Park-Point Hannover

Parkpladsen på Park-Point ligger kun 9 minutter fra lufthavnen. Her kan du parkere billigt og sikkert på asfalt. Det erfarne team og den 24-timers shuttleservice 365 dage om året sikrer dig en stressfri start på din næste rejse.

Mere information

Adresse

Frankenring 3, 30855, Langenhagen
Parkering Hannover lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Park-Point Hannover

Om Park-Point Hannover

Park-Point Hannover tilbyder dig en stressfri og komfortabel mulighed for at parkere din bil økonomisk i nærheden af lufthavnen. Du kan selv bestemme, om du ønsker at blive kørt med shuttletransport til lufthavnen i Hannover, der ligger 9 minutter væk, eller om du ønsker at benytte den praktiske parkeringsservice.

Pendelservice

Vi beder dig venligst om at møde op på Park-Point 10 minutter før din ankomst. Vi venter på dig på stedet. Du kan efterlade din bil på vores parkeringsplads og lægge dine tasker i den ventende shuttlebus. Lufthavnen ligger kun 9 minutter derfra. Shuttleservice er inkluderet i prisen, og du kan tage op til 8 personer med gratis.

Valet service

Vi beder dig venligst om at møde op på Park-Point 30 minutter før din ankomst. Vi venter på dig på stedet. Du kan blot aflevere din bil i terminalen til vores personale, som vil genkende dig på dit nummerpladenummer. Du kan starte din rejse uden stress, mens din bil er sikkert parkeret på Park-Points parkeringsplads.

Bemærk venligst, at vi venter på dig i terminalen. Bemærk venligst, at denne lufthavn ligger i en miljøzone, og at der kræves et miljøskilt.

Din bil er sikkert parkeret i et indhegnet område på asfalt, så du behøver ikke at bekymre dig om skader.

Parkeringspladsen på Park-Point er asfalteret og ligger tæt på motorvejen. Ved transport med shuttlebussen kan du anmode om barnesæder. Vi hjælper dem gerne med deres bagage og bliver på stedet i tilfælde af flyforsinkelser og venter på dig! Vores team taler tysk, engelsk, tyrkisk og russisk.

Hvordan fungerer pendlerparkering?

Ankomst
Du bedes ringe til os 10 minutter før din ankomst til parkeringspladsen, så vi kan vente på dig på stedet, når du ankommer. Derefter læsser du din bagage på den ventende shuttlebus, og så kører du til lufthavnen, som ligger kun 9 minutter derfra. Der tilbydes transportservice, og op til 8 personer kan medbringes gratis.

Returnering
Når de er landet i Hannover, skal de ringe til os, så snart de venter på deres kufferter ved bagagebåndet. Derefter tager du til det mødested, der er aftalt pr. telefon, læsser kufferterne og kører tilbage til din bil.

Hvordan fungerer parkeringsservice

?

Ankomst
På rejsedagen skal du køre direkte til Hannover Lufthavn. Ringe til Park-Point 30 minutter før din ankomst til lufthavnen, for at bekræfte dit ankomsttidspunkt. Her vil den mere detaljerede procedure blive drøftet igen. Du kører til terminalen, hvor en Park-Point-medarbejder vil møde dig. Den genkender dig på dit køretøj og din nummerplade, som du har angivet i forbindelse med din reservation. I vil sammen foretage et biltjek med billeder for at undgå misforståelser senere hen. Så kan du allerede nu gå ind i lufthavnsbygningen, mens medarbejderen kører dit køretøj sikkert til parkeringsområdet.

Hjemsendelsesrejse

På hjemrejsen og ved landing i lufthavnen kald Park-Point, så snart du er ankommet til bagagebåndet. Hvis dit fly er forsinket, skal du også informere Park-Point, så en medarbejder under alle omstændigheder vil vente på dig, så snart du lander. Chaufføren vil derefter køre din bil tilbage til det tidligere mødested, hvorfra du kan fortsætte din rejse.

Hvis du vender tilbage fra din rejse en eller flere dage tidligere eller senere end planlagt, bedes du informere Park-Point direkte pr. telefon. Ellers kan der opkræves et gebyr, da parkudbyderen ikke kan planlægge optimalt i dette tilfælde. I tilfælde af forsinket aflevering kan det ekstra gebyr betales kontant på stedet til parkudbyderen.

Adresse

Frankenring 3, 30855, Langenhagen