Med Hansa Parkering vælger du en pålidelig parkeringsudbyder, som kan gøre din start på din ferie helt afslappet. Med den gratis terminalservice, som tager dig til Hamborg lufthavn indenfor 12 minutter, er den evige søgning efter en parkeringsplads endelig i fortiden.

Mere information

Adresse

Modering 5a, 22457, Hamburg
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Hansa Parking

Hansa Parking Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.
Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

80%

Sikkerhed

24/7 Tilstede
Videoovervågning
Indhegnet
Forsikret parkeringsområde
× Bilinspektion
20%

Tjenester

Hjælp med tasker
× Bilvask
× Elektrisk Oplader station
× Toiletter
× Venteværelse
20%

Lokalisering

Asfalteret
× Overdækket parkering
× Ingen indkørsel begrænsning
× Parkeringshus
× Handicapparkeringsplads
20%

Tilgængelighed

Skiltet placering
× 5min til terminal
× 24/7 Overdragelse
× <5min fra motorvejen
× Parkeringsservice

Om Hansa Parking

Hansa Parkering tilbyder dig en sikker og billig parkeringsmulighed, som giver dig mulighed for at starte din, velfortjente, ferie helt afslappet. Parkeringsområdet er sikkert, og den gratis terminalservice tager dig direkte til Hamborg lufthavn på få minutter.

Terminalservice

Du skal køre til parkeringsudbyderens parkeringsområde, færdigegøre dit check-in og så vil en af de ansatte tage dig til Hamborg lufthavn. Der vil du også blive samlet op igen efter din ferie, og blive bragt tilbage til din bil.

Med Hansa Parkering kan du være sikker på, at din bil er i sikre hænder. Det asfalteret parkeringsområde er indehegnet, videoovervåget, og der er sikkerhedsvagter tilstede 24/7. Du kan tage din nøgle med dig på din rejse. Dette sikre dig, at din bil ikke bliver flyttet mens du er væk.

Den gratis terminalservice ved Hansa Parkering tilbyder dig muligheden for at bestille en autostol til dit barn. Så selv den yngste gæst kan rejse sikkert når som helst. Vores ansatte vil også være mere end glad for at hjælpe dig med at på-, og aflæsse din bagage, og er tilstede mellem 03:00 og 23:30.

Den maksimale højde på parkeringspladsen er 2.00 meter, så vær sikker på, at din bil ikke overskrider den højde.

Terminalservice


På din rejsedag skal du køre direkte til Hansa Parkering parkeringsområde. Du rapporterer til indgangsarbejderen ved indgangen, kører op ad rampen og drejer til højre ind i parkeringshuset. Du skal derefter køre op til parkeringsdæk 6 (øverste dæk). Så snart du er der, skal du parkere din bil og rapportere til terminal buschaufføren. Det præcise telefonnummer og adresse vil være sendt til din i din reservationsbekræftelse. Tag derefter elevatoren til der hvor busserne holder, som er lokaliseret på parkeringsetage 1. Derfra vil terminal bussen tage dig til Hamborg lufthavn helt gratis.

Hjemrejse
På din hjemrejsedag skal du ringe til Hansa Parkering så snart du er ved at samle din bagage op. Efter du har fået din bagage, skal du gå hen til afgangsområdet (øverste stage!) og hen til Terminal 2. Når du er ankommet der, ring til buschaufføren igen, og sig at du nu er klar til at blive samler op. Du vil derefter blive kørt direkte tilbage til din bil, og du kan fortsætte din rejse hjem.

Adresse

Modering 5a, 22457, Hamburg