VOPI Park & Fly

Parkere din bil, hop om bord på flyet eller stig om bord på skibet, og nyd din rejse - det er præcist sådan turister forstiller sig begyndelsen på deres, langtventede, rejse. Med VOPI Parkering er dette muligt, fordi du kan få din bil parkeret sikkert mellem klokken 3 om natten og midnat, og gøre brug af terminalservicen til enten Hamborg lufthavn eller Hamborg havn. Du kan tage din nøgle med dig på din rejse, og din bil forlader ikke parkeringsområdet, mens du er væk.

Mere information

Adresse

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed VOPI Park & Fly

VOPI Park & Fly Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.
Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

60%

Sikkerhed

Videoovervågning
Indhegnet
Forsikret parkeringsområde
× 24/7 Tilstede
× Bilinspektion
80%

Tjenester

Elektrisk Oplader station
Toiletter
Venteværelse
Hjælp med tasker
× Bilvask
40%

Lokalisering

Ingen indkørsel begrænsning
Handicapparkeringsplads
× Overdækket parkering
× Parkeringshus
× Asfalteret
60%

Tilgængelighed

<5min fra motorvejen
Skiltet placering
Parkeringsservice
× 5min til terminal
× 24/7 Overdragelse

Om VOPI Park & Fly

Med VOPI parkering har du mulighed for at parkere din bil i et område nærliggende lufthavnen. Parkeringsudbyderen vil derefter tilbyde dig en terminal bus til enten lufthavnen eller Hamborg havn, hvis du skal på et krydstogt for eksempel.

Terminal busservice
På din rejsedag skal du køre til parkeringsudbyderens område, som er 11 kilometer fra Hamborg lufthavn. Alt afhængigt af hvilke ydelser du bestiller, kan du parkere din bil i en af parkeringsområderne, som er indhegnet og videoovervåget. Du vil derefter blive taget til din terminal via den hvide terminal bus. Du booker vores terminal busservice til lufthavnen via Parkos. Hvis du har brug for en busservice til Hamborg havn, så tag kontakt til VOPI Parkering så snart du har færdiggjordt din booking. På din hjemrejse, skal du kontakte VOPI parkering igen, så en chauffør kan tage dig tilbage til din bil.

Ved VOPI Parkering Hamborg vil du bil blive beskyttet på en, tildels asfalteret og tildels grusbelagt, parkeringsplads, som er indhegnet og er videoovervåget. Parkeringsudbyderen har ansvarsforsikring. Dog skal det siges, at du parkerer din bil på eget ansvar. Der vil ikke blive fortaget en skade kontrol af din bil. Hvis parkeringsudbyderen finder ud af, at en tredjepart gøre skade på din bil, vil dette blive noteret af parkeringsudbyderen. Du tager dine bilnøgler med dig på din rejse ved VOPI Parkering, hvis du ikke har valgt at få din bil opladt ved parkeringsområdet. Hvis du har valgt denne ydelse, vil dine nøgler blive sikkert opbevaret i et sikkerhedsskab.

En hvis terminal bus vil take dig til din ønskede afgangsterminal. Vær opmærksom på, at bussen vil tage op til 4 personer til terminalen gratis, og hvis der er flere mennesker, vil en gebyr på € 5,- blive opkrævet per person. I tilfælde af stor bagage vil parkeringsudbyderen opkræve en ekstra € 10,-, som skal betales, kontant, på stedet. VOPI Parkering vil med glæde hjælpe dig med pålæsning og aflæsning af din bagage.

Det er muligt at få din bil opladt mens du er væk. Du kan tilføje denne ydelse til din reservation. Vær opmærksom på at i dette tilfælde, skal du aflevere dine nøgler, som vil blive sikkert opbevaret i et sikkerhedsskab. VOPI Parkering har også et venteværelse med gratis kaffe, kolde drikke, og sanitære faciliteter.

Derudover, har VOPI Parkering et begrænset antal store ankomstplatforme, som er egnet for handicappede, og giver dig mulighed for at stige af dit køretøj sikkert. Hvis du ønsker at parkere din bil her, skal du blot booke denne ekstra ydelse (XXL Parkering).

Du kan booke terminalservicen til lufthavnen via Parkos. Men hvis du har brug for en transportservice til Hamborg havn, fordi du skal på et krydstogt for eksempel, skal du tage kontakt til VOPI parkering direkte efter du har færdiggjordt din booking, så de kan tage din anmodning i betragtning.

Biler, som ikke overskrider 2.20 meter i bredde og 4.50 meter i længden kan parkeres ved VOPI parkering. Hvis din bil er længere eller bredere end det, vil parkeringsudbyderen opkræve et gebyr på € 15,-, som skal betales kontant på stedet. Vi beder dig om, at tage kontakt til os, hvis du planlægger på, at ankomme i et køretøj, som overskrider de førnævnte dimensioner.

Terminalservice

Udrejse På din ankomstdag ved VOPI Parkering, skal du køre til vores område i Norderstedt. Derefter skal du gå hen til receptionen, og check ind. Her skal du vise din bekræftelse på din reservation. Du parkere selv din bil, og går derefter hen til indgangsområdet, hvor en hvid terminal bus vil vente på dig. Din bagage vil blive læsser på bussen for dig, og chaufføren vil køre din hen til din ønskede terminal, som er cirka 14 minutter væk. Du kan derefter gå hen til check-in skranken.

Hjemrejse

På din hjemrejse, tag kontakt til chaufføren to gange: direkte efter du er landet, og igen efter du har modtaget din bagage. Dette giver chaufføren nok tid til at samle dig op ved Terminal 2 ved afgangsområdet, og vil derefter tage dig tilbage til din bil. Så snart du er ankommet til parkeringsområdet, kan du gå direkte hen til din bil, og fortsætte din rejse.

Adresse

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt