Parkos
user
Toggle Navigation

Kørselsvejledning til Hannover Lufthavn

På denne side kan du planlægge din rejse til Hannover Lufthavn. Her kan du også finde nyttige tips til bilrejser i Germany.

Planlæg din rute her

Udgangspunkt
Parkeringsudbyder
Parkeringsservice
Hvis du klikker på trinene nedenfor, kan du få en større udgave af den detaljerede vejledning.
× Ændre 06B8FACA-02C7-4745-B4F8-A78D3BA5FBF8 Udskriv

Adresseoplysninger

Hannover Lufthavn
Flughafenstraße 4 Germany
Select your provider & service above

Parkeringsinstruktioner

 • Trafikinformation

  chevron

  Rutevejledning til Hannover Lufthavn

  Motorvejene og de generale trafikveje i Tyskland er særligt travle i ferieperioderne. Da dette også gælder for Hannover, har vi nogle nyttige oplysninger til at hjælpe dig med at komme til lufthavnen til tiden. Hamborg Lufthavn er meget let at nå med bil, da den ligger lige ved A2.


  Ankomst fra Osnabrück:
  Fra A30 ud på A2 og frakørsel 42 Hannover-Herrenhausen eller 44 Hannover/Langenhagen og følg skiltene til terminalerne


  Ankommer du fra Münster:
  Fra A1 til A30 til A2. Tag derefter afkørsel 42 Hannover-Herrenhausen eller 44 Hannover/Langenhagen og følg skiltene til lufthavnen og din terminal.


  Ankommer du fra Bielefeld:
  Kør mod øst ad A2. Tag afkørsel 42 Hannover-Herrenhausen eller 44 Hannover/Langenhagen og følg skiltene til lufthavnen og derefter din terminal.


  Ankommer du fra Bremen:
  Tag A27 mod syd og ind på A7. Tag afkørsel 52 Mellendorf ud på A352 og følg skiltene til lufthavnen.


  Ankomst fra Hamborg:
  Tag sydpå ad A7. Tag afkørsel 52 Mellendorf ud på A352 og følg skiltene til lufthavnen.


  Ankomst fra Berlin og Umzu:
  Fra A2 vestgående, tag afkørsel 522 og følg skiltene.


  Med et moderne navigationssystem eller andre platforme som Google Maps kan du hurtigt og nemt se afstand og rejsetid for at komme afsted til tiden.


  Mere information om Tyskland

  Følgende oplysninger er vigtige, når du har at gøre med trafik i Tyskland. Måske er du allerede bekendt med disse. På grund af deres vigtighed vil vi gerne gøre dig ekstra sikker på de har forstået dem:


  Sikkerhedsvest/refleksvest

  At have en sikkerhedsvest i sin bil har været et krav siden 2014, alle chauffører i Tyskland været forpligtet til at bære en sikkerhedsvest hvis man kommer ud for et uheld. Hvis du støder sammen med nogle eller kommer ud for en ulykke, skal du tage vesten på inden opsætning af advarselstrekanten og vente på politiet kommer.


  Udstyr til advarsel om fartkontrol

  Advarsel om fartkamera er generelt forbudt i Tyskland fx ved brug af tekniske anordninger, der viser trafikovervågnings position. Andre advarselsprogrammer såsom TomTom eller specielle apps på din telefon er også forbudt. Hvis dit advarselsprogram har en sådan sekundær funktion, skal du deaktivere den i Tyskland.


  Miljø-/finstøvs klistermærker til ruden

  Miljø klistermærker: hvis du ønsker at flytte din bil i et byområde, i de fleste tilfælde er et miljø klistermærke påkrævet. Disse kommer i tre farver - grøn, gul og rød. De røde skilte betyder, at du ikke må køre ind i en miljøzone og derfor ofte ikke må køre dit køretøj ind i midtbyen. Røde mærker gives hovedsageligt til dieselbiler fremstillet før 2001 og benzinbiler fremstillet før 1993. Disse klistermærker er obligatoriske at køre med i miljøzoner, som der er de fleste steder i Tyskland.

Har du ikke fundet det rigtige svar? Kontakt venligst en af vores medarbejdere.
Ring til os
Åbn nu
050 808 0177
Se alle åbningstider
Send os en e-mail
Svar inden for 24 timer
info@parkos.com
Vi er her for at hjælpe dig!