PMS Park & Fly Hamburg

PMS Park & Fly Hamburg tilbyder dig en pålidelig shuttle- og parkeringsservice i Hamborg. Alle køretøjer parkeres i en parkeringskælder/underjordisk garage, og nøglerne opbevares i et pengeskab. PMS Park & Fly Hamburg er åbent fra 03:30 til 00:30

. Mere information

Adresse

Überseering 3, 22297, Hamburg
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed PMS Park & Fly Hamburg

Anmeldelser af PMS Park & Fly Hamburg

Kun kunder, som har lavet en reservation gennem Parkos, og faktisk har parkeret ved parkeringsudbyderen, kan skrive en anmeldelse. Dette betyder at vores anmeldelser er fra virkelige kunder som dig.

For parkeringsudbydere, som har mere end 60 i bedømmelse, anmeldelser, der er mere end 1 år gamle, vil blive fjernet. På den måde vil du kun se relevant information til din kommende rejse.

6,8
Baseret på 35 anmeldelser
8

Har parkeret den oktober 2022. Anmeldelse skrevet den 01 november 2022.


Da jeg ikke helt forstod, hvor opsamlingsstedet efter hjemkomst var har ikke været i Hamborg før, og jeg ikke oplevede at den chauffør jeg ringede til kunne forklare det, var jeg lidt stresset over om vi kunne finde ud af det. Her kunne det være godt med evt et billede eller tegning, eller en mere nøjagtig forklaring på engelsk.

2

Har parkeret den august 2022. Anmeldelse skrevet den 05 september 2022.


Rigtig dårlig service. Chaufføren, der skulle køre os fra P-pladsen til lufthavnen var meget aggressiv og råbte i telefon da jeg ringede for at sige at vi nu var der og ham kunne køre os til lufthavnen. Han talte meget begrænset engelsk, hvilket var et problem. Den samme chauffør mødte vi da vi kom tilbage fra ferien og han meget uhøflig i telefonen og kom hentede os efter vi havde ventet en time i lufthavnen.

8

Har parkeret den august 2022. Anmeldelse skrevet den 23 august 2022.


Gode

10

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 04 august 2022.


Perfekt

10

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 02 august 2022.


Det hele fungerede rigtig fint.
Vi kunne dog tænke os lidt bedre skiltning. Vinden blæste imod os og derfor overså vi flaget i første omgang.

8

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 02 august 2022.


Vi parkerede der i 3 uger.
God service, men ekstrem dårlig skiltning ved p-huset, det var ikke nemt at se skiltningen ved ankomst, fra vejen af.

10

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 30 juli 2022.


Dejligt nemt at få fat i personalet.
Dog er adressen der er sendt til mig forkert, men venlig og hjælpsom personale der hjalp med at guide mig.

10

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 29 juli 2022.


Super service.
Dog var det lidt svært at finde stedet hvor vi skulle holde men en opringning og vi blev guidet derhen

10

Har parkeret den juni 2022. Anmeldelse skrevet den 28 juli 2022.


Meget tilfreds

10

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 26 juli 2022.


Perfekt, ingen ventetid og høflig betjening

10

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 22 juli 2022.


Alt klappet med ankomst kl 4:00 i Hamburg, skulle fly kl.6 med Lufthansa. Vil helt sikkert bruge jer igen

8

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 19 juli 2022.


Vi oplevede en del ventetid da vi ankom til parkeringshuset, men bortset fra det gik alt som forventet. Kontakten til shuttle teamet forløb fint, både ved ankomst til parkeringshuset og ved afrejse. Det var overordnet en god oplevelse.

8

Har parkeret den juli 2022. Anmeldelse skrevet den 16 juli 2022.


Telefonen bliver ikke altid besvaret.
Flink betjening.
Problemfri parkering.
Lidt langt fra lufthavnen.

10

Har parkeret den juni 2022. Anmeldelse skrevet den 09 juli 2022.


Super skuffet over den opførsel chaufføren havde! Men rigtig fin parkerings facilitetet. Desværre endte det rigtig ærgerligt med en vred chauffør som skældte ud på os og vores 3 børn. Da vi ringede blev vi guidet til en adresse og fik at vide vi skulle se efter "spielhalle". Vi kørte og ledte og blev mødt af en vinkede chauffør som ledte os ind på pladsen. Da vi kommer hjem og bliver hentet i lufthavnen spørger chaufføren hvor vi er parkeret. Vi nævner "spielhalle" og han siger der står noget andet i deres App. Vi siger at vi fik "spielhalle" at vide og han sagde ok og kørte. Vi ankommer til "spielhalle" som viser sig at være det forkerte sted. Chaufføren flipper helt ud og tordner på tysk at det pis havde han fandme ikke tid til osv. Vi har talt engelsk sammen men vi forstå fint hans tyske råben! Vi bliver kørt Ca 1 min videre for at at blive smidt ud af bilen på den anden p plads. Han siger ud af vinduet at bommen er automatisk hvorefter han kører væk i høj fart. Jeg er rystet over den opførsel når man vælger at arbejde i et servicefag. Ærgerligt for der var eller styr på alt andet og parkeringen var der en fin pris. Jeg tænker vi vælger et andet firma næste gang som ikke råber af deres kunder.

Om PMS Park & Fly Hamburg

PMS Park & Fly Hamburg tilbyder dig en pålidelig shuttle- og parkeringsservice i Hamborg. Alle køretøjer parkeres i en parkeringskælder/underjordisk garage, og nøglerne kan opbevares i et pengeskab. PMS Park & Fly Hamburg er åben fra 03:30 til 00:30. Med shuttleservice parkerer du i parkeringshuset på Überseering 3, og med parkeringsservice parkeres din bil i den underjordiske parkeringskælder på Langenhorner Chaussee 92-94.

.

Pendelservice
Du parkerer din bil i PMS Park & Fly's underjordiske parkeringskælder og kan efterlade dine bilnøgler hos parkeringsservicen. På din hjemrejse henter shuttlebussen dig igen i lufthavnen.

Bedøm venligst din ankomst ved at ringe til PMS Hamburg 30 minutter før din ankomst for at bekræfte din ankomst. En medarbejder vil derefter vente på dig på parkeringspladsen.

Valet-service
Med parkeringsservicen afleverer du din bil direkte i Hamburg Lufthavn. En chauffør fra PMS Park & Fly venter på dig for at overtage bilen og parkere den for dig. Efter din tur bliver din bil bragt direkte tilbage til lufthavnen.

Bemærk venligst, at denne parkeringsplads og lufthavn ligger i en miljøzone, og at der kræves et miljøskilt.

PMS Park & Fly Hamburgs underjordiske garager er oplyste og bevogtet af overvågningspersonale. Der vil blive foretaget en kontrol af køretøjet ved ankomsten. Parkeringsudbyderen er forsikret i henhold til sine almindelige forretningsbetingelser

.

Den maksimale bilstørrelse for indendørs parkeringspladser er: Højde op til 2,00 m og længde op til 5,00 m. Ankomst mulig i tidsrummet fra 3.30 - 0.00. Parkeringsudbyderen vil hjælpe dig med at læsse bagage og et tomt batteri. Der er toiletter til rådighed.

Bemærk venligst, at du skal ankomme til parkpladsen til tiden til din bookede tid. Kommer du for sent, mister du retten til en parkeringsplads.

Vigtig bemærkning: Ring venligst til PMS Hamburg 30 minutter før din ankomst for at bekræfte din ankomst. Derefter venter en medarbejder på dig på parkeringspladsen Oberdeck.

Hvordan fungerer shuttleparkering?

Ankomst
Kør din bil til parkeringspladsen i flere etager på det øverste dæk af PMS Park & ​​​​Fly Hamburg (3. Telefonica-skilt) og parker den på en af ​​parkeringspladserne. Du er mere end velkommen til at opbevare din nøgle i pengeskabet, hvis du ønsker det (men ingen nøgleaflevering er påkrævet). Du kan fortsætte din rejse direkte med shuttle-transfer til lufthavnen. De to eksisterende busser tager cirka 6 minutter til lufthavnen og kører regelmæssigt.

Return
På din hjemrejse, efter at du er landet og hentet din bagage, skal du kontakte PMS Park & ​​​​Fly Hamburg servicehotline. Gå derefter til afgangsniveauet, hvor shuttlebussen venter på dig.

Hvis du mod forventning skal forlænge eller forkorte din rejse med en eller flere dage, kan du rapportere dette direkte til PMS Park & ​​​​Fly Hamburg. Hvis du kommer tilbage senere, kan du betale de ekstra parkeringsomkostninger for de ekstra dage kontant ved afslutningen af ​​din rejse.

Adresse

Dækket parkering: Überseering 3 (øverste dæk) Uoverdækket parkering: Überseering 33a (parkeringshus)

Adresse

Überseering 3, 22297, Hamburg