Parkering Bremen lufthavn

Ændre lufthavn
til reserve 3 MIN
checkmark
Bedste tilbud
checkmark
Over 4 millioner kunder på verdensplan
checkmark
Annuller/ændre reservationer gratis
info car
Parkeringspladser
7
info message
Højste vurdering
Parkservice Bremen
info checkmark
Billigste
drive&park Bremen (inklusive Bahntransfer)
info compass
Tættest på lufthavnen
Parkhaus P1

Parkering i Bremen lufthavn

Den nemmeste måde at komme til Bremen lufthavn på, er naturligvis med eget køretøj. Man kan desværre ikke altid regne med offentlig transport, og det er naturligvis også nemmere med bagage, når man rejser i egen bil. Men det kan være stressende og hektisk i selve lufthavnen, når man kommer i egen bil, fordi parkering ved de fleste lufthavne ikke altid er så nemt. Derudover er det for det meste ikke muligt at rejse til en lufthavn, uden at have bestilt en parkeringsplads først. For at undgå disse stressende og hektiske situationer, kan du hos Parkos forudbestille en parkeringsplads ved et parkeringsterræn i nærheden af lufthavnen, både mandag til fredag og i weekenden. Hermed har du en dejlig og afslappet start på din flyrejse. De officielle parkeringsfaciliteter i Bremen lufthavn er for det meste ret dyre, og derfor kan et par dages parkering ved lufthavnen godt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Derfor tilbyder de såkaldte alternative parkeringsudbydere parkeringsmuligheder, som er meget billigere, men som på ingen måde har en dårligere kvalitet i forhold til de dyrere pladser hos konkurrenten. Du kan sammenligne vores udvalg, læse aktuelle anmeldelser fra kunder og vælge en nem og gratis shuttlebus fra en parkeringsplads i Bremen. Du kan også vælge det meget behageligere valetparkering. Hvis du helst rejser helt uden stress, så kan du også vælge en park-sleep-fly mulighed, hvor du booker et hotel i nærheden. Hvad du end vælger, hos Parkos er du sikker på at få den bedste parkeringsdeal og altid den bedste pris.

Indholt:

  1. Billig Parkering
  2. Shuttle & Valet
  3. Langtidsparkering
  4. Sammenlign priser

Om Bremen lufthavn
Bremen lufthavn, som siden 2017 også kaldes Bremen Airport Hans Koschnick eller Bremen BRE, er en international lufthavn ved Bremen og en af de mest varierede lufthavne i Nordeuropa. Flyselskaber i forskellige prisklasser tilbyder her deres tjenester of flyver til flere destinationer i Europa og Nordafrika. Lavprisselskabet RyanAir har ovenikøbet en egen ankomsthal i lufthavnen. Selvfølgelig har Bremen lufthavn en stor lounge.

Da Bremen lufthavn er en mindre lufthavn, bruges den ofte som en mellemstation til for eksempel lufthavnene Berlijn Schönefeld eller Berlijn Tegel, lufthavnene Hannover, Charleroi, München, Frankfurt Hahn. Men også Charles de Gaulle-lufthavnen i Paris og mange flere.

Billig parkering i Bremen lufthavn?

Er du glad for at rejse, eller er du tit på forretningsrejse? Det er selvfølgelig nemmest og mest komfortabelt at rejse til lufthavnen i egen bil. Men det betyder også, at man skal parkere sin bil i lufthavnen. Med Parkos kan du forudbestille en billig parkeringsplads hos et stort udvalg af pålidelige udbydere i nærheden af lufthavnen. Og det sørger for at du kan benytte alle faciliteterne i Bremen lufthavn helt uden stress. Om du har brug for langtids- eller korttidsparkering, du kan finde det hele hos Parkos. Det sparer dig for en masse bøvl, med at finde en god parkeringsplads, som ovenikøbet måske også er alt for dyr. Derudover behøver du heller ikke at kontrollere om din parkeringsplads er ledig i hele perioden, fordi hos Parkos ser du kun parkeringspladser, som er ledige i din valgte periode. Hos Parkos-udbydere kan du være sikker på, at din bil er i gode og sikre hænder og, at den er parkeret på et terræn, som er under opsigt. Du får alt sammen til en meget billigere pris end den du ville få hos de officielle udbydere i Bremen lufthavn. Selvom parkeringsudbyderne hos Parkos er et billigere alternativ, så bliver du altid mødt af et venligt personale, en sikker parkeringsplads og en god service.

Vil du gerne vide hvem disse alternative parkeringsudbydere er, og om det er umagen værd at reservere en parkeringsplads hos dem? Det er muligt! Det er altid umagen værd at sammenligne. Det er også lige meget, hvor længe du gerne vil parkere. Du sparer hurtigt op til 50% eller mere i forhold til de officielle udbydere i Bremen lufthavn. Når din reservation er afsluttet, modtager du en detaljeret beskrivelse af parkeringsprocessen, sammen med al andet information. Det medfører, at du også bagefter kan sige, at alt gik som planlagt. Hermed kan du parkere uden besvær ved lufthavnen.

