Parkering Hannover lufthavn

Fra 2,30 € per dag! Ændre lufthavn

Laveste priser
mere end 500.000 kunder
Gratis aflysning

Vær en af 500.000 kunderne, som allerede har lavet en reservation ved Flughafen Hannover.

Fordele ved Parkos

All parkeringspladser personligt inspiceret

Garanteret de laveste priser

At ændre og aflyse er gratis

Vi er klar til at hjælpe

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med at sammenligne parkeringsmuligheder, og vil med glæde svare på spørgsmål, hvis du har nogle.

Venligst kontakt os

Kunder giver Parkos en gennemsnitlig bedømmelse på 8,6

Kunder, som har booket en parkeringsplads gennem os, vurderer disse med et gennemsnit på 8,6/10 baseret på 355 anmeldelser.

Jeffrey tirsdag 18 februar 2020
10

Blev taget godt imod, og blev hurtigt taget til lufthavnen. Dejligt at medarbejderne parkerede vores bil for os.

Anonym tirsdag 18 februar 2020
10

Enkel hjemmeside, booking var hurtig og let

Parkeringspladser ved Hannover lufthavn

Klik her, for at se priser på parkeringspladser ved Hannover lufthavn.

At køre direkte til Flughafen Hannover-Langenhagen, Hannover lufthavn, er med garanti den mest praktiske måde, at ankomme til lufthavnen på. Ikke nok med det, så er du ikke afhængig af offentlig transport. Du kan let fortsætte din rejse, efter du er landet ved Hannover lufthavn. Siden de officielle parkeringspladser ved Hannover lufthavn ofte er rigtige dyre, tilbyder Parkos dig muligheden for at sammenligne parkeringsleverandører nærliggende Hannover lufthavn, og for at være sikker på, at du finder den rigtige parkeringsplads til dine behov. Undgå stress før din rejse, for med Parkos kan du starte din rejse helt afslappet.

Passagerer

År Antal
2013 5.234.909
2014 5.291.981
2015 5.452.669
2016 5.408.814
2017 5.870.104
2018 6.324.634

Hannover-Langenhagen lufthavn (HAJ) ligger cirka 10 kilometer væk fra centrum af Hannover, og er det vigtigste international knudepunkt i delstaten Niedersachsen. Ud af alle lufthavne i Tyskland, er Hannover-Langenhagen den 9. travleste, og den travleste i Niedersachsen. Flyselskabet TUI fly har deres hovedkontor i Hannover-Langenhagen, og bliver set som det største natte-luftpost flyselskab i Tyskland. Da over 6 million passagerer flyver fra Langenhagen hvert år, er der brug for mange parkeringspladser ved lufthavnen, hvilket er grunden til, at parkeringspriser er så dyre ved lufthavnen.


Parkerings reservation - Den seneste information fra Flughafen Hannover-Langenhagen

Antal parkeringspladser: 1 parkeringspladser
bedst bedømt: Park & Fly Hannover
Billigste: Park & Fly Hannover
Tættest på lufthavnen: Park & Fly Hannover


Parkeringspladser ved Flughafen Hannover-Langenhagen

Mens du er ude og rejse, har din bil brug for en parkeringsplads - helst en billig og sikker parkeringsplads. Selvfølgelig vil du helst gerne køre din egen bil til lufthavnen, men at køre til en lufthavn uden en reserveret parkeringsplads, er ikke altid det smarteste at gøre. Det er altid godt at vide, hvor man kan parkere sin bil, hvis man skal nå et fly fra lufthavnen. Parkeringspladserne ved Hannover lufthavn er på ingen måde billige. Derudover, kan det være svært at finde en parkeringsplads. Med Parkos kan du ikke blot finde en parkeringsplads nærliggende Hannover lufthavn, men de er også betydelige billigere end parkeringspladserne, som du kan bruge ved lufthavnen, og kan parkeres på parkeringsområder med høj sikkerhed, så du ikke behøver at være nervøs for indbrud eller hærværk.

Du har mulighed for, at sammenligne forskellige parkeringsleverandører, og deres service, på vores webside, som også har de bedste priser. Ofte er en lav pris forbundet med dårlig kvalitet eller dårlig service. Dette er ikke tilfældet hos Parkos, fordi vores parkeringsleverandører kan tilbyde dig deres service, til den lave pris, da deres parkeringspladser ligger en smule ude fra centrum af Hannover, og betaler derfor ikke meget i leje.

Før en parkeringsleverandør kommer på vores webside, gennemgår parkeringspladsen en streng kvalitetskontrol af Parkos. Kvalitet er dog også meget vigtigt hos de alternative parkeringsleverandører ved Hannover lufthavn. På grund af den høje konkurrence er det vigtigt, at de forskellige tjenester, som du kan bestille, forbliver gode, ellers vil kunder ikke vende tilbage.

Vores kunder synes alt gik godt med vores parkeringsleverandører. Derfor, giver de disse en vurdering på 4.62/5. For at hjælpe dig med at beslutte, hvem du skal booke en parkeringsplads ved, er du mere end velkommen til at læse de seneste kundeanmeldelser og oplevelser, før du beslutter dig for at lave en reservation.

Billig parkering ved Hannover lufthavn

Parkeringsplads
Pris per uge Køretid Parkeringstype Parkeringsservice
Park & Fly Hannover €49,00* 8 minutter Udendørs parkering Terminalbus-service
Travel-Parks €50,00* 8 minutter Udendørs parkering Terminalbus-service
Travel-Parks €60,00* 8 Minutter Overdækket parkering Terminalbus-service
Park & Fly Hannover €108,00* 0 minutter Udendørs parkering Valet-service
*Priser kan variere afhængigt af dato og klokkeslæt.


