Park & Fly Hannover

Park & Fly Hannover er en parkeringsudbyder i nærheden af Hannover Lufthavn og tilbyder shuttleservice.

.

Hvis du benytter Park & Fly Hannovers shuttleservice, kører du på dagen for din rejse til Park & Fly Hannovers parkeringsplads, hvor du parkerer din bil. Parkeringspladsen ligger ca. 6 minutter fra Hannover Lufthavn. Din bil parkeres på en sikker parkeringsplads hos Park & Fly Hannover. Dette er sikret af medarbejdere 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Mere information

Adresse

Mühlenfeld 27, 30853, Langenhagen
Parkering Hannover lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Park & Fly Hannover

Om Park & Fly Hannover

Park & Fly Hannover er tilgængelig døgnet rundt, så du kan bruge det hele døgnet rundt. Parkeringspladserne er videoovervågede, indhegnede og godt oplyste, så du altid kan være sikker på at dit køretøj er i sikkerhed.

Pengeservice
Du afleverer din bil ved Mühlenfeld 27, 30853 Langenhagen, hvorfra Park & Fly Hannover-bussen kører dig til lufthavnen. Du parkerer din bil på stedet og tager dine nøgler med på rejsen. På din hjemrejse henter shuttlebussen dig igen i lufthavnen. Der er op til 4 personer inkluderet i shuttleservicen, og for hver yderligere person opkræves et mindre tillægsgebyr på €5.

De tre shuttlebusser fra Park & Fly Hannover står til din rådighed dag og nat.

Parkeringspladserne er indhegnet og er godt oplyste for at garantere sikkerheden for dit køretøj til enhver tid. Du kan gratis tage dine nøgler med på rejsen. Området er delvist asfalteret.

Parkeringsområdet er åbent 24 timer og 7 dage for dig. Tjenesten er også tilgængelig for dig i denne periode. Personalet på Park & Fly Hannover hjælper dig gerne med at læsse og læsse din bagage af og på og tilbyder gratis hjælp til opstart. På stedet er der et venteværelse, som er udstyret med wi-fi.

Pendulservice

Ankomst
På rejsedagen kører du til Park & Fly Hanover-parkeringspladsen. Du bedes ringe til parkeringspladsen 10 minutter før ankomst for at give besked om dit ankomsttidspunkt. Parkeringspladsen ligger ca. 6 minutter fra lufthavnen. Der er op til 4 personer inkluderet i shuttleservicen, og for hver yderligere person opkræves et mindre tillægsgebyr på €5.

Rejsen tilbage
På din hjemrejse skal du kontakte parkudbyderen, så snart du har hentet din bagage. På den måde kan parkeringsudbyderen hente dig på mødestedet på det rigtige tidspunkt. Herefter bliver du kørt til parkeringspladsen ved Park & Fly Hannover.

Hvis du har spørgsmål eller ændringer, bedes du kontakte parkeringsudbyderen direkte.

Adresse

Mühlenfeld 27, 30853, Langenhagen