PMS Park & Fly Hamburg

Hamborg lufthavn
full star
9,4 305 anmeldelser

PMS Park & Fly Hamburg tilbyder dig en pålidelig shuttle- og parkeringsservice i Hamborg. Alle køretøjer parkeres i en parkeringskælder/underjordisk garage, og nøglerne opbevares i et pengeskab. PMS Park & Fly Hamburg er åbent fra 03:30 til 00:30

.
Læs mindre
 • Generel information

  chevron

  PMS Park & Fly Hamburg tilbyder dig en pålidelig shuttle- og parkeringsservice i Hamborg. Alle køretøjer parkeres i en parkeringskælder/underjordisk garage, og nøglerne kan opbevares i et pengeskab. PMS Park & Fly Hamburg er åben fra 03:30 til 00:30. Med shuttleservice parkerer du i parkeringshuset på Überseering 3, og med parkeringsservice parkeres din bil i den underjordiske parkeringskælder på Langenhorner Chaussee 92-94.

  .

  Pendelservice
  Du parkerer din bil i PMS Park & Fly's underjordiske parkeringskælder og kan efterlade dine bilnøgler hos parkeringsservicen. På din hjemrejse henter shuttlebussen dig igen i lufthavnen.

  Bedøm venligst din ankomst ved at ringe til PMS Hamburg 30 minutter før din ankomst for at bekræfte din ankomst. En medarbejder vil derefter vente på dig på parkeringspladsen.

  Valet-service
  Med parkeringsservicen afleverer du din bil direkte i Hamburg Lufthavn. En chauffør fra PMS Park & Fly venter på dig for at overtage bilen og parkere den for dig. Efter din tur bliver din bil bragt direkte tilbage til lufthavnen.

  Bemærk venligst, at denne parkeringsplads og lufthavn ligger i en miljøzone, og at der kræves et miljøskilt.

 • Sikkerhed

  chevron

  PMS Park & Fly Hamburgs underjordiske garager er oplyste og bevogtet af overvågningspersonale. Der vil blive foretaget en kontrol af køretøjet ved ankomsten. Parkeringsudbyderen er forsikret i henhold til sine almindelige forretningsbetingelser

  .
 • Faciliteter

  chevron

  Den maksimale bilstørrelse for indendørs parkeringspladser er: Højde op til 2,00 m og længde op til 5,00 m. Ankomst mulig i tidsrummet fra 3.30 - 0.00. Parkeringsudbyderen vil hjælpe dig med at læsse bagage og et tomt batteri. Der er toiletter til rådighed.

 • Tilgængelighed

  chevron

  Bemærk venligst, at du skal ankomme til parkpladsen til tiden til din bookede tid. Kommer du for sent, mister du retten til en parkeringsplads.

  Vigtig bemærkning: Ring venligst til PMS Hamburg 30 minutter før din ankomst for at bekræfte din ankomst. Derefter venter en medarbejder på dig på parkeringspladsen Oberdeck.

  Hvordan fungerer shuttleparkering?

  Ankomst
  Kør din bil til parkeringspladsen i flere etager på det øverste dæk af PMS Park & ​​​​Fly Hamburg (3. Telefonica-skilt) og parker den på en af ​​parkeringspladserne. Du er mere end velkommen til at opbevare din nøgle i pengeskabet, hvis du ønsker det (men ingen nøgleaflevering er påkrævet). Du kan fortsætte din rejse direkte med shuttle-transfer til lufthavnen. De to eksisterende busser tager cirka 6 minutter til lufthavnen og kører regelmæssigt.

  Return
  På din hjemrejse, efter at du er landet og hentet din bagage, skal du kontakte PMS Park & ​​​​Fly Hamburg servicehotline. Gå derefter til afgangsniveauet, hvor shuttlebussen venter på dig.

  Hvis du mod forventning skal forlænge eller forkorte din rejse med en eller flere dage, kan du rapportere dette direkte til PMS Park & ​​​​Fly Hamburg. Hvis du kommer tilbage senere, kan du betale de ekstra parkeringsomkostninger for de ekstra dage kontant ved afslutningen af ​​din rejse.

  Adresse

  Dækket parkering: Überseering 3 (øverste dæk) Uoverdækket parkering: Überseering 33a (parkeringshus)

 • Placering

  chevron

Om PMS Park & Fly Hamburg

 • Sikret område
 • Shuttle og parkeringsservice
 • Onlinezahlung
 • Nøgleoverførsel
Vurderinger og anmeldelser
Diana Kranz
full star
10
Parkeret fra 23.09.2023 til 26.09.2023
Top
Terminalbus indendørs
28. september 2023
Anonym
full star
10
Parkeret fra 17.09.2023 til 26.09.2023
Alles verlief einwandfrei, das Personal war s ...Læs mere
Terminalbus indendørs
27. september 2023
Lena Albers
full star
10
Parkeret fra 22.09.2023 til 25.09.2023
Unkomplizierte Abwicklung und das auch um 5 U ...Læs mere
Terminalbus indendørs
26. september 2023
Tilgængelighed PMS Park & Fly Hamburg
6. oktober 2023 til 13. oktober 2023 Skift datoer

PMS Park & Fly Hamburg Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.

Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.