På MyParkPoint i Bremen står køretøjet i et fremragende sikret terræn, som altid er afsluttet. Derudover er det sikret med kameraer og en indgangsport, og personalet er også altid til stede i åbningstiden, så du sikkert kan parkere dit køretøj og rejse sikkert. Parkområdet til MyParkPoint ligger cirka 10 minutters kørsel fra lufthavnen. Da udbyders shuttle-busser kører individuelt for hver kunde, er du meget hurtig i lufthavnen. Du tager din nøgle med dig med dette tilbud på din rejse.

Læs mindre
 • Generel information

  chevron

  Hvis du parkerer din bil på MyParkPoint i Bremen, vil din bil være under 10 minutter fra lufthavnen. Dit køretøj bliver godt beskyttet i parkeringsperioden, da terrænet er udstyret med kameraer og meget godt oplyst. Du tager din nøgle med dig med dette tilbud på din rejse.

  Udbyderens websted har ikke en maksimal indgangshøjde eller bredde. Du kan også parkere med et stort køretøj, f.eks. En autocamper.

  Pendulparkering
  Ring venligst til parkeringsoperatøren ca. 30 minutter før din ankomst til parken for at bekræfte din ankomsttid. Således bliver udbyderen informeret om din ankomst og kan forberede sig på dette, så du ikke behøver at vente. Vent foran indgangen, en medarbejder kommer straks til dig og giver dig besked på grundene. Parker din bil på en af ​​parkens grunde på en af ​​de gratis parkeringspladser. Bus fra MyParkPoint, som du tydeligt kan genkende med sit logo, venter på dig ved indgangen til at tage dig direkte til Bremen lufthavn. Lufthavnstransporten fører dig direkte til terminalen, så du ikke behøver at gå langt med din bagage. Udbyderens shuttle er designet til højst 5 personer og kører individuelt for hver kunde. Hvis du ankommer med mere end 5 personer, vil der blive stillet et tillæg på € 8, - for den samlede pris. Du kan betale disse direkte på stedet. Kontakt din udbyder på din returrejse telefonisk efter din landing. Lufthavnstransporten er allerede klar til dig ved terminalen, når du forlader den. Således kan du fortsætte din rejse hurtigt.

 • Sikkerhed

  chevron

  MyParkPoint i Bremen er åben fra kl. 03.00 til 24.00, da der ikke er et forbud mod natflyvning i Bremen. Du behøver dog ikke bekymre dig, selvom du ankommer efter midnat, ville parkoperatøren hente dig fra lufthavnen. Du parkerer din bil på det delvist brolagte, delvist grusede terræn hos udbyderen, som gentagne gange er sikret med kameraer, hegn, indgangsport og personale. Når du tager dine nøgler med dig på din rejse, kan du være sikker på, at dit køretøj ikke vil blive flyttet under din rejse.

 • Faciliteter

  chevron

  MyParkPoint hjælper dig med indlæsning af din bagage. Ligeledes har parkeringsudbyderen børnesæder og spænder, som du kan booke gratis til din reservation. Dine bilnøgler tager dig med denne udbyder på rejsen. Parkoperatøren tilbyder også gratis vand.

  Parkoperatørens område er uden barriere, og adgang til handicappede er også muligt med udbyderens shuttle.

 • Tilgængelighed

  chevron

  Hvordan fungerer shuttle-parkering?

  Ankomst

  På din rejsedag kører du direkte til udbyderens parkområde. Kontakt parkeringsoperatøren ca. 30 minutter før ankomst for at bekræfte din ankomsttid. Dette giver parkeringspladsoperatøren mulighed for at reagere hurtigere og undgå unødvendige ventetider. Ankom til parkområdet, vent venligst foran indgangen, indtil en medarbejder åbner porten. Du parkerer selv din bil på en af ​​de gratis parkeringspladser, og derefter føres du til lufthavnen i Bremen med den individuelle pendelbus direkte til terminalen. MyParkPoint-bus er til 5 personer, og alle personer er inkluderet i bookingprisen. Turen med shuttle tager ca. 10 minutter.

  returnere

  Kontakt din parkeringsoperatør telefonisk, når du lander på din hjemrejse. Dette informerer parkeringsoperatøren om, at de snart kan hentes. Parkeringsudbyderens shuttle venter på dig, så snart du forlader terminalen. Hvis rumfærgen ikke er der, beder vi dig om at vente et par minutter, fordi dette er på vej til dig. Shuttle bringer dig straks tilbage til dit køretøj, så du hurtigt kan fortsætte din rejse.

 • Placering

  chevron
Dato fra
ma. 18.12.2023
Dato til
ma. 25.12.2023

Om MyParkPoint

 • Medbring bilnøgle
 • Individuel Shuttle-service
 • Sikkert parkeringsområde
 • Reserver direkte
Vurderinger og anmeldelser
Anoniem
full star
10
Parkeret fra 11.11.2023 til 26.11.2023
Top!
Valet udendørs
3. december 2023
Bernhard Smit
full star
10
Parkeret fra 07.11.2023 til 14.11.2023
Besonders hat uns die Freundlichkeit und Pünk ...Læs mere
Terminalbus udendørs
15. november 2023
Axel Bickerich
full star
10
Parkeret fra 06.11.2023 til 13.11.2023
Gut gesichertes Parkraumgelände außerhalb Bre ...Læs mere
Terminalbus udendørs
14. november 2023
Tilgængelighed MyParkPoint
18. december 2023 til 25. december 2023 Skift datoer

MyParkPoint Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.

Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

 • Security

  • Camera
  • Fences
  • Assured Parking Provider
 • Service

  • Venterum
  • Hjælp med bagage
 • Placering

  • Ingen maksimal indrejshøjde
  • Handicapparkeringsplads
 • Tilgængelighed

  • <5min fra motorvej