PMS Park & Fly Hamburg

PMS Park & Fly Hamburg tilbyder dig en pålidelig shuttle- og parkeringsservice i Hamborg. Alle køretøjer parkeres i en parkeringskælder/underjordisk garage, og nøglerne opbevares i et pengeskab. PMS Park & Fly Hamburg er åbent fra 03:30 til 00:30

. Mere information

Adresse

Überseering 3, 22297, Hamburg
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed PMS Park & Fly Hamburg

Om PMS Park & Fly Hamburg

PMS Park & Fly Hamburg tilbyder dig en pålidelig shuttle- og parkeringsservice i Hamborg. Alle køretøjer parkeres i en parkeringskælder/underjordisk garage, og nøglerne kan opbevares i et pengeskab. PMS Park & Fly Hamburg er åben fra 03:30 til 00:30. Med shuttleservice parkerer du i parkeringshuset på Überseering 3, og med parkeringsservice parkeres din bil i den underjordiske parkeringskælder på Langenhorner Chaussee 92-94.

.

Pendelservice
Du parkerer din bil i PMS Park & Fly's underjordiske parkeringskælder og kan efterlade dine bilnøgler hos parkeringsservicen. På din hjemrejse henter shuttlebussen dig igen i lufthavnen.

Bedøm venligst din ankomst ved at ringe til PMS Hamburg 30 minutter før din ankomst for at bekræfte din ankomst. En medarbejder vil derefter vente på dig på parkeringspladsen.

Valet-service
Med parkeringsservicen afleverer du din bil direkte i Hamburg Lufthavn. En chauffør fra PMS Park & Fly venter på dig for at overtage bilen og parkere den for dig. Efter din tur bliver din bil bragt direkte tilbage til lufthavnen.

Bemærk venligst, at denne parkeringsplads og lufthavn ligger i en miljøzone, og at der kræves et miljøskilt.

PMS Park & Fly Hamburgs underjordiske garager er oplyste og bevogtet af overvågningspersonale. Der vil blive foretaget en kontrol af køretøjet ved ankomsten. Parkeringsudbyderen er forsikret i henhold til sine almindelige forretningsbetingelser

.

Den maksimale bilstørrelse for indendørs parkeringspladser er: Højde op til 2,00 m og længde op til 5,00 m. Ankomst mulig i tidsrummet fra 3.30 - 0.00. Parkeringsudbyderen vil hjælpe dig med at læsse bagage og et tomt batteri. Der er toiletter til rådighed.

Hvordan fungerer pendlerparkering?

Ankomst
Du kører din bil til PMS Park & Fly Hamburgs underjordiske parkeringskælder og parkerer den på en af parkeringspladserne. Du kan efterlade dine nøgler i pengeskabet og fortsætte din rejse direkte med shuttletransporten til lufthavnen. De to tilgængelige busser tager ca. 8 minutter til lufthavnen og kører regelmæssigt.

.

Bedøm venligst din ankomst ved at ringe til PMS Hamburg 30 minutter før din ankomst for at bekræfte din ankomst. En medarbejder vil derefter vente på dig på parkeringspladsen.

Hjemsendelsesrejse
Når du er landet og har hentet din bagage på din hjemrejse, skal du kontakte PMS Park & Fly Hamburg-servicehotlinen, når du er landet og har hentet din bagage. Gå derefter til afgangsetagen, hvor shuttlebussen venter på dig.

Hvis du uventet har brug for at forlænge eller forkorte din rejse med en eller flere dage, kan du give dette direkte videre tilPMS Park & Fly Hamburg. Hvis du vender tilbage senere, kan du betale de ekstra parkeringsomkostninger for de ekstra dage i slutningen af din rejse direkte på stedet i kontanter.


Hvordan fungerer parkeringsservice

.

Ankomst
. Hvis du har valgt parkeringsservice hos PMS Park & Fly Hamburg, kan du køre direkte til afgangshallen fra Hamburg Lufthavn. Ring til parkeringsudbyderen 30 minutter før din ankomst. En chauffør vil derefter vente på dig i afgangshallen for at modtage din bil.

Føreren vil genkende din bil på det nummerpladenummer og den bilmodel, du oplyste, da du foretog din reservation. Det tager højst 5 minutter at aflevere din bil. For at parkere din bil vil ikke blive kørt mere end 10 km i din bil.

Hjemsendelsesrejse
. På din hjemrejse skal du kontakte PMS Park & Fly Hamburg igen pr. telefon, så snart du venter på din bagage ved bagagebåndet. En chauffør vil derefter blive sendt til lufthavnen med din bil og vil vente på dig igen i afgangshallen.

Hvis du uventet får brug for at forlænge eller forkorte din rejse med en eller flere dage, kan du give dette videre til PMS Park & Fly Hamburg. Hvis du vender tilbage senere, kan du betale de ekstra parkeringsomkostninger for de ekstra dage ved rejsens afslutning direkte på stedet i kontanter.

Adresse

Überseering 3, 22297, Hamburg