Car Safe tilbyder sikker parkering til dit køretøj og en fremragende service, der er tilgængelig døgnet rundt. Du kan også nemt tage din nøgle med dig på din rejse.

Mere information

Adresse

Heegbarg 2-8, 22391, Hamburg
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Car Safe

Om Car Safe

Når du har reserveret en plads online hos denne parkeringsudbyder, er du garanteret 100 % tilgængelighed, uden hvis, og hvis, og hvis eller men. Med prisgaranti og uden ekstra omkostninger.

Book din parkeringsplads i Hamborg Lufthavn hjemme fra dit hjem, kontoret eller din smartphone, og betal nemt og bekvemt med PAYPAL, EC-kort, direkte debitering, kreditkort eller bankoverførsel.

Ankom bekvemt til Hamborg Lufthavn og slip for stress, uanset om du flyver på ferie eller er på forretningsrejse.

Pendulservice
. Med den shuttleservice, der tilbydes her, kører du til Car Safe's underjordiske parkeringskælder på din rejsedag. Du vil modtage den nøjagtige adresse i reservationsbekræftelsen. Derfra vil du blive kørt til lufthavnen med shuttlebus. Shuttlebussen henter dig også i lufthavnen på hjemrejsedagen og kører dig tilbage til din bil i den underjordiske parkeringskælder.

Denne parkeringsudbyder tilbyder total sikkerhed for dit køretøj. Den underjordiske parkering, begrænset og asfalteret. Desuden sørger videoovervågning og regelmæssige patruljer for endnu mere sikkerhed. Da du kan tage din nøgle med dig på rejsen, er du sikker på, at dit køretøj ikke bliver flyttet, mens du er væk. Det betyder, at du kan starte din rejse afslappet.

Hos os afleverer du ikke dine nøgler, som hos de fleste andre udbydere. Du finder dit køretøj, hvor du har parkeret det.

Vores samarbejdspartner bringer dig døgnet rundt og hurtigt direkte til terminalen i Hamborg Lufthavn og tilbage til parkeringspladsen. Du kan også til enhver tid bestille et barnesæde til en sikker rejse uden beregning.

Dertil kommer, at denne parkeringsudbyder tilbyder dig parkeringspladser i XXL-format, som sikrer, at der ikke kan ske noget med dit køretøj så hurtigt.

Hvordan fungerer pendlerparkering?

Ankomst
Bemærk venligst, at der i øjeblikket kun kan transporteres højst 4 personer i et køretøj. Hvis der rejser mere end 4 personer sammen med dig, beder vi dig om at lade dem stige af i lufthavnen først.
Hvis du kommer til underjordisk parkering, bedes du ringe. Efter dette telefonopkald åbner en af vores medarbejdere rulleporten for dig og tildeler dig en parkeringsplads. Når du har parkeret din bil, henter vores interne shuttlebus dig og kører dig komfortabelt til Hamburg Lufthavn. Transporten til lufthavnen er garanteret fra kl. 3.00 om morgenen, da lufthavnen først åbner kl. 3.30 om morgenen. Chaufføren lader dig stå af direkte ved Airport Plaza, hvorfra der kun er få meter til indtjekningen.

.

Vend tilbage
Hjemrejsen er lige så behagelig som ankomsten. Du ringer til shuttleservicen, når du har modtaget din bagage. Shuttlebussen henter dig derefter i lufthavnen i AIRPORT PLAZA-området på afgangsetagen og bringer dig tilbage til dit køretøj.

Adresse

Heegbarg 2-8, 22391, Hamburg