Parkering København lufthavn

Ændre lufthavn
til reserve 3 MIN
checkmark
Bedste tilbud
checkmark
Over 4 millioner kunder på verdensplan
checkmark
Annuller/ændre reservationer gratis

Parkering Københavns lufthavn, Kastrup

Flybilletten er blevet booket, og du begynder at få sommerfugle i maven når du tænker på din kommende rejse. Det hele begynder fra København lufthavn. Alt er timet og tilrettelagt, indtil du kommer i tanke om, at du stadig, på en eller anden måde, skal køre til København lufthavn. Du stoler ikke meget på offentlig transport, og du orker ikke, at skulle bekymre dig over din transport til København lufthavn, før din rejse. Hvad så med parkering ved København lufthavn? At ankomme i bil er meget mere afslappet end offentlig transport, men desværre er der ingen gratis parkering ved København lufthavn. Men du ønsker helst, at din bil bliver sikkert, og til en god pris, parkeret mens du er væk. En parkeringsplads ved København lufthavn, er alt for dyr. Via alternative parkeringsudbydere, nærliggende København lufthavn, kan du parkere din bil billigt, og der vil altid være ledig plads til en ekstra bil. Parkering ved Kastrup har aldrig været lettere. Parkos gør parkeringsplads søgningen mere enkel! Hjemmesiden, hvor du kan sammenligne priser og udbydere sørger for billige parkeringspladser i nærheden af København lufthavn, og hjælper dig med at finde en fordelagtigt og sikker lufthavnsparkeringsplads.

København lufthavn, Kastrup, (også kaldt Copenhagen Airport, Kastrup lufthavn, eller blot CPH Airport) er en af de ældste internationale lufthavne i Europa, og den største lufthavn i Danmark, og i de nordiske lande. I 2018, over 30 millioner passagerer brugte København lufthavn, og nummeret stiger hvert år. Omkring 75 flyselskaber, inklusiv Scandinavian Airline System, Ryanair, Emirates, KLM og British Airways tilbyder deres tjeneste ved København lufthavn, med over 150 destinationer i hele verden. København lufthavn, har 2 terminaler forbundet til selve lufthavnen. Du kan let finde vej til Kastrup lufthavn, fra motorvejen E20, og CPH Airport er også let at nå fra Amager Strandvej, som starter sydøst fra det centrale København, og ender tæt på terminalerne til CPH Airport.

Billig parkering ved København lufthavn

Det er værd at sammenligne udbydere gennem Parkos! Med alternative parkeringsudbydere på vores website, har du muligheden for at parkere din bil ved København lufthavn, og gøre det let at finde parkering ved København. Bare fordi parkeringsudbyderne er billigere, betyder det ikke, at deres service er dårlig. De alternative udbydere er en stor, og billigere, modstander til København lufthavns egen parkering. Områderne af disse udbydere har en høj sikkerhedsstandard og er konstant under overvågning. Så hvordan kan parkeringspladserne tilbydes billigere af disse udbydere, med så høj en sikkerhedsstandard? De alternative parkeringsudbydere er normalt lokaliseret en smule væk fra København lufthavn. Af den grund er lejen af de grunde meget billigere, men deres priser for parkering er billigere. Vær opmærksom på, at parkere gratis er svært i nærheden af Kastrup lufthavn og i København generelt. For at få en bedre idé om, hvordan parkeringsområderne er, anbefaler vi at læse igennem kunde anmeldelserne. Kun kunder, som har lavet en booking via os, kan efterlade en anmeldelse. Derfor garanterer vi, at på deres side kan du kun finde ægte anmeldelser fra ægte mennesker, og der vil altid være en ledig plads.

Det betaler sig, at sammenligne priser med Parkos! Med de alternative parkeringsudbydere på vores hjemmeside, har du mulighed for, at parkere din bil ved København lufthavn. Om det er en enkelt nat eller langtidsparkering, kan du altid finde en ledig plads hos os. Bare fordi de er billigere, skal du ikke tro, at deres service er dårligere. De alternative parkeringsudbydere er en stor konkurrent, som er billigere end parkeringspladserne ved København lufthavn.

