SaS Parking - Smart & Safe

SaS Parking - Smart & Safe er lokaliseret i Hamborg, og er en erfaren parkeringsudbyder, som tilbyder terminalbusser til Hamborg lufthavn. Det profesionelle hold vil gøre din rejse så fornøjelig som overhovedet mulig. Din bil vil blive overvåget 24 timer i døgnet, og parkeret på et sikkert, indhegnet område. Desuden, har du mulighed for at bestille en bilvask af SaS Parking - Smart & Safe gennem din reservation. Parkeringsudbyderen ligger inden for 6 kilometer af Hamborg lufthavn.

Mere information

Adresse

Gutenbergring 49, 22848, Norderstedt
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed SaS Parking - Smart & Safe

SaS Parking - Smart & Safe Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.
Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

80%

Sikkerhed

Videoovervågning
Indhegnet
Forsikret parkeringsområde
Bilinspektion
× 24/7 Tilstede
80%

Tjenester

Bilvask
Toiletter
Venteværelse
Hjælp med tasker
× Elektrisk Oplader station
60%

Lokalisering

Ingen indkørsel begrænsning
Asfalteret
Handicapparkeringsplads
× Overdækket parkering
× Parkeringshus
60%

Tilgængelighed

5min til terminal
<5min fra motorvejen
Skiltet placering
× 24/7 Overdragelse
× Parkeringsservice

Anmeldelser af SaS Parking - Smart & Safe

Kun kunder, som har lavet en reservation gennem Parkos, og faktisk har parkeret ved parkeringsudbyderen, kan skrive en anmeldelse. Dette betyder at vores anmeldelser er fra virkelige kunder som dig.

For parkeringsudbydere, som har mere end 60 i bedømmelse, anmeldelser, der er mere end 1 år gamle, vil blive fjernet. På den måde vil du kun se relevant information til din kommende rejse.

8,3
Baseret på 25 anmeldelser
10

Har parkeret den maj 2022. Anmeldelse skrevet den 16 maj 2022.


Svært at få øje på skiltet og pladsen var meget trang og ujævn

8

Har parkeret den marts 2022. Anmeldelse skrevet den 08 april 2022.


Venlig betjening og præcise aftaler. P-pladsen uden fast underlag som eneste minus.

2

Har parkeret den februar 2022. Anmeldelse skrevet den 27 februar 2022.


Vi bestiller til 5 personer kl 6.30. Vi har kørt i 4 timer fra Jylland. Da vi ankommer 10 min før, er der ingen chauffør. Da han så kom var det en almindelig taxi, hvorfor han måtte køre vi 5 af to gange. Uacceptabelt når man hjemmefra har bestilt til 5 personer.

Parkos har svaret på denne anmeldelse
Godmorgen Helle Carlsen, tak fordi du forlod din anmeldelse og gav andre brugere mulighed for at dele deres erfaringer. Vi er kede af at høre, at servicen ikke levede op til dine forventninger. Vi vil informere parkeringspladsen om din utilfredshed, så denne situation ikke gentager sig, og vi kan forbedre servicen. Vi håber, at alt andet er gået godt, og at vi vil have jer tilbage i fremtiden. Vi ønsker dig en god dag. Med venlig hilsen. Parkos Team
8

Har parkeret den februar 2022. Anmeldelse skrevet den 24 februar 2022.


Hurtig og effektiv service. Vi kom en time tidligere end planlagt, ringede til deres kundeservice og de kom 5-10 min efter. Synes dog at plads mellem bilerne er for trængt.

8

Har parkeret den februar 2022. Anmeldelse skrevet den 20 februar 2022.


Good service - Great price

10

Har parkeret den januar 2022. Anmeldelse skrevet den 07 februar 2022.


Nemt og billigt.

Om SaS Parking - Smart & Safe

Hos SaS Parking - Smart & Safe, vil din bil blive parkeret for dig på et sikkert område, nærliggende lufthavnen, men du er ude og rejse. Terminalbussen vil tage dig til Hamborg lufthavn, og vil samle dig op igen på din hjemrejse. Parkeringspladsen, som er asfalteret, er sikret med overvågning og har et hegn.

Terminalbus service Du kører til SAS Parking - Smart & Safes parkeringsområde, og meddeler til receptionen, at du er ankommet, og fremviser din reservationsbekræftelse. Parkeringsudbyderen vil udfylde en overførselsprotokol med dig, og du overdrager din bilnøgle til dem. Din bagage vil derefter blive læsset på bussen, og du vil blive kørt til lufthavnen. Turen vil tage cirka 5 minutter. Modtagelsen kan tage længere tid end forventet, afhængigt af årstiden, kunden, modtageren, etc. så kom i god tid. Parkeringsudbyderen vil parkere din bil for dig på Gutenbergring pladsen, imens du er på terminalbussen på vej mod lufthavnen. Når du lander igen, vil bussen tage dig tilbage til din bil, så du kan fortsætte din rejse.

Overvågning, hegn og personale til stede udgør et godt sikkerhedssystem. Udover det, så foretager vi en inspektion af din bil, så eksisterende skader kan blive identificeret og noteret. Din bil vil ikke forlade området mens du er væk.

Du afleverer din bilnøgle ved SaS Parking - Smart & Safe, som bliver opbevaret sammen med overførselsprotokollen i et sikkerhedsskab.

Hos SaS Parking - Smart & Safe vil du blive kørt af en gratis, sort terminal bus to din ønskede afgangsterminal, hvilket er i enten terminal 1 eller 2. SaS Parking - Smart & Safe vil være mere end villig til at hjælpe dig på,- og aflæsse din bagage. Du kan også forberede dig på din rejse med en kop kaffe eller et glad vand i venteværelset.

SaS Parking - Smart & Safe tilbyder også en bilvask og en gratis autostol, som du kan reservere når du laver din booking.

Biler, som ikke overstiger bredden 2.20 meter, og længden 4.50 meter kan parkeres hos SaS Parking - Smart & Safe. Hvis længden eller bredden overstiger de førnævnte mål, skal kunden betale et gebyr. Gebyret kan betales på stedet til udbyderen. Vi beder om at kontakte parkeringsudbyderen på forhånd, hvis du planlægger på, at ankomme i et størrer køretøj end målene nævnt allerede.

Parkeringsudbyderen har en stor velkomstplads, som også fungerer som en plads, hvor handicappede kan stige af sikkert.

SaS Parking - Smart & Safe er lokaliseret tæt på B432 og er let at komme hen til fra A7 motorvejen på få minutter.

Terminalbus service

Udrejsen
Du skal kontakte SaS Parking - Smart & Safe før din ankomst for at bekræfte dit ankomsttidspunkt. Ved din ankomst, gå til receptionen og meld dig ind. Du skal parkere din bil på parkeringspladserne foran kontoret. Du vil modtage hjælp med at af,- og pålæsse din bagage. Derefter skal du og en medarbejder udfylde en overførselsprotokol ind. Terminalbussen, som venter på dig ved indgangen med SaS Parking - Smart & Safe logoet, vil tage dig til lufthavnen. Alt efter din ønskede terminal vil en medarbejder køre dig derhen, og du kan stige af. Du kan derefter gå hen til check-in.

Hjemrejsen

På din hjemrejse, tag kontakt til parkeringsudbyderen så snart du har modtaget din bagage. SaS Parking - Smart & Safe vil derefter samle dig op ved terminal 2 ved afgange, og vil tage dig hen til din bil.

Adresse

Gutenbergring 49, 22848, Norderstedt