ParkFly24 har været en anerkendt parkeringsudbyder i Hamburg Lufthavn i over 20 år. Du parkerer selv din bil i en videoovervåget XL-parkering, der er åben 24 timer i døgnet med videoovervågning, og du beholder din nøgle. Den pålidelige shuttleservice kører dig afslappet til lufthavnen inden for ca. 6 minutter og henter dig også op igen efter rejsen. Det betyder, at du kan rejse uden besværet med at lede efter en parkeringsplads.

Mere information

Adresse

An'n Slagboom 18, 22848, Norderstedt
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed ParkFly24

Om ParkFly24

Parkering Hos Parkfly24 har du mulighed for at parkere dit køretøj sikkert på en af de 150 XL-parkeringspladser (ca. 30 cm bredere end nødvendigt). Det videoovervågede område er fuldstændig belagt, indhegnet og belyst. Køretøjerne må ikke være mere end 2,25 meter brede og 5 meter lange. længde på 5 meter.

Shuttle-Service

ParkFly24 arbejder tæt sammen med et etableret taxaselskab. Du parkerer din bil i en af de en af de gratis parkeringspladser, og shuttletjenesten henter dig direkte ved din bil og kører dig til din til din afgangsterminal og henter dig der igen. Shuttletjenesten er beregnet til højst 4 personer designet.

ParkFly24-parkeringsområdet er fuldstændig indhegnet. Området er strengt videoovervåget og optager optagelserne i op til 6 uger. Desuden sikrer belysningen af området mere sikkerhed og en mere behagelig parkeringsoplevelse. Du behøver ikke at aflevere din bilnøgle, så du kan være sikker på, at dit køretøj ikke bliver flyttet, mens du er væk. flyttet. Dit køretøj er forsikret i lokalerne med offentlig ansvarsforsikring.

Parkeringspladserne på ParkFly24.de har en ekstra bredde, hvilket gør det lettere for dig at komme ind og ud af bilen og beskytter din bil. Der er en gratis barnestol til rådighed i hver af shuttletaxierne. tilgængelig. Der opkræves et gebyr på € 10,00 for barnesæder. Du bør også angive denne tjeneste i din reservation, så transporttjenesten kan tage højde for dette. De ansatte i ParkFly24.de eller shuttlechaufførerne hjælper dig gerne med at læsse og læsse din bagage af og på. Der er shuttleservice på alle tidspunkter af døgnet (24/7). Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte ParkFly24.de på +49 (0) 40 22 51 51 38.

Du finder os i Norderstedt med direkte adgang til B432 og A7-motorvejen. Hamborgs lufthavn (HAM) ligger 1 km væk (i luftlinje) og kun 6 minutters kørsel derfra. ParkFly24.de kan kontaktes telefonisk i kontortid på +49 (0) 40 22 51 38, shuttleservice er tilgængelig hele tiden (24/7).

Adresse

An'n Slagboom 18, 22848, Norderstedt