Om os

Vi er den førende hjemmeside til sammenligning og booking af parkeringspladser ved lufthavne på en sikker og prisvenlig måde.

 • Aktive i 15 lande
 • Over 4 millioner kunder verden over
 • 1000+ parkeringsudbydere

Dette er Parkos

Parkos er en sammenlignings- og booking hjemmeside for lufthavnsparkering. Du kan sammenligne parkeringsudbydere, services og priser og booke din perfekte parkeringsplads i et sikkert miljø.

Ved at udføre intensiv markedsundersøgelse har vi sammensat det nuværende udvalg af troværdige og pålidelige parkeringsudbydere.

Hvad gør Parkos unik?

Alle parkeringspladser inspiceres omhyggeligt

De bedste tilbud på lufthavnsparkering

Gratis afbestilling op til 24 timer før ankomst

Over 4 millioner kunder globalt


Sammenlign og book din parkering i lufthavnen hos os

Hvis du planlægger en rejse, er et af spørgsmålene: hvor skal du parkere din bil? Med så mange muligheder og priser kan det tage tid at finde ud af, hvilket valg der er bedst for dig og din bil. Parkos er løsningen, for på vores platform kan du finde og sammenligne de bedste parkeringsudbydere ved regionale og internationale lufthavne. Uanset om du leder efter en kort eller lang parkering til din bil. Vi giver et klart overblik over al lufthavnsparkering, deres priser og services. Reservér din plads og parker din bil sikkert og bekymringsfrit, til de bedste priser.

På vores platform kan du sammenligne parkeringsudbydere og deres services, såsom:

 • Valet- eller selvbetjent parkering med shuttle
 • Beholde eller aflevere dine nøgler
 • Betale online eller på stedet
 • Sikkerhedsniveau
 • Afstand til terminalen
Sammenlign nu
The Parkos Team
15 lande og tælling
1200+ parkeringsudbydere
4 millioner+ kunder
186 lufthavne er tilgængelige
120+ kolleger
27+ nationaliteter

Stolt belønnet: vores virksomheds præstationer

Med Parkos har vi vundet adskillige priser, som en af de hurtigst voksende e-handelsplatforme i Holland.

 • Cross Border Top 30
 • Shopping Awards
 • Deloitte Fast 50
 • FD Gazellen 2020

Vores akkrediteringer og anerkendelser

Vi er stolte over at have en række certificeringer, der understreger vores urokkelige engagement i kvalitet, pålidelighed og enestående service.

 • Allianz
 • Parking Network

Betroet af lufthavne: partnerskaber der betyder noget

Parkos er æret over at samarbejde med top lufthavne i hele Europa. Disse partnerskaber afspejler vores forpligtelse til at tilbyde problemfri parkeringsløsninger og enestående service for rejsende.

Navigering i branchen: indsigt fra markeds konventioner

På Parkos er vi ikke bare passionerede omkring at tilbyde de bedste lufthavnsparkering løsninger; vi er forpligtede til at være i forkant med branchetendenser. Det er derfor, vi deltager i disse markeds konventioner, som giver os mulighed for at opnå værdifulde indsigt og ekspertise, og holde os velinformerede.

Airport Parking Network Event
TTG Travel Experience
ITB Berlin
World Aviation Festival
Phocuswright Europe

Direkte fra vores rejsende: ufiltreret feedback

Vores forpligtelse er enkel: vi er her for at gøre parkering ved lufthavnen til en problemfri oplevelse. Vores ærlige kundeanmeldelser kan hjælpe dig med at træffe den bedste beslutning. Kun vores kunder kan skrive anmeldelser, hvilket gør dem 100% ægte. Hvis du har nogen tips til, hvordan vi kan fortsætte med at forbedre Parkos, så lad os venligst vide det!

Jeg fandt Parkos via Google, og det var så nemt at booke online, selv om det var første gang. Det bliver helt sikkert ikke den sidste!
10 marts, 2024
Vi er meget tilfredse med den parkeringsplads, vi bookede gennem Parkos. Vi vil helt sikkert bruge det igen i fremtiden!