Parkplätze Flughafen Hannover Anbieter packages - parkgebühren

Terminalbus-, og valet-service

Du bestemmer selv hvilken service passer bedst til dig og dine behov. På vores sammenligning webside tilbyder vi dig et valg mellem terminalbus-, og valet-service. Find det bedste tilbud nu, og begynd din søgning med Parkos. Nedenfor giver vi dig et indtryk af de forskellige services, som er terminalbus-service, og valet-service.

Terminalbus-service

Wählen Sie die Art des Parkens

Hvis du vælger at gøre brug af terminalbus-servicen til HAJ lufthavn, så skal du på rejsedagen køre direkte hen til adressen på den parkeringsleverandør, som du har bestilt en parkeringsplads ved. Der kan du parkere din bil og du kan, hvis det er nødvendigt, få hjælpe til at losse og læsse din bagage. Fra parkeringsområdet vil en ansat tage dig til lufthavnen inden for et par minutter. En gratis terminalbus, til lufthavnen, tager normalt et par minutter, maksimalt 30 minutter, og selvfølgelig er køreturen inkluderet i prisen. På din hjemrejse skal du ringe til parkeringsleverandøren når du venter på din bagage. En ansat vil komme og samle dig op ved det aftalte mødested. Den ansatte vil derefter køre dig tilbage til din bil. Du kan altid finde din leverandørs nummer i din bekræftelses-e-mail.

Valet-service

Wählen Sie die Art des Parkens

Valet-tjenesten er det mest behagelige valg, som vores parkeringsleverandører tilbyder. Ved dette valg, behøver du ikke at køre til parkeringsområdet først, men du kan i stedet køre din bil direkte til afgangsterminalen ved Hannover lufthavn. En ansat vil afvente din ankomst, og vil overtage din bil, når du ankommer til lufthavnen. Først vil den ansatte tjekke din bil for eksisterende skader, og derefter vil han køre den hen til parkeringsområdet. Du kan, efter I er færdige med at tjekke for skader, gå direkte hen til check-in skranken, og gør dig klar til dit fly. På din hjemrejse, tag kontakt til leverandøren mens du venter på din bagage. Selvfølgelig er alle former for transport mellem lufthavnen og parkeringsområdet inkluderet i prisen. Den ansatte vil tage din bil direkte tilbage til lufthavnen, og møde dig ved det aftalte mødested. Du kan derefter fortsætte din rejse videre med det samme. Denne parkeringsmåde er ikke blot mere behagelig, men også meget hurtigere, da du ikke skal vente på nogen terminalbus. Din bil vil blive kørt direkte til lufthavnen for dig.

Langtidsparkering ved Hannover lufthavn

Det er ligemeget om du blot ønsker at have din bil parkeret i én dag, eller om du ønsker at have den parkeret i op til flere dage ved Hannover lufthavn (HAJ). Det er altid værd, at kigge på alternative parkeringsleverandører nærliggende Hannover lufthavn. Det er også værd at sammenligne parkeringspladser, da langtidsparkering ved Hannover lufthavn kan være meget dyrt. Efter du har reserveret din parkeringsplads, vil du med garanti have en parkeringsplads nærliggende Hannover lufthavn.

Her har vi samlet nogle tips til parkering i en længere periode ved Hannover lufthavn:

Vergleichen zwischen den Anbietern lohnt sich

Sammenlign: Da der er så stort et valg af alternative parkeringsleverandører ved Hannover lufthavn, er det værd at sammenligne dem med hinanden. Her kan du også tjekke om der er parkeringspladser ledige, og du kan booke dem direkte på vores hjemmeside. Alle vores parkeringsleverandører er blevet tjekke personligt af os, og vi har tilføjet en beskrivelse af dem.

Wählen Sie Ihre Parkmethode

Kundevurdering: Vi lægger stor vægt på anmeldelserne vi modtager fra vores kunder, som har booket igennem os. Da vi ikke selv har en parkeringsplads, er det vigtigt for os, at vi hører om dine oplevelser hos vores parkeringsleverandører. Det er vigtigt, at vi hører om de gode og dårlige oplevelser. På denne måde kan vi hurtigt gribe ind, hvis noget er gået galt, og foretage de nødvendige ændringer.

Veiligheid

Sikkerhed: Det indhegnede parkeringsområde i det nordlige Tyskland er under konstant overvågning. Parkeringsområdet er til dels videoovervåget, og til dels overvåget af de ansatte. Ved nogle parkeringsområder kan du sågar finde ansatte, som er til stede døgnet rundt. Din bil vil være i gode hænder. Dette gælder selvfølgelig også ved vores andre lufthavne, f.eks. ved Bremen lufthavn, Frankfurt lufthavn, Flughafen Berlin-Tegel, og endda ved Schiphol lufthavn (Amsterdam).

Route planen

Planlæg din rute: Da parkeringsområderne ved Hannover lufthavn normalt ligger en smule væk fra lufthavnen, er det vigtigt, at du planlægger din rute på forhånd. Du kan bruge vores ruteplanlægger som hjælp til planlægning af din rute. Parkering ved Hannover lufthavn er enkelt med Parkos.

Parkeringsudbydere ved Flughafen Hannover

Se parkeringsområderne på kortet

For mere information om den pågældende parkeringsudbyderen, tryk på ikonet "P". Planlæg din rute til Flughafen Hannover