Car Safe tilbyder dig en sikker parkeringsplads til din bil og en fremragende service, som er tilgængelig for dig døgnet rundt. Du kan også tage din nøgle med dig på din rejse.

Mere information

Adresse

Tangstedter Landstraße 65, 22415, Hamburg
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Car Safe

Anmeldelser af Car Safe

Kun kunder, som har lavet en reservation gennem Parkos, og faktisk har parkeret ved parkeringsudbyderen, kan skrive en anmeldelse. Dette betyder at vores anmeldelser er fra virkelige kunder som dig.

For parkeringsudbydere, som har mere end 60 i bedømmelse, anmeldelser, der er mere end 1 år gamle, vil blive fjernet. På den måde vil du kun se relevant information til din kommende rejse.

7,0
Baseret på 23 anmeldelser
10

Har parkeret den oktober 2022. Anmeldelse skrevet den 26 oktober 2022.


Upåklageligt
Go service
Billig og nem parkering

8

Har parkeret den oktober 2022. Anmeldelse skrevet den 24 oktober 2022.


Jeg var meget tvivlsom til at begynde med fordi vi skulle ringe til firmaet men det fungerede fint vi var 12 personer 9 blev læsset af inden ved terminalen hvorefter vi kørte til p pladsen med 3 biler da di kun ka transpotere 3 personer

8

Har parkeret den september 2022. Anmeldelse skrevet den 19 september 2022.


Fin parkeringsforhold og god service og chaufføren til tiden både ud og hjem.

8

Har parkeret den september 2022. Anmeldelse skrevet den 06 september 2022.


Ankommer kl 03:30 den 1/9-22 ringer til Chaufføren men han ligger bare på tager ikke tlf. der står at man skal ringe når man ankommer, men det er ikke nemt. Finder så heldigvis et andet par som har fået fat på ham da han så kommer bliver bliver der ud delt en billet som skal ligge i forruden. Det gør jeg så og så begynder han at skynde på mig
vi bliver køre til lufthavnen i Hamburg
Hjem rejsen er det samme ringer men der bliver lagt på kan så gå ind på jeres booking og skrive til jer og pludselig får jeg en sms. At han er der om 5 min.
Får så min bil og køre hjem. Mener at han skulle have en op sang. Om hvordan man behandler jeres kunder
Mvh. Brian

10

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 03 august 2022.


Vi parkerede i et parkeringshus ved Kaufland ca 10mins kørsel fra lufthavn. Vi blev fragtet til lufthavn inden for 15 min og ligeså ved hjemkomst. Meget tilfreds til en billig pris

10

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 03 august 2022.


Fast delivery and pick up

8

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 30 juli 2022.


Fungerede fint, dog kunne jeres “shuttlebus” være af nyere kvalitet. Vi blev bragt til og fra i en gammel klam Ford focus.

8

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 23 juli 2022.


Alt for lang væk fra lufthavn

8

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 22 juli 2022.


Svært at finde parkeringshus - dårlig skiltning på stedet - for smalle parkeringsbåse

10

Har parkeret den juni 2022. Anmeldelse skrevet den 09 juli 2022.


Super god service og venligt og hurtigt personale

Om Car Safe

Hvis du har reserveret en parkeringsplads online hos denne parkeringsudbyder, er du garanteret 100 % tilgængelighed. Med en god pris og uden ekstra omkostninger.

Book din parkeringsplads i Hamborg Lufthavn hjemmefra, fra dit hjem, kontoret eller din smartphone, og betal bekvemt med PAYPAL, EC-kort, direkte debitering, kreditkort eller bankoverførsel.

Ankom komfortabelt til Hamborg Lufthavn og slip for stress, uanset om du flyver på ferie eller på forretningsrejse.

Shuttle-Service
Med den shuttleservice, der tilbydes her, kører du til Car Safe underjordiske parkeringsplads på rejsedagen. Du får den nøjagtige adresse i reservationsbekræftelsen. Derfra bliver du kørt med shuttlebus til lufthavnen. Shuttlebussen henter dig i lufthavnen på hjemrejsedagen og kører dig tilbage til din bil i den underjordiske parkeringskælder.

Denne parkeringsudbyder tilbyder dig total sikkerhed for dit køretøj. Den underjordiske parkeringskælder, begrænset og asfalteret. Desuden sikrer videoovervågning og regelmæssige patruljer endnu større sikkerhed. Da du kan tage din nøgle med på din rejse, er du garanteret, at dit køretøj ikke bliver flyttet under dit fravær. Så du kan starte din rejse afslappet.

Med os afleverer du ikke dine nøgler, som hos de fleste udbydere. Du finder dit køretøj, hvor du har parkeret det.

Vores partner kører dig døgnet rundt og direkte til terminalen i Hamborg Lufthavn og tilbage til parkeringspladsen. Du kan også til enhver tid bestille en barnestol til en sikker rejse gratis.

Dertil kommer, at denne parkeringsudbyder tilbyder dig parkeringspladser i XXL-format, der sikrer, at der ikke kan ske noget med dit køretøj så hurtigt.

Maximale bilmål: Max. Højde: 1,80 m, Max. Bredde: 2,20 m, Max. Længde: 5,50 m

>

Hvordan fungerer Shuttle-Parkering?

Ankomst
Bemærk venligst, at der i øjeblikket kun kan transporteres maksimalt 4 personer i et køretøj. Hvis flere end 4 personer rejser sammen med dig, beder vi dig venligst om at sætte dem af i lufthavnen først.
Når du når frem til den underjordiske parkeringsplads, bedes du ringe til os. Efter dette telefonopkald vil en af vores medarbejdere åbne den rullende port for dig og tildele dig en parkeringsplads. Når du har parkeret din bil, henter vores interne shuttlebus dig og kører dig komfortabelt til Hamborg Lufthavn. Transporten til lufthavnen er garanteret fra kl. 3.00 om morgenen, da lufthavnen først åbner kl. 3.30. Chaufføren sætter dig af direkte ved Airport Plaza, hvorfra der kun er få meter til check-in.

Retur
Hjemrejsen er lige så behagelig som ankomsten. Du ringer til shuttleservicen, når du har modtaget din bagage. Shuttlebussen henter dig derefter i lufthavnen i AIRPORT PLAZA-området på afgangsetagen og kører dig tilbage til dit køretøj.

Adresse

Tangstedter Landstraße 65, 22415, Hamburg