Drive & Park Bremen

Drive & Park Bremen tilbyder udendørs parkering i kombination med en transportservice. Da parkeringspladsen ikke ligger langt fra lufthavnen, tager turen kun ca. 4 minutter. Hvis det er nødvendigt, kan du bestille et barnesæde i din reservation. Din bil er sikkert parkeret på Drive & Park Bremen's område ved hjælp af hegn og personale 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Det giver dig mulighed for at starte din rejse med en følelse af tryghed. Drive & Park Bremen er åbent 24 timer i døgnet.

Mere information

Adresse

Flughafendamm 1, 28199, Bremen
Parkering Bremen lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Drive & Park Bremen

Om Drive & Park Bremen

Drive & Park Bremen tilbyder dig en sikker parkeringsmulighed for dit køretøj. Du vil blive kørt komfortabelt med shuttleservice inden for 4 minutter til Bremen Lufthavn. Parkeringsudbyderen er åben døgnet rundt

.

Pendelservice

Med shuttle-parkering kører du til udbyderens lokaler og parkerer derefter selv dit køretøj. Du kan tage din bilnøgle med på din rejse hos Drive & Park Bremen. På parkeringspladsen er der et toilet, og chaufføren hjælper dig med at læsse og aflæse din bagage. Bagefter kører shuttlebussen dig til Bremen Lufthavn direkte til din terminal. Bemærk venligst, at transporten er for højst 4 personer. På din hjemrejse skal du kontakte parkeringsudbyderen telefonisk, når du har hentet din bagage. Derefter kommer shuttletransporten direkte til det aftalte mødested (indgangen ved parkeringsplads 1) og kører dig direkte til dit køretøj uden omveje.

Drive & Park Bremen er udstyret med hegn og personale. Personalet er til stede 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Desuden er det åbne område godt oplyst. På den måde kan du starte din rejse med en sikker følelse.

Det udendørs område på Drive & Park Bremen er asfalteret. Du kan anmode om barnesæder til den gratis transport med shuttlebussen. Personalet på Drive & Park Bremen hjælper dig gerne med din bagage. Der er også et toilet i nærheden, som du kan benytte om nødvendigt.

Der er barnestole til rådighed på stedet.

Det er ikke muligt at parkere med campingvogne eller varevogne.

Hvordan fungerer pendlerparkering?

Ankomst

Du kører ca. 2,5 minutter før afgang direkte til adressen på Drive & Park Bremen. Du finder den nøjagtige adresse i reservationsbekræftelsen. Bedøm venligst parkeringsudbyderen 15 minutter før din ankomst for at bekræfte dit ankomsttidspunkt. Ved ankomsten kan du selv parkere dit køretøj. En medarbejder vil også gerne hjælpe dig med at læsse og læsse din bagage af og på. Når alle formaliteterne er klaret, kører udbyderens shuttlebus dig direkte til din afgangsterminal. Bemærk venligst, at transporten er for højst 4 personer.

Returrejse

For din hjemrejse skal du kontakte Drive & Park Bremen direkte, når du har hentet al din bagage. Udbyderens shuttlebus henter dig derefter ved mødestedet (indgangen til parkeringskælder 1).

Adresse

Flughafendamm 1, 28199, Bremen