Car Safe tilbyder dig en sikker parkeringsplads til din bil og en fremragende service, som er tilgængelig for dig døgnet rundt. Du kan også tage din nøgle med dig på din rejse.

Mere information

Adresse

Tangstedter Landstraße 65, 22415, Hamburg
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Car Safe

Om Car Safe

Hvis du har reserveret en parkeringsplads online hos denne parkeringsudbyder, er du garanteret 100 % tilgængelighed. Med en god pris og uden ekstra omkostninger.

Book din parkeringsplads i Hamborg Lufthavn hjemmefra, fra dit hjem, kontoret eller din smartphone, og betal bekvemt med PAYPAL, EC-kort, direkte debitering, kreditkort eller bankoverførsel.

Ankom komfortabelt til Hamborg Lufthavn og slip for stress, uanset om du flyver på ferie eller på forretningsrejse.

Shuttle-Service
Med den shuttleservice, der tilbydes her, kører du til Car Safe underjordiske parkeringsplads på rejsedagen. Du får den nøjagtige adresse i reservationsbekræftelsen. Derfra bliver du kørt med shuttlebus til lufthavnen. Shuttlebussen henter dig i lufthavnen på hjemrejsedagen og kører dig tilbage til din bil i den underjordiske parkeringskælder.

Denne parkeringsudbyder tilbyder dig total sikkerhed for dit køretøj. Den underjordiske parkeringskælder, begrænset og asfalteret. Desuden sikrer videoovervågning og regelmæssige patruljer endnu større sikkerhed. Da du kan tage din nøgle med på din rejse, er du garanteret, at dit køretøj ikke bliver flyttet under dit fravær. Så du kan starte din rejse afslappet.

Med os afleverer du ikke dine nøgler, som hos de fleste udbydere. Du finder dit køretøj, hvor du har parkeret det.

Vores partner kører dig døgnet rundt og direkte til terminalen i Hamborg Lufthavn og tilbage til parkeringspladsen. Du kan også til enhver tid bestille en barnestol til en sikker rejse gratis.

Dertil kommer, at denne parkeringsudbyder tilbyder dig parkeringspladser i XXL-format, der sikrer, at der ikke kan ske noget med dit køretøj så hurtigt.

Maximale bilmål: Max. Højde: 1,80 m, Max. Bredde: 2,20 m, Max. Længde: 5,50 m

>

Hvordan fungerer Shuttle-Parkering?

Ankomst
Bemærk venligst, at der i øjeblikket kun kan transporteres maksimalt 4 personer i et køretøj. Hvis flere end 4 personer rejser sammen med dig, beder vi dig venligst om at sætte dem af i lufthavnen først.
Når du når frem til den underjordiske parkeringsplads, bedes du ringe til os. Efter dette telefonopkald vil en af vores medarbejdere åbne den rullende port for dig og tildele dig en parkeringsplads. Når du har parkeret din bil, henter vores interne shuttlebus dig og kører dig komfortabelt til Hamborg Lufthavn. Transporten til lufthavnen er garanteret fra kl. 3.00 om morgenen, da lufthavnen først åbner kl. 3.30. Chaufføren sætter dig af direkte ved Airport Plaza, hvorfra der kun er få meter til check-in.

Retur
Hjemrejsen er lige så behagelig som ankomsten. Du ringer til shuttleservicen, når du har modtaget din bagage. Shuttlebussen henter dig derefter i lufthavnen i AIRPORT PLAZA-området på afgangsetagen og kører dig tilbage til dit køretøj.

Adresse

Tangstedter Landstraße 65, 22415, Hamburg