Områderne af disse udbyderer har en høj sikkerhedsstandard, og bliver konstant videoovervåget. Så hvordan kan parkeringspladserne blive tilbudt billigere, i forhold til København lufthavns egen parkeringspladser, af disse udbydere, men stadig have så høj en sikkerhedsstandard? De alternative parkeringsudbydere er normalt lokaliseret en smule væk fra Kastrup lufthavn. Det gør lejen for disse grunde meget billigere. For at overkomme distancen fra parkeringsområdet til Kastrup lufthavn, vil transport blive gjort klar til dig, som er inkluderet i prisen, som du betaler for din parkeringsplads. Hvis du ikke vil køre til parkeringsområdet først, kan du vælge at bestille parkeringsservicen, også kaldt "we park you fly". Parkeringsservicen vil sørge for, at din bil bliver samlet op ved Kastrup lufthavn, og bliver parkeret for dig. Så du kan være sikker på, at din bil bliver sikkert parkeret for dig, og du kan starte din rejse fra Kastrup lufthavn, helt afslappet. Du kan undgå, at skulle gå hen til den automatiske betalingsautomat, hvis du har parkeret bilen ved Kastrup lufthavn. Du kan på forhånd betale og booke parkering ved Kastrup lufthavn.

For at få et bedre indtryk af parkeringsområderne ved København lufthavn, Kastrup, anbefaler vi at læse gennem nogle kunde anmeldelser. Kun kunder, som har lavet en booking via os, har tilladelse til at efterlade en anmelding. Af den grund, kan vi garanterer, at anmeldelserne du finder på vores hjemmeside er lavet af rigtige kunder, med ægte oplevelser fra Parkos, som har haft mindst en parkering ved Kastrup lufthavn. Vi stod klar til at hjælpe dem, og vi står klar til at hjælpe dig.

Terminalbus-, og parkeringsservice (we park you fly) ved København lufthavn.

Siden distancen fra parkeringsområdet til København lufthavn, oftest er for lang til at gå, skal en køretur til terminalen arrangeres. Parkeringsudbyderen sørger for dette. Hvis du parkerer billigt gennem os, hos en af vores parkeringsudbydere, som ligger tæt på København lufthavn, er terminalbus-, eller parkeringsservicen (we park you fly) altid inkluderet. Men hvad er forskellen mellem de to tjenester?

Terminalbusservice til København lufthavn, Kastrup

Ved at vælge terminalbusservicen til København lufthavn, skal du køre direkte til parkeringsudbyderens parkeringsområde, som du booket på forhånd. Der kan du parkere din bil, og en medarbejder af parkeringsområdet vil hjælpe dig med din bagage. En gratis terminalbus vil derefter tage dig fra parkeringsområdet til din afgangsterminal ved København lufthavn, efter du har parkeret bilen. På din hjemrejse til København, tager du kontakt til den samme parkeringsudbyder, direkte efter du har fået din bagage. Du finder deres nummer i din bekræftelsesmail. Terminalbussen vil samle dig op, direkte ved din terminal ved København lufthavn, og vil tage dig tilbage til, hvor du har parkeret bilen. De fleste udbydere, som tilbyder terminalbusservicen, tillader dig at tage din bilnøgle med dig på din rejse. Hvis dette ikke er tilfældet, vil dette blive informeret til dig på vores hjemmeside. Parkeringsudbyderen vil måske spørge efter din bilnøgle, for at sørge for parkeringsområdet bliver udnyttet effektivt. Bilerne bliver parkeret i blokke og sorteret alt efter, hvornår de skal returneres til deres ejer igen ved København lufthavn. Det kan ske, igen og igen, at en rejsende kommer en eller to dage tidligere/senere tilbage end først planlagt. Af denne grund, har nogle parkeringsudbydere brug for din bilnøgle, så de kan flytte din bil, hvis din hjemkomst ændres. Hvis du skal aflever din bilnøgle, vil de blive sikkert opbevaret i et sikkerhedsskab på parkeringsområdet i nærheden af lufthavnen.

Parkeringsservice, we park you fly, ved København lufthavn

Kies uw manier van parkeren

Hvis du vælger parkeringsservice (we park you fly) ved København lufthavn, vil din rejse være behageligere og mere afslappet. I dette tilfælde behøver du ikke køre til en parkeringsplads, der ligger tæt på København lufthavn, men du kan bruge din egen bil og køre direkte til afgangsterminalen ved København lufthavn. Dér vil en medarbejder vente på dig fra parkeringsudbyderen, som du har booket fra på forhånd. Efter et kort tjek af din bil for eksisterende skader, vil medarbejderen køre din bil til et sikkert parkeringsområde, og vil parkere din bil omkring København lufthavn, relativ tæt på terminalerne. Mens medarbejderen parkerer din bil, kan du, helt afslappet, gå hen til check-in og gøre klar til dit fly. På din hjemrejse, tag kontakt til parkeringsudbyderen når du har fået din bagage. I mellemtiden vil medarbejderen køre din bil tilbage til afgangsterminalen ved København lufthavn, hvor du kan fortsætte din rejse, så snart du har fået din bil. Denne parkeringsservice er ikke blot mere behagelig, men også hurtigere, da du ikke skal forvente nogen ventetid på terminalbussen. Denne service (we park you fly) er specielt anbefalet til folk med en handicappet passager. Bestilling af denne service, gøre det muligt at have en kørestol med i din bil, og ikke at skulle ombord på en terminalbus først, for at komme hen til København lufthavn. Parkeringsservicen ved København lufthavn, er normalt dyrere end terminalbusservicen. Parkeringsarbejderen kan genkendes ud fra deres arbejdsuniform. Uniformen er normalt godt beskrevet i din bekræftelsesmail, eller på udbyderens hjemmeside.