Udtrykket billigt bliver ofte associeret med en mangel på kvalitet eller service. Men det gælder ikke for parkeringsudbyderne hos Parkos. Alle parkeringsudbydere på vores hjemmeside har gennemgået en streng kvalitetskontrol - også selvom de tilbyder den laveste pris. Derudover er konkurrencen mellem de forskellige parkeringsudbydere rundt om lufthavnen meget hård. Derfor kan udbyderne ikke tillade sig at tilbyde en dårlig kvalitet og hermed risikere at miste kunder. Derfor forbliver kvaliteten for parkering ved Bremen lufthavn meget høj.

Alle parkeringsudbydere inspiceres personligt og udsættes for strenge sikkerhedskontroller og kvalitetsnormer. Parkeringsterrænerne holdes ofte under opsyn af personalet, både dag og nat. Men der er under alle omstændigheder opsat hegn og kameraer. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste parkeringsudbyder, så du roligt kan efterlade dit køretøj. Det skal ikke kun være billigt, men også sikkert, så du herefter kan tage ubekymret afsted på din rejse. På den måde sørger vi for at fjerne alle problemer og stress ved parkering i Bremen lufthavn.

Shuttlebus- og valetparkering ved Bremen lufthavn

De alternative og pålidelige udbydere har et eget parkeringsterræn tæt på Bremen lufthavn. For at sørge for, at du nemt og hurtigt kan komme hen til selve lufthavnen, så er prisen på din reservation inklusiv gratis shuttlebus til terminalen. Dette kaldes også Shuttlebusparkering. Du kan også vælge en meget behageligere parkeringsform; valetparkering. Fordi vi modtager de mest stillede spørgsmål omkring disse to muligheder, vil vi gerne uddybe det i det følgende afsnit.

Shuttlebusparkering ved Bremen lufthavn

Shuttle parkeren Bremen

Når du parkerer hos en af vores registrerede parkeringsudbydere ved Bremen lufthavn, så er en gratis shuttlebus altid inkluderet i prisen. Det gælder for både korttids- og langtidsparkering. Parkeringsterrænet befinder sig stort set altid et par minutters kørsel fra lufthavnen. Men den gratis shuttlebus sørger for, at du hurtigt og nemt kan komme fra parkeringspladsen hen til lufthavnen, og selvfølgelig retur, når du kommer tilbage. Hvis du har valgt shuttlebusparkering, tager du på afrejsedagen direkte hen til parkeringsterrænet hos den valgte udbyder. Når du er ankommet, kan du for det meste parkere din bil på en tom parkeringsplads, eller du får anvist en plads. Du bliver herefter bragt direkte til Bremen lufthavn med en shuttlebus. Takket være denne individuelle transfer, undgår du unødige ventetider og er det legende let at parkere ved Bremen lufthavn. På hjemrejsedagen ringer du til din udbyder, som sørger for, at den gratis shuttlebus henter dig igen i lufthavnen på et aftalt tidspunkt og sted. Det kan forekomme, at en udbyder beder dig om at aflevere dine bilnøgler. En af vores mest stillede spørgsmål er, hvorfor det er nødvendigt? Det skyldes, at de fleste udbydere vil gøre brug af deres parkeringsterræn, på den mest effektive måde. Det er nogle gange nødvendigt at flytte en bil, hvis en kunde kommer tilbage tidligere eller senere end planlagt. Er dette tilfældet, så vil det altid være tydeligt angivet på vores hjemmeside. I Parkos’ almene betingelser for Bremen lufthavn står der, at det er helt sikkert, at din bil ikke vil forlade terrænet, mens du er på rejse. Det er derudover også muligt at benytte den gratis shuttlebus i Bremen døgnet rundt.

Valetparkering ved Bremen lufthavn

Valet parkeren luchthaven Bremen

Valetparkering er den nemmeste og mest behagelige parkeringsmåde. Når du vælger valetparkering, behøver du ikke at køre hen til udbyderens parkeringsterræn og vente på en shuttlebus, som bringer dig til lufthavnen. Det betyder naturligvis også, at du undgår risikoen for kø og ventetid. Når du vælger denne behagelige parkeringsmåde, kører du på afrejsedagen direkte hen til lufthavnsterminalen. Når du er ankommet, bliver du modtaget af en registreret medarbejder fra din valgte parkeringsudbyder. Sammen med dig vil han herefter udføre en kontrol af skader på dit køretøj, så eventuelle misforståelser eller falske krav kan undgås. Denne kontrol er en del af de almene betingelser. Herefter kan du gå direkte til check-in-skranken og chaufføren vil køre din bil til det sikre parkeringsterræn hos din udbyder, som kun er et par minutters kørsel fra lufthavnen, og parkere bilen her. Det er den ultimative park-fly-mulighed, hvor du undgår al besvær og stress. Ved hjemkomst foretager du et kort opkald til udbyderen, og fortæller dem, at du er landet igen. Dit køretøj vil herefter blive bragt direkte hen til ankomsthallen, hvor du vil få dine bilnøgler tilbage, og du nemt og hurtigt kan fortsætte din hjemrejse. Vær opmærksom på, at du altid skal aflevere dine bilnøgler ved valetparkering.

Langtidsparkering i Bremen lufthavn

Parkos giver dig mulighed for at finde billige parkeringspladser i Bremen lufthavn. Hvis du vil, kan du også parkere i en ubegrænset periode, da parkeringsudbyderne har billige og sikre parkeringspladser tilgængelig året rundt. Det betyder, at du ikke kun kan benytte korttidsparkering ved Bremen lufthavn, men også langtidsparkering! Der er mange muligheder for at parkere og flyve fra Bremen. Dette faktureres altid per dag. Selvom du måske kommer tilbage senere end planlagt, har du et minimum af ekstra omkostninger, som du kan betale direkte til parkeringsudbyderen på terrænet. Det er nemt at finde parkeringspladser ved Bremen lufthavn med Parkos, du får ovenikøbet den bedste pris på markedet.

Vi har endnu et par gode tips til dig, som kan gøre billig parkering ved Bremen endnu nemmere:

Sammenligning

Sammenligning: Fordi det altid er umagen værd at sammenligne! De mange, pålidelige parkeringsudbydere tilbyder forskellige tjenester og priser. Med Parkos har du hurtigt og direkte en sammenligning af alle udbydere, og kan du nemt finde den bedste parkeringsmulighed.

Kies uw parkeermethode

Kundeanmeldelser: Vores kunders mening er meget vigtig for os. Derudover giver det dig et realistisk billede af de forskellige udbydere, og kan vi hermed tilbyde dig den bedste parkeringsdeal. Det er kun kunder, som har reserveret hos Parkos, der kan skrive en anmeldelse. Vær opmærksom på, at de nyeste anmeldelser har mere betydning end en negativ anmeldelse som er over 2 år gammel. Alle parkeringsudbydere gør altid sit bedste for at forbedre deres service. Din anmeldelse kan hjælpe dem. Men du vil opleve, at du vil være godt tilfreds med din parkeringsservice - og alt er forløbet uden problemer.

Sikkerhed

Sikkerhed: Alle registrerede parkeringsudbydere bliver personligt inspiceret af os, før de bliver sat på vores hjemmeside. Parkos kvalitetsnormer er høje, så det er ikke muligt, at en parkeringsudbyder bare kan gøre som det passer dem. Opdager vi, at en parkeringsudbyder ikke længere opfylder vores kvalitetskrav, så bliver de fjernet fra vores hjemmeside med det samme. Parkos vil kun have de mest pålidelige udbydere, som altid har den bedste pris. Kvalitet har topprioritet hos Parkos! Vores kunder skal altid kunne sige, at alt er forløbet som planlagt efter afsluttet parkering.

Planlæg din rejse

Planlæg din rejse: Bremen er en stor by med meget trafik. For at sørge for en rolig start på din rejse, anbefaler vi, at du planlægger din rute hen til parkeringsudbyderen. Det kan også anbefales at planlægge rigelig med tid til ankomst ved parkeringsterrænet og rejsen hen til lufthavnen, så du ankommer til check-in-skranken i god tid. Hvis du vil være helt sikker på at være i god tid, kan du også vælge at booke en overnatning sammen med parkering i Bremen lufthavn. Det kaldes park-sleep-fly. Vi anbefaler, at du kontrollerer den aktuelle trafiksituation i og omkring Bremen på selve rejsedagen, så du kan undgå vejarbejde eller køer. Da parkeringsudbydernes terræner ofte ligger lidt uden for byen, behøver du ikke køre på de mest travle veje i Bremen. Med hjælp fra vores ruteplan kan du altid planlægge din rejse i god tid. Derudover modtager du ikke kun tips om gældende trafikregler i Tyskland, men også for veje og gade i og omkring Bremen. På den måde kan du helt roligt og afslappet parkere ved lufthavnen.

Parkeringspriser i Bremen lufthavn

Parkeringsudbyder Parkeringstype Pris for 8 dage
drive&park Bremen (inklusive Bahntransfer) Terminalbus parkering | Udenfor fra €29.00
MyParkPoint Terminalbus parkering | Udenfor fra €41.00
Parkservice Bremen Terminalbus parkering | Udenfor fra €47.00
Holiday-Parking Terminalbus parkering | Udenfor fra €48.00
MyParkPoint Parkeringsservice | Udenfor fra €53.00
Parkservice Bremen Parkeringsservice | Udenfor fra €67.00
Parkhaus P1 Terminalbus parkering | Overdækket ikke tilgængelig
Parkhaus P2 Terminalbus parkering | Overdækket ikke tilgængelig
Parkplatz P3 Terminalbus parkering | Udenfor ikke tilgængelig
MyParkPoint Terminalbus parkering | Overdækket ikke tilgængelig

*Priserne kan variere afhængigt af de datoer, du vælger, sæson og ankomsttidspunkter. Datoerne her er fra on. 17.4.2024 til on. 24.4.2024.

Fordelene ved Parkos
usp car
All parkeringspladser er personligt inspiceret
usp thumbs up
Det bedste tilbud på parkeringspladser på lufthavne
usp 24
Gratis afbestilling op til 24 timer før ankomst
usp 24
Over 4 millioner kunder på verdensplan