Rejsevejledning til Bremen lufthavn

På denne side kan du planlægge din rejse til Bremen lufthavn. Her kan du også finde andre nyttige tips om at rejse gennem Tyskland med bil.

Adresseoplysninger

Bremen lufthavn

Flughafenallee 20
28199 Bremen
Tyskland

Trafikoplysninger:

Da motorvejene og trafikruterne i Tyskland er særligt travle i og omkring ferieperioderne, inklusive dem i og omkring Bremen, finder du en oversigt med nyttige tips og trafikinformation nedenfor.

Bremen Lufthavn er let tilgængelig i bil, da den kan nås direkte fra motorvejene A1 og A281. Motorvej A28 kører også tæt på lufthavnen. Kommer fra Hamborg, Hannover og Osnabrück: For at gøre dette skal du bruge motorvej A1 og tage afkørslen Arsten. Derfra følger du skiltene med lufthavnssymbolerne på.


Ankomst fra Cuxhaven, Bremerhaven:
For at gøre dette skal du bruge motorvej A27 og tage afkørslen Bremen-Überseestadt. Følg derefter forbundsvejen B6 og motorvej A281. Følg venligst skiltene med lufthavnssymbolerne på.


Ankomst fra Oldenburg:
Via forbundsvejen B75 og motorvej A281. Følg derefter skiltene med lufthavnens piktogram.


Mere information om Tyskland

Følgende oplysninger er vigtige, når du har at gøre med trafik i Tyskland. Måske er du allerede bekendt med disse. På grund af deres vigtighed vil vi gerne gøre dig ekstra sikker på de har forstået dem:


Sikkerhedsvest/refleksvest

At have en sikkerhedsvest i sin bil har været et krav siden 2014, alle chauffører i Tyskland været forpligtet til at bære en sikkerhedsvest hvis man kommer ud for et uheld. Hvis du støder sammen med nogle eller kommer ud for en ulykke, skal du tage vesten på inden opsætning af advarselstrekanten og vente på politiet kommer.


Udstyr til advarsel om fartkontrol:

Advarsel om fartkamera er generelt forbudt i Tyskland fx ved brug af tekniske anordninger, der viser trafikovervågnings position. Andre advarselsprogrammer såsom TomTom eller specielle apps på din telefon er også forbudt. Hvis dit advarselsprogram har en sådan sekundær funktion, skal du deaktivere den i Tyskland.


Miljø-/finstøvs klistermærker til ruden

Miljø klistermærker: hvis du ønsker at flytte din bil i et byområde, i de fleste tilfælde er et miljø klistermærke påkrævet. Disse kommer i tre farver - grøn, gul og rød. De røde skilte betyder, at du ikke må køre ind i en miljøzone og derfor ofte ikke må køre dit køretøj ind i midtbyen. Røde mærker gives hovedsageligt til dieselbiler fremstillet før 2001 og benzinbiler fremstillet før 1993. Disse klistermærker er obligatoriske at køre med i miljøzoner, som der er de fleste steder i Tyskland.

Vi er klar til at hjælpe

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med at sammenligne parkeringsmuligheder, og vil med glæde svare på spørgsmål, hvis du har nogle.

Venligst kontakt os