkeringsområdet. Når I er færdige med at kontrollere skader, kan du gå direkte ind til check-in-skranken, og gøre dig klar til at gå ombord i dit fly. Når du er kommet tilbage, ringer du parkeringsudbyderen, når du venter på din bagage. En medarbejder vil herefter køre din bil tilbage til lufthavnen og møde dig ved et aftalt mødested. Du kan herefter fortsætte din hjemrejse med det samme. Denne parkeringsmåde er ikke blot meget behagelig, men også meget hurtigere, da du ikke skal vente på nogen shuttlebus. Din bil vil blive kørt frem og tilbage til lufthavnen for dig. Alle former for transport mellem lufthavnen og parkeringsområdet er selvfølgelig inkluderet i prisen.

Langtidsparkering ved Hannover lufthavn

Lige meget om du ønsker at parkere din bil i én dag, eller om du vil parkere over en længere periode ved Hannover lufthavn (HAJ), så er det altid umagen værd at se på alternative parkeringsudbydere tæt på Hannover lufthavn. Det er også umagen værd at sammenligne parkeringspladserne, da langtidsparkering ved Hannover lufthavn kan være meget dyrt. Du er garanteret en parkeringsplads tæt på Hannover lufthavn, når du har foretaget din parkeringsreservation.

Herunder har vi samlet et par tips vedrørende langtidsparkering ved Hannover lufthavn:

Vergleichen zwischen den Anbietern lohnt sich

Sammenlign: Da der er et stort udvalg af alternative parkeringsudbydere ved Hannover lufthavn, er det umagen værd at sammenligne dem med hinanden. Her kan du også kontrollere, hvilke parkeringspladser er ledige, og du kan booke dem direkte på vores hjemmeside. Vi har skrevet en beskrivelse af alle vores parkeringsudbydere, og de er blevet personligt inspiceret af os.

Wählen Sie Ihre Parkmethode

Kundevurdering: Vi lægger stor vægt på anmeldelserne, som vi modtager fra vores kunder, der har reserveret igennem os. Da vi ikke selv administrerer parkeringspladserne, er det vigtigt, at vi hører om dine oplevelser hos vores parkeringsudbydere. Det er vigtigt, at vi hører om både gode og dårlige oplevelser. På denne måde kan vi hurtigt gribe ind og foretage de nødvendige ændringer, hvis noget er gået galt.

Veiligheid

Sikkerhed: Alle indhegnede parkeringsområder i Nordtyskland er under konstant overvågning. Parkeringsområderne er til dels videoovervåget, og holdes til dels under opsyn af medarbejderne. Ved nogle parkeringsområder kan du sågar finde medarbejdere, som er til stede døgnet rundt. Din bil vil være i gode hænder! Dette gælder selvfølgelig også for vores udbydere ved andre lufthavne, f.eks. ved Bremen lufthavn, Frankfurt lufthavn, Berlin-Tegel lufthavn, og endda ved Schiphol lufthavn (Amsterdam).

Route planen

Planlæg din rute: Da parkeringsområderne ved Hannover lufthavn normalt ligger en smule væk fra lufthavnen, er det vigtigt, at du planlægger din rute på forhånd. Du kan bruge vores ruteplanlægger som hjælp til planlægning af din rute. Parkering ved Hannover lufthavn er enkelt med Parkos.

Fordelene ved Parkos
usp car
All parkeringspladser er personligt inspiceret
usp earth
Det bedste tilbud på parkeringspladser på lufthavne
usp free
Gratis afbestilling op til 24 timer før ankomst
usp like
Over 4 millioner kunder på verdensplan