SCD-Parking er en parkeringsudbyder tæt på Hamborg lufthavn. Her har du mulighed for at parkere din bil udenfor på et asfalteret område, som er videoovervåget 24 timer i døgnet. SCD-Parking området er tilgængeligt for folk med kørestol og ældre mennesker. Du parker selv bilen og tager din bilnøgle med dig. Fra parkeringsområdet til lufthavnen vil tage dig 7 minutter.

Mere information

Adresse

An'n Slagboom 41, 22848, Norderstedt
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed SCD-Parking

SCD-Parking Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.
Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

60%

Sikkerhed

Videoovervågning
Indhegnet
Forsikret parkeringsområde
× 24/7 Tilstede
× Bilinspektion
60%

Tjenester

Toiletter
Venteværelse
Hjælp med tasker
× Bilvask
× Elektrisk Oplader station
60%

Lokalisering

Ingen indkørsel begrænsning
Asfalteret
Handicapparkeringsplads
× Overdækket parkering
× Parkeringshus
20%

Tilgængelighed

Skiltet placering
× 5min til terminal
× 24/7 Overdragelse
× <5min fra motorvejen
× Parkeringsservice

Om SCD-Parking

Med 240 parkeringspladser har du mulighed for at parkere din bil sikkert og let ved SCd-Parking. Den total asfalteret plads er indhegnet, belyst og videoovervåget. Din bil er sikker her.

Terminalbus service

SCD-Parking arbejder sammen med et taxi firma, som vil åbne området for dig, hvis du ankommer mens vi har lukket (08:00-20:00). Du parkerer din bil på en af de frie parkeringspladser, og taxien samler dig op direkte foran din bil. Taxichaufføren hjælper dig også med at pålæsse din bagage. Taxien vil tage dig til din afgangsterminal, som er omkring 7 minutter væk fra parkeringsområdet.

SCD-Parkings parkeringsområde er indhegnet og oplyst. Udenfor åbningstiden er området aflukket. Området bliver overvåget og beholder videon i op til 6 uger. Derudover, sørger belysningen for en mere behagelig parkering. Tag din bilnøgle med dig på din rejse.

Parkeringspladserne ved SCD-Parking er ekstra store, hvilket gør det lettere for dig, at komme ud og ind af din bil, og beskytter den. På området er der et venteværelse med et kunde toilet, som gerne my bruges. Hele området er asfalteret, hvilket sørger for en ren kuffert i dåligt vejr. Det er gratis at køre med terminal-taxaen, men en gebyr opkræves for en autostol. Du kan bestille en autostol når du bestiller en terminal-taxi, så chaufføren har mulighed for at reagerer på denne anmodning. SCD-Parking medarbejderne eller taxi chaufføren vil med glæde hjælpe dig med din bagage. Siden Hamorg lufthavn er lukker mellem 23:00 og 04:00, vil terminal-taxaen køre mellem 03:00 til 01:00.

Hvordan virker Terminalbus servicen?

Ankomst

SCD-Parking kan findes på den følgende adresse: An’n Slagboom 41, 22848 Norderstedt. Parkeringsområdet er tæt på B432. Vores: Routenplaner vil gøre din rejse to parkeringsområdet lettere. Området er blot (luftlinie) 1 kilometer fra lufthavnen.

SCD-Parking samarbejder med taxi firamer som tilbyder terminalbusser. Før din ankomst, ring til taxi firmaet så de ved, at du er tæt på SCD-Parking området. Du parkere din bil i en af de tomme pladser, hvor taxaen vil samle dig op og hjælpe med din bagage. Tag din bilnøgle med dig på din rejse. Din egen taxi, som tager omkring 7 minutter til lufthavnen, vil tage dig direkte til din ønskede afgangsterminal, and forklare dig, hvor du vil blive hente på din hjemrejse.

Hjemrejsen

På din hjemrejse, når du er landet og har fået din bagage, kontakt terminal-taxi firmaet. Taxaen vil samle dig op ved det aftalte mødested og tage dig tilbage til din bil.

Hvis du, uventet, bliver nødt til at forlænge eller forkorte din rejse med 1 eller flere dage, kan du tage kontakt direkte med SCD-Parking. Parkeringsfirmaet vil informere taxi firmaet for dig. I tilfælde af, at du kommer tilbage senere, skal du betale et ekstra gebyr for the ekstra dage du var væk, som bliver betalt på stedet.

Adresse

An'n Slagboom 41, 22848, Norderstedt