Park & Fly Hannover er en parkeringsudbyder i nærheden af Hannover Lufthavn og tilbyder shuttleservice.

.

Hvis du benytter Park & Fly Hannovers shuttleservice, kører du på dagen for din rejse til Park & Fly Hannovers parkeringsplads, hvor du parkerer din bil. Parkeringspladsen ligger ca. 6 minutter fra Hannover Lufthavn. Din bil parkeres på en sikker parkeringsplads hos Park & Fly Hannover. Dette er sikret af medarbejdere 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Læs mindre
 • Generel information

  chevron

  Park & Fly Hannover er tilgængelig døgnet rundt, så du kan bruge det hele døgnet rundt. Parkeringspladserne er videoovervågede, indhegnede og godt oplyste, så du altid kan være sikker på at dit køretøj er i sikkerhed.

  Pengeservice
  Du afleverer din bil ved Mühlenfeld 27, 30853 Langenhagen, hvorfra Park & Fly Hannover-bussen kører dig til lufthavnen. Du parkerer din bil på stedet og tager dine nøgler med på rejsen. På din hjemrejse henter shuttlebussen dig igen i lufthavnen. Der er op til 4 personer inkluderet i shuttleservicen, og for hver yderligere person opkræves et mindre tillægsgebyr på €5.

  De tre shuttlebusser fra Park & Fly Hannover står til din rådighed dag og nat.

 • Sikkerhed

  chevron

  Parkeringspladserne er indhegnet og er godt oplyste for at garantere sikkerheden for dit køretøj til enhver tid. Du kan gratis tage dine nøgler med på rejsen. Området er delvist asfalteret.

 • Faciliteter

  chevron

  Parkeringsområdet er åbent 24 timer og 7 dage for dig. Tjenesten er også tilgængelig for dig i denne periode. Personalet på Park & Fly Hannover hjælper dig gerne med at læsse og læsse din bagage af og på og tilbyder gratis hjælp til opstart. På stedet er der et venteværelse, som er udstyret med wi-fi.

  Indgangshøjden i den underjordiske parkeringskælder er 2,00 m.

 • Tilgængelighed

  chevron

  Pendulservice

  Ankomst
  På rejsedagen kører du til Park & Fly Hanover-parkeringspladsen. Du bedes ringe til parkeringspladsen 10 minutter før ankomst for at give besked om dit ankomsttidspunkt. Parkeringspladsen ligger ca. 6 minutter fra lufthavnen. Der er op til 4 personer inkluderet i shuttleservicen, og for hver yderligere person opkræves et mindre tillægsgebyr på €5.

  Rejsen tilbage
  På din hjemrejse skal du kontakte parkudbyderen, så snart du har hentet din bagage. På den måde kan parkeringsudbyderen hente dig på mødestedet på det rigtige tidspunkt. Herefter bliver du kørt til parkeringspladsen ved Park & Fly Hannover.

  Hvis du har spørgsmål eller ændringer, bedes du kontakte parkeringsudbyderen direkte.

  Betjent service

  Ankomst

  Du kører direkte til afgangsområdet ved Terminal B. Ring venligst til parkeringsudbyderen 30 minutter i forvejen for at bekræfte ankomsttidspunkt. Parkeringsudbyderen logger dit køretøjs tilstand sammen med dig, og du afleverer nøglen til parkeringsudbyderens medarbejder. Afreg venligst eventuelt udestående fakturabeløb på stedet. Park & ​​​​Fly Hannover parkerer dit køretøj sikkert på parkeringspladsen og opbevarer nøglen for dig. Hvis det ønskes, sender parkeringsudbyderen dig et billede af det parkerede køretøj.

  Returrejse

  På dagen for din returflyvning bedes du ringe til Park & ​​​​Fly Hannover, så snart du er landet. En medarbejder fra parkeringsudbyderen vil stå klar til dig med dit køretøj i afgangsområdet ved Terminal B.

 • Placering

  chevron
Dato fra
ma. 18.12.2023
Dato til
ma. 25.12.2023

Om Park & Fly Hannover

 • Nøgletiltag
 • Åben 24/7
 • Shuttle-Service
 • Erfaren parkeringsudbyder
Tilgængelighed Park & Fly Hannover
18. december 2023 til 25. december 2023 Skift datoer

Park & Fly Hannover Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.

Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.