Spar Park & Fly Valet

Parkering i Hamborg Lufthavn er så nemt: Takket være den fremragende parkeringsservice fra Spar Park & Fly Valet behøver du kun at køre til lufthavnen på din rejsedag. Der bliver dit køretøj hentet af en medarbejder, så du ikke behøver at spilde tid på at lede efter en parkeringsplads. Du behøver ikke at bekymre dig om dit køretøj, mens du er væk, for dit køretøj vil blive parkeret sikkert på den udendørs parkeringsplads eller i parkeringshallen.

Mere information

Adresse

Gutenbergring 15, 22848, Norderstedt
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Spar Park & Fly Valet

Anmeldelser af Spar Park & Fly Valet

Kun kunder, som har lavet en reservation gennem Parkos, og faktisk har parkeret ved parkeringsudbyderen, kan skrive en anmeldelse. Dette betyder at vores anmeldelser er fra virkelige kunder som dig.

For parkeringsudbydere, som har mere end 60 i bedømmelse, anmeldelser, der er mere end 1 år gamle, vil blive fjernet. På den måde vil du kun se relevant information til din kommende rejse.

8,5
Baseret på 12 anmeldelser
10

Har parkeret den december 2021. Anmeldelse skrevet den 13 december 2021.


Fik super service, skulle hente bilen ovenpå ved afgangs terminal 2 men selvfølgelig virkede elevator ikke og jeg ankom med 2 store hunde i transportbur ringede selvfølgelig til dem og lidt exceptionelt kom de da selvfølgelig nedenunder selvom der ingen adgang er

10

Har parkeret den november 2021. Anmeldelse skrevet den 14 november 2021.


Super gode og virkeligt service minded personale

10

Har parkeret den oktober 2021. Anmeldelse skrevet den 29 oktober 2021.


Super nemt og rigtig god service

10

Har parkeret den oktober 2021. Anmeldelse skrevet den 22 oktober 2021.


Alt fungerede perfekt, og der var meget imødekommende servicepersonale

10

Har parkeret den oktober 2021. Anmeldelse skrevet den 18 oktober 2021.


Greatest

10

Har parkeret den oktober 2021. Anmeldelse skrevet den 10 oktober 2021.


Fantastisk service, både ved levering og afhentning stod de klar og ventede på mig.

10

Har parkeret den juli 2021. Anmeldelse skrevet den 16 august 2021.


Udmærket

10

Har parkeret den juli 2021. Anmeldelse skrevet den 15 august 2021.


God

10

Har parkeret den juli 2021. Anmeldelse skrevet den 07 august 2021.


Nemt og god betjening og service

8

Har parkeret den juli 2021. Anmeldelse skrevet den 05 august 2021.


Nem og effektiv måde at parkere bilen på

Om Spar Park & Fly Valet

Spar Park & Fly Valet giver dig en afslappet og behagelig start på din ferie. Hos Spar Park & Fly Valet parkeres din bil på et asfalteret åbent område kun 4,8 kilometer fra Hamburg Lufthavn. Den åbne plads er sikret af en indgangsport og kontrolleres regelmæssigt af personalet for at sikre, at dit køretøj altid er sikkert.

Valetparkering
Spar Park & Fly Valet tilbyder dig en fremragende parkeringsservice, så du kan starte din rejse på den bedst mulige måde. Du kører direkte til Hamburg Lufthavn, hvor en medarbejder fra parkeringsudbyderen venter på dig. Denne person vil også kontrollere dit køretøj, inden du parkerer det sikkert på parkeringspladsen. Hjemrejsen bliver også gjort let, da medarbejderen kører din bil tilbage til lufthavnsterminalen, så du kan starte din hjemrejse på en afslappet måde.

Spar Park & Fly Valet er tilgængeligt fra kl. 03:00 til 00:00, da der er natforbud i Hamborg. Hos Spar Park & Fly Valet kan du parkere din bil uden bekymringer. Parkeringspladsen er sikkert indhegnet, og der er altid personale på stedet, så du kan efterlade din bil hos Spar Park & Fly Valet uden at bekymre dig.

Når du afleverer dit køretøj i lufthavnsterminalen, vil der også blive foretaget en kontrol af køretøjet. Under denne proces kontrolleres din bil for eventuelle forudgående skader. