Holiday-Parking

Holiday-Parking Bremen tilbyder en billig parkeringsplads nærliggende Bremen lufthavn. Denne fremragende terminalbus-service tager dig til lufthavnen på en afslappet måde, og tager dig også tilbage efter din rejse. Dette betyder du kan rejse uden at skulle lede efter en parkeringsplads.

Mere information

Adresse

Industriestraße 18, 28197, Bremen
Parkering Bremen lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Holiday-Parking

Holiday-Parking Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.
Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

80%

Sikkerhed

Camera
Fences
Assured Parking Provider
Vehicle Inspection
× 24/7 Presence
60%

Service

Toilets
Venterum
Hjælp med bagage
× Car Cleaning
× Electric Charge Point
40%

Placering

Ingen maksimal indrejsehøjde
Asphalted
× Overdækket parkering
× Parking Garage
× Accessible
40%

Disponibilitet

<5 min fra motorvejen
Placering skiltet
× 5min to Terminal
× 24/7 overførsel
× Valet service

Om Holiday-Parking

Lufthavnen i Bremen blev tildelt i 2019 som den bedste lufthavn i Europa. Den gode service er grunden til denne pris - Holiday Parking Bremen. Rejsende er meget tilfredse med servicen og komforten ved Holiday-Parking Bremen, og der investeres en hel del kundetilfredshed. Dette inkluderer sikker parkering med et stort antal parkeringspladser.

Pendulkørsel

Med pendulkørsel fra Holiday-Parking kan du køre til udbyderens parkområde i en afslappet atmosfære. Der vil være en bus der venter på dig og fører dig til lufthavnen efter at have parkeret dit køretøj. Når du vender tilbage fra din rejse, skifter shuttlebussen dig også til lufthavnen og bringer dig sikkert tilbage til dit køretøj. Så du kan nyde din rejse uden besværet med at finde en parkeringsplads.

Med Holiday-Parking Bremen er din bil i sikkerhed. Du bliver tilbudt en lukket og god belyst parkeringsplads. Grunden er asfalteret og din bil er forsikret på parkeringsområdet.

Med terminalbus-servicen, vil et hurtigt tjek af din bil blive udført, for at sikre en fremtidige misforståelse ikke opstår. Derudover, behøver du ikke aflevere dine nøgler, så du kan være helt sikker på, at din bil ikke bliver flyttet mens du er væk.

Ferieparkering tilbyder dig en varieret service. På den ene side er bagage inkluderet i pendulkørslen, og også klodset bagage er ikke noget problem. Desuden har denne udbyder en ind- / udtjekningshall, hvor der er et venterum med et toilet og et rygehjørne. Der er også en baby, der skifter sofa i denne hal. Derudover kan store eller store køretøjer, såsom minivans eller RVs, let parkeres. Dette betyder, at parkeringspladserne (2,50 m) er ekstra brede, så du kan parkere komfortabelt.

Hvordan fungerer shuttle-parkering?

Ankomst
Ankom til parkeringspladsen, vil du blive modtaget af et personale på Holiday-Parking og tjekket ind. Indtjekningen finder sted i det tørre (hal). Sørg for, at dit returflynummer og landingstid er klar til den sidste afstemning. Når alle formaliteter er afsluttet, indlæses din bagage og får en parkeringsplads. Derefter finder overførslen til lufthavnen Bremen sted. Skyttelbussen stopper ved det centrale samlepunkt, Flughafenallee Einfahrt Parkhaus 1, og du kan starte din rejse og starte ferien i en afslappet atmosfære. Overførsel er mulig mellem 3:00 og 24:00 efter behov.

returnere
Efter at du har accepteret din bagage, skal du gå til indsamlingsstedet Flughafenallee Einfahrt Parkhaus 1. efter en vellykket kontakt med Holiday-Parking. Pendeldriveren henter dig derpå efter at have kontrolleret din reservationsbekræftelse og bringer dig tilbage til parkeringspladsen.

Adresse

Industriestraße 18, 28197, Bremen