Om os

Vi er nummeret 1 hjemmeside hvor du kan sammenligne og booke din parkeringsplads i lufthavnen sikkert og billigt.

 

Over 500 parkeringsudbydere er tilgængelige i 14 lande

 

Allerede 500.000 kunder har booket gennem os på verdensplan

 

Aktiv i parkeringsbranchen siden 2014

Hvordan det begyndte

Rejser har altid været vores passion. Hvad kunne være bedre end at dele vores rejseoplevelser med andre?! Det er derfor vi begyndte at blogge om vores rejser i 2004. Vores blogs om vores eventyr ændrede sig hurtigt til at blive til tips og tricks til at booke billige flybilletter og hoteller.

Mange af vores læsere bad os om at blogge om prisbillige og pålidelige alternativer til parkering i lufthavne som Düsseldorf Lufthavn, Frankfurt Lufthavn og Schiphol. Vi har ofte hørt om dårlige oplevelser hos ikke-officielle udbydere af lufthavnsparkering, og at officiel lufthavnsparkering ofte er dyrere end selve flybilletten.

Vi så dette som en mulighed, og derfor blev Parkos født. En hjemmeside, hvor du kan sammenligne, reservere og betale parkeringsudbydere i et sikkert miljø. Ved at foretage intensive markedsundersøgelser og bede om feedback fra andre rejsende er det lykkedes os at sammensætte det nuværende udvalg af Parkos-parkeringsudbydere.

Vi tager al feedback fra vores kunder alvorligt. Det sikrer, at vi løbende forbedrer vores kvalitet, hvilket for dig som kunde betyder, at du trygt kan parkere din bil og rejse uden bekymringer.

Hvis du har tips til, hvordan vi fortsat kan forbedre Parkos, så lad os endelig høre fra dig!

 

Hvordan arbejder vi?

Vi er meget omhyggelige med at udvælge parkeringspladser. Kun det bedste er godt nok for vores kunder.

Bedste priser

Parkos Compare Airport parking

Vi har arbejdet sammen med parkeringsudbyderne i årevis. Gennem et godt samarbejde og de mange reservationer, der kommer gennem Parkos, er vi i stand til at forhandle den laveste pris. Vi giver vores rabat direkte videre til vores kunder.

Kontrollerede udbydere

Parkos parking provider check

Alle udbydere på vores hjemmeside er blevet personligt kontrolleret af os. Vi vil gerne være sikre på, at bilen er i gode hænder under din rejse. Derfor besøger vi regelmæssigt alle parkeringssteder og foretager personlige inspektioner for konstant at kontrollere kvalitetsstandarderne.

Rigtige anmeldelser

Parkos reviews

Vores kunders oplevelser er meget vigtige for os. En god oplevelse er alt værd. Derfor beder vi altid alle vores kunder om at bedømme vores parkeringsudbydere. Disse erfaringer giver nye kunder et godt indtryk af, hvad de kan forvente.

 

Hvad siger vores kunder om os?

I sidste ende handler det hele om kundens mening. Vi er meget tilfredse med den store ros, vi har fået fra vores kunder. Vores service bliver i gennemsnit vurderet med en 8,5/10 baseret på 5797 vurderinger. Vi er stolte af den høje rating, vi har fået.

Gert mandag 29 januar 2018
10

Det var første gang, jeg bookede via Parkos. Det har været en positiv oplevelse.
I det øjeblik vi ankom til lufthavnen ...

Arne Meuleman mandag 29 januar 2018
10

Perfekt service

 

Vi er her for at hjælpe

Vores eksperter er her for at hjælpe dig med at sammenligne parkeringssteder og besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Kontakt os venligst