Rejsevejledning til Hamborg lufthavn

På denne side kan du planlægge din rejse til Hamborg lufthavn. Her kan du også finde andre nyttige tips om at rejse gennem Tyskland med bil.

Adresseoplysninger

Hamborg lufthavn


Hamburg
Tyskland

Nyttige tips og trafikoplysninger til Hamborg lufthavn:

Da veje og motorveje i Tyskland specielt er særligt under pres i ferieperioderne, også dem i og omkring Hamborg har vi inkluderet en oversigt til dig herunder:

Du kan nemt nå Hamborg Lufthavn i bil, da den ligger direkte til motorvej A7. som i øjeblikket er ved at blive udvidet. Dette kan godt resultere i trafikpropper. Det er altid en fordel lige at tjekke op på situation omkring A7, så man ved hvad man kan forvente. Under normale forhold kan du dog godt følge disse angivet rejsetider:


Hannover -> Hamborg Lufthavn; via A7 = 171 km; 2 timers kørsel
Bremen -> Hamborg Lufthavn; via A1 = 137 km; 1 time og 30 minutters kørsel
Berlin -> Hamborg Lufthavn; via A24 = 295 km; 3 timer 30 minutters kørsel
Kiel -> Hamborg Lufthavn; via A7 = 90 km; 1:05 times kørsel

Travle motorveje nær Hamborg:

- A7 Hamborg - Flensborg
- A7 Hannover - Hamborg
- A1 Bremen - Lübeck
- A2 Dortmund - Berlin


Mere information om Tyskland

Følgende oplysninger er vigtige, når du har at gøre med trafik i Tyskland. Måske er du allerede bekendt med disse. På grund af deres vigtighed vil vi gerne gøre dig ekstra sikker på de har forstået dem:


Sikkerhedsvest/refleksvest

At have en sikkerhedsvest i sin bil har været et krav siden 2014, alle chauffører i Tyskland været forpligtet til at bære en sikkerhedsvest hvis man kommer ud for et uheld. Hvis du støder sammen med nogle eller kommer ud for en ulykke, skal du tage vesten på inden opsætning af advarselstrekanten og vente på politiet kommer.


Udstyr til advarsel om fartkontrol

Advarsel om fartkamera er generelt forbudt i Tyskland fx ved brug af tekniske anordninger, der viser trafikovervågnings position. Andre advarselsprogrammer såsom TomTom eller specielle apps på din telefon er også forbudt. Hvis dit advarselsprogram har en sådan sekundær funktion, skal du deaktivere den i Tyskland.


Miljø-/finstøvs klistermærker til ruden

Miljø klistermærker: hvis du ønsker at flytte din bil i et byområde, i de fleste tilfælde er et miljø klistermærke påkrævet. Disse kommer i tre farver - grøn, gul og rød. De røde skilte betyder, at du ikke må køre ind i en miljøzone og derfor ofte ikke må køre dit køretøj ind i midtbyen. Røde mærker gives hovedsageligt til dieselbiler fremstillet før 2001 og benzinbiler fremstillet før 1993. Disse klistermærker er obligatoriske at køre med i miljøzoner, som der er de fleste steder i Tyskland.

Vi er klar til at hjælpe

Vores eksperter er klar til at hjælpe dig med at sammenligne parkeringsmuligheder, og vil med glæde svare på spørgsmål, hvis du har nogle.

Venligst kontakt os