Langtidsparkering ved København lufthavn

Hvis du har tænkt dig, at parkere din bil ved København lufthavn, i længere tid, er det bestemt værd, at tjekke de alternative parkeringsudbydere, som ligger tæt på København lufthavn. Langtidsparkering kan blive meget dyrt, hvis du bestemmer dig for, at parkere din bil direkte ved København lufthavn. Da der er så mange forskellige muligheder for parkering, kan du hurtigt miste overblikket. Det er her, hvor vi hjælper dig videre. Med Parkos har du muligheden for at finde den bedste parkering ved København, og bedst passende parkeringsudbyder til dig og din bil. På vores hjemmeside kan du finde parkeringsudbydere, og sammenligne f.eks. pris, lokalisering og sikkerhed, og book din parkeringsplads med det samme. Vi stod klar til at hjælpe dem, og vi står klar til at hjælpe dig.

Her er nogle gode råd for langtidsparkering ved København lufthavn:

Sammenlign: Da der er så mange forskellige parkeringsområder i nærheden af København lufthavn, er det værd at sammenligne dem med hinanden. Her kan du også tjekke, om der er ledig plads på forskellige parkeringspladser, og book din parkeringsplads online. Der kan være stor forskel på f.eks. pris, lokalisering og faciliteter. Vi har personligt tjekket alle parkeringsudbyderne ved København for dig, og har lavet et overblik for dig vedrørende sikker parkering.

Kunde anmeldelser: Vi lægger stor vægt på vore kunders meninger og anmeldelser. Da vi ikke administrer hjemmesiderne selv, men videresender bestillingerne, er det vigtigt for os, at høre hvilke oplevelser du har haft med de forskellige parkeringsudbydere og din parkering ved København. På den her måde kan vi hurtigere indgribe hvor nødvendigt, og foretage de nødvendige ændringer. Kun kunder, som har lavet en booking via os, kan efterlade en anmeldelse hos os. Alle anmeldelser er derfor ægte, og giver dig et realistisk indblik af parkeringsudbyderen og deres parkeringsområde i nærheden af København lufthavn.

Veiligheid

Sikkerhed: Naturligvis vil du gerne tage på din rejse med et roligt sind, og ikke bekymre dig om hvor du har parkeret bilen mens du rejser, og at den er parkeret ved København lufthavn, i op til flere dag. De indhegnede parkeringsområder, fra vores udbydere ved København lufthavn, bliver godt overvåget. Det meste af tiden, er der endda mindst en medarbejder tilstede døgnet rundt, som holder øje med din bil. Din bil er i gode hænder.

Plan uw reis

Planlæg din rejse: Da parkeringsområderne ved Kastrup lufthavn, normalt er en smule væk fra Kastrup lufthavn, er det vigtigt at planlægge din tur på forhånd, ligegyldigt om det er en enkelt nat eller en uge du er væk. Vores ruteplanlægger her vil hjælpe dig. På denne hjemmeside kan du også finde mere vigtig information om trafikregler i Danmark, priser for parkering, og hvordan du undgår de travle veje i det centrale København.

Parkeringspriser i København lufthavn

Parkeringsudbyder Parkeringstype Pris for 8 dage

*Priserne kan variere afhængigt af de datoer, du vælger, sæson og ankomsttidspunkter. Datoerne her er fra ti. 21.5.2024 til ti. 28.5.2024.

Fordelene ved Parkos
usp car
Omhyggeligt inspiceret
All parkeringspladser er personligt inspiceret
usp thumbs up
De bedste tilbud
Det bedste tilbud på parkeringspladser på lufthavne
usp 24
Gratis annullering
Gratis afbestilling op til 24 timer før ankomst
usp 24
+4 millioner kunder
Over 4 millioner kunder på verdensplan