Med Hansa Parkering vælger du en pålidelig parkeringsudbyder, som kan gøre din start på din ferie helt afslappet. Med den gratis terminalservice, som tager dig til Hamborg lufthavn indenfor 12 minutter, er den evige søgning efter en parkeringsplads endelig i fortiden.

Mere information

Adresse

Modering 5a, 22457, Hamburg
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Hansa Parking

Hansa Parking Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.
Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

80%

Sikkerhed

24/7 Tilstede
Videoovervågning
Indhegnet
Forsikret parkeringsområde
× Bilinspektion
20%

Tjenester

Hjælp med tasker
× Bilvask
× Elektrisk Oplader station
× Toiletter
× Venteværelse
20%

Lokalisering

Asfalteret
× Overdækket parkering
× Ingen indkørsel begrænsning
× Parkeringshus
× Handicapparkeringsplads
20%

Tilgængelighed

Skiltet placering
× 5min til terminal
× 24/7 Overdragelse
× <5min fra motorvejen
× Parkeringsservice

Om Hansa Parking

Hansa Parkering tilbyder dig en sikker og billig parkeringsmulighed, som giver dig mulighed for at starte din, velfortjente, ferie helt afslappet. Parkeringsområdet er sikkert, og den gratis terminalservice tager dig direkte til Hamborg lufthavn på få minutter.

Terminalservice

Du skal køre til parkeringsudbyderens parkeringsområde, færdigegøre dit check-in og så vil en af de ansatte tage dig til Hamborg lufthavn. Der vil du også blive samlet op igen efter din ferie, og blive bragt tilbage til din bil.

Med Hansa Parkering kan du være sikker på, at din bil er i sikre hænder. Det asfalteret parkeringsområde er indehegnet, videoovervåget, og der er sikkerhedsvagter tilstede 24/7. Du kan tage din nøgle med dig på din rejse. Dette sikre dig, at din bil ikke bliver flyttet mens du er væk.

Den gratis terminalservice ved Hansa Parkering tilbyder dig muligheden for at bestille en autostol til dit barn. Så selv den yngste gæst kan rejse sikkert når som helst. Vores ansatte vil også være mere end glad for at hjælpe dig med at på-, og aflæsse din bagage, og er tilstede mellem 03:00 og 23:30.

Den maksimale højde på parkeringspladsen er 2.00 meter, så vær sikker på, at din bil ikke overskrider den højde.

Parkering med shuttlebus

Rejse dertil
.

På rejsedagen kører du direkte til parkeringspladsen Hansa Parking. Bedøm venligst parkeringsudbyderen 30 minutter før din ankomst for at bekræfte dit ankomsttidspunkt. Adressen og telefonnummeret kan findes her ovenfor. Når du ankommer til parkeringspladsen (indgang fra ModeCentrum), skal du henvende dig til den midterste barriere og trække en dagsbillet (aflever dagsbilletten til shuttlechaufføren senere, du vil få en udgangsbillet på din hjemrejse). Kør derefter op ad rampen og drej til højre ind i den grønne parkeringskælder. Du kan derefter læsse dine passagerer og bagage af ved shuttlestationen (parkeringsdæk 1). Derefter kører du til parkeringsdæk 6 (øverste dæk). Når du er der, parkerer du bilen og tager elevatoren (på parkeringsdæk 5) til shuttlestationen. Hvis shuttlechaufføren ikke allerede er der, bedes du ringe igen og give ham besked. Her venter du på shuttlebussen i elevatorområdet. Derfra kører shuttlebussen dig gratis til Hamburg Lufthavn.

Når du parkerer, bedes du tage hensyn til andre biler og ikke parkere dit køretøj uden for de afmærkede parkeringspladser. I modsat fald skal Hansa Parking opkræve ekstra gebyr for de spærrede parkeringspladser.

Retur

På dagen for din hjemrejse kald Hansa Parking, så snart du er ved bagagebåndet. Når du har hentet din bagage, skal du gå til afgangsetagen (øverste etage!) og der til Terminal 2. Når du er der, skal du ringe til shuttlechaufføren igen og fortælle ham, at du nu er klar til at blive hentet. Du vil derefter blive kørt direkte tilbage til dit køretøj og kan fortsætte din rejse hjem.

Adresse

Modering 5a, 22457, Hamburg