Parkservice Bremen

Bremen lufthavn
full star
9,9 889 anmeldelser

Parkservice Bremen tilbyder dig et sikkert parkeringsområde, som er udstyret med videoovervågning, så dit køretøj er sikkert parkeret, mens du er væk. Derudover vil du blive tilbudt en fremragende shuttle-, og valet-service. Således kan du starte din rejse helt afslappet.

Læs mindre
 • Generel information

  chevron
  Parkservice Bremen tilbyder et stort parkeringsområde, med over 300 parkeringspladser. Området er ikke blot stort, men også sikkert med videoovervågning. Af den grund, kan du være helt sikker på, at intet sker med dit køretøj, men du er ude og rejse. Mens du er væk, tilbyder denne leverandør også forskellige tjenester til din bil, som du kan bestille ved siden af din reservation.


  Hvis du beslutter dig for at gøre brug at shuttle-servicen, skal du køre direkte til parkeringsområdet på din rejsedag. Når du er ankommet og har parkeret din bil, vil en shuttle-bus kører dig til lufthavnen. Når du kommer tilbage, vil shuttle-bussen hente dig ved lufthavnen, og køre dig tilbage til parkeringsområdet.

  Valet-service
  Valet-servicen er den mest komfortable løsning. Din bil vil blive hentet, af en medarbejder, ved lufthavnen, og vil derefter blive kørt tilbage til parkeringsområdet. Af den grund, behøver du ikke selv køre til parkeringsområdet, og kan derfor gå til check-in skranken uden at tænke på at skulle finde en parkeringsplads for din bil. Når du afleverer din bil til medarbejderen, vil din bil blive tjekket for eksisterende skader for at undgå misforståelser. På din hjemrejse vil din bil blive kørt tilbage til lufthavnen for dig.

 • Sikkerhed

  chevron

  Parkeringsområdet ved Parkservice Bremen er sikkert. Det er indhegnet og har 9 overvågningskameraer for at sørge for ekstra sikkerhed for dit køretøj. Parkeringsområdet er delvis asfalteret og delvis grus. Når du afleverer din bilnøgle, vil den blive sikkert opbevaret i et sikkerhedsskab mens du er væk. Du har dog mulighed for at medbringe din nøgle på din rejse mod et ekstragebyr på €19,80,-

  Når du afleverer din bil, vil den blive tjekket for eksisterende skader, og dens kilometerstand vil blive noteret. Din bil er forsikret, når den bliver parkeret i overensstemmelse med betingelserne for Parkservice Bremen.

 • Faciliteter

  chevron

  Parkeringsområdet er delvis asfalteret og delvis grus. I shuttle-bussen er der plads til en autostol, som kan gøres brug af helt gratis. Parkeringsområdet har også et venteværelse med forskellige drikkevarer og WiFi. Derudover er der toiletter, som også kan gøre brug af. Hvis der er en smule ventetid, kan du slappe af i dette venteværelse.

  Parkservice Bremen er åbent døgnet rundt, og shuttle-service er tilgængelig på alle tidspunkter. Normalt skal du aflevere dine bilnøgler, men du har mulighed for at tage dem med dig på din rejse, mod et ekstra gebyr.

 • Tilgængelighed

  chevron

  Hvordan virker shuttle-service?

  Udrejse
  På din rejsedag skal du køre direkte til parkeringsområdet i Bremen, og kontakte udbyderen 20 minutter før din ankomst. Dette er for at planlægge din shuttle-bus til lufthavnen.

  Når du ankommer til parkeringspladsen, vil der altid være en medarbejder til stede. Du parkerer dit køretøj, og derefter udføres en kort køretøjskontrol for eksisterende skader på din bil, og kilometerstanden vil også blive tjekket. Dette er for at undgå misforståelser. Derefter vil du blive kørt til lufthavnen. Shuttle-bussen er tilgængelig 24/7.

  Hjemrejse
  Tag kontakt til Parkservice Bremen på din hjemrejse, så snart du er landet i lufthavnen. Mens du henter din bagage, vil en chauffør køre shuttle-bussen til lufthavnen og vente på dig der. Bussen vil vente på dig samme sted som da du blev kørt til lufthavnen.

  Det kan ske, at du vælger at flyve tilbage tidligere eller senere end planlagt. Giv besked til leverandøren hvis dette er tilfældet. Når du vender tilbage kan du betale de ekstra omkostninger for en forlænget parkering ved leverandøren.

  Hvordan virker valet-service?

  Udrejse
  Ring til Parkservice Bremen 20 minutter for din ankomst til Bremen lufthavn for at bekræfte din ankomsttid. Dette er for at være sikker på, at en medarbejder kan komme til lufthavnen i tide og tage imod din bil. Når du snakker med leverandøren vil et mødested også blive aftalt. Medarbejderen vil derefter vente på dig ved lufthavnen, hvor han kan identificere dig via din nummerplade og bilmodel, som du har angivet.

  Når du overleverer din bil, vil du og medarbejderen kontrollere din bil for eksisterende skader. Derefter vil medarbejderen køre din bil tilbage til parkeringsområdet, mens du kan fortsætte hen til check-in skranken og gøre klar til din rejse.

  Hjemrejse
  Tag kontakt til Parkservice Bremen mindste 20 minutter før du vil blive samlet op. Normalt er dette når du har modtaget din bagage fra båndet. Derefter vil en medarbejder køre din bil til lufthavnen. Når han er ankommet, kan du få din bil tilbage, og du kan fortsætte din rejse videre.

 • Placering

  chevron

Om Parkservice Bremen

 • Nærliggende Bremen Lufthavn
 • Sikkert parkeringsområde
 • Døgn åbent
 • Reserver direkte
Vurderinger og anmeldelser
Anonym
full star
10
Parkeret fra 09.09.2023 til 12.09.2023
Top Service, zuverlässig und freundlich. Kein ...Læs mere
Terminalbus udendørs
24. september 2023
Johannes Schwarz
full star
10
Parkeret fra 08.09.2023 til 22.09.2023
alles gut. Jederzeit wieder
Terminalbus udendørs
23. september 2023
Anonym
full star
10
Parkeret fra 02.09.2023 til 09.09.2023
Super Service wie beschrieben würde immer wi ...Læs mere
Terminalbus udendørs
10. september 2023
Tilgængelighed Parkservice Bremen
6. oktober 2023 til 13. oktober 2023 Skift datoer

Parkservice Bremen Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.

Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.