Park-Point Hannover

Hannover Lufthavn
full star
9,6 413 anmeldelser

Parkpladsen på Park-Point ligger kun 9 minutter fra lufthavnen. Her kan du parkere billigt og sikkert på asfalt. Det erfarne team og den 24-timers shuttleservice 365 dage om året sikrer dig en stressfri start på din næste rejse.

Læs mindre
 • Generel information

  chevron

  Park-Point Hannover tilbyder dig en stressfri og komfortabel mulighed for at parkere din bil økonomisk i nærheden af lufthavnen. Du kan selv bestemme, om du ønsker at blive kørt med shuttletransport til lufthavnen i Hannover, der ligger 9 minutter væk, eller om du ønsker at benytte den praktiske parkeringsservice.

  Pendelservice

  Vi beder dig venligst om at møde op på Park-Point 10 minutter før din ankomst. Vi venter på dig på stedet. Du kan efterlade din bil på vores parkeringsplads og lægge dine tasker i den ventende shuttlebus. Lufthavnen ligger kun 9 minutter derfra. Shuttleservice er inkluderet i prisen, og du kan tage op til 8 personer med gratis.

  Valet service

  Vi beder dig venligst om at møde op på Park-Point 30 minutter før din ankomst. Vi venter på dig på stedet. Du kan blot aflevere din bil i terminalen til vores personale, som vil genkende dig på dit nummerpladenummer. Du kan starte din rejse uden stress, mens din bil er sikkert parkeret på Park-Points parkeringsplads.

  Bemærk venligst, at vi venter på dig i terminalen. Bemærk venligst, at denne lufthavn ligger i en miljøzone, og at der kræves et miljøskilt.

 • Sikkerhed

  chevron

  Din bil er sikkert parkeret i et indhegnet område på asfalt, så du behøver ikke at bekymre dig om skader.

 • Faciliteter

  chevron

  Parkeringspladsen på Park-Point er asfalteret og ligger tæt på motorvejen. Ved transport med shuttlebussen kan du anmode om barnesæder. Vi hjælper dem gerne med deres bagage og bliver på stedet i tilfælde af flyforsinkelser og venter på dig! Vores team taler tysk, engelsk, tyrkisk og russisk.

 • Tilgængelighed

  chevron

  Hvordan fungerer pendlerparkering?

  Ankomst
  Du bedes ringe til os 10 minutter før din ankomst til parkeringspladsen, så vi kan vente på dig på stedet, når du ankommer. Derefter læsser du din bagage på den ventende shuttlebus, og så kører du til lufthavnen, som ligger kun 9 minutter derfra. Der tilbydes transportservice, og op til 8 personer kan medbringes gratis.

  Returnering
  Når de er landet i Hannover, skal de ringe til os, så snart de venter på deres kufferter ved bagagebåndet. Derefter tager du til det mødested, der er aftalt pr. telefon, læsser kufferterne og kører tilbage til din bil.

  Hvordan fungerer parkeringsservice

  ?

  Ankomst
  På rejsedagen skal du køre direkte til Hannover Lufthavn. Ringe til Park-Point 30 minutter før din ankomst til lufthavnen, for at bekræfte dit ankomsttidspunkt. Her vil den mere detaljerede procedure blive drøftet igen. Du kører til terminalen, hvor en Park-Point-medarbejder vil møde dig. Den genkender dig på dit køretøj og din nummerplade, som du har angivet i forbindelse med din reservation. I vil sammen foretage et biltjek med billeder for at undgå misforståelser senere hen. Så kan du allerede nu gå ind i lufthavnsbygningen, mens medarbejderen kører dit køretøj sikkert til parkeringsområdet.

  Hjemsendelsesrejse

  På hjemrejsen og ved landing i lufthavnen kald Park-Point, så snart du er ankommet til bagagebåndet. Hvis dit fly er forsinket, skal du også informere Park-Point, så en medarbejder under alle omstændigheder vil vente på dig, så snart du lander. Chaufføren vil derefter køre din bil tilbage til det tidligere mødested, hvorfra du kan fortsætte din rejse.

  Hvis du vender tilbage fra din rejse en eller flere dage tidligere eller senere end planlagt, bedes du informere Park-Point direkte pr. telefon. Ellers kan der opkræves et gebyr, da parkudbyderen ikke kan planlægge optimalt i dette tilfælde. I tilfælde af forsinket aflevering kan det ekstra gebyr betales kontant på stedet til parkudbyderen.

 • Placering

  chevron

Om Park-Point Hannover

 • Prisbillig og erfaren parkeringsudbyder
 • All-inclusive shuttle og parkeringsservice
 • Flersprogetjeneste
 • Åben 24 timer, 365 dage om året
Vurderinger og anmeldelser
Franziska Schumann
full star
8
Parkeret fra 12.09.2023 til 26.09.2023
Die Dienstleistung war gut, man wurde über al ...Læs mere
Terminalbus udendørs
28. september 2023
Bianca Fell
full star
10
Parkeret fra 08.09.2023 til 23.09.2023
Am Flughafen mit dem Shuttle angekommen bemer ...Læs mere
Terminalbus udendørs
25. september 2023
Klaus Meihost
full star
10
Parkeret fra 06.09.2023 til 21.09.2023
Hat alles sehr gut geklappt.Bin vollkommen zu ...Læs mere
Terminalbus udendørs
23. september 2023
Tilgængelighed Park-Point Hannover
6. oktober 2023 til 13. oktober 2023 Skift datoer

Park-Point Hannover Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.

Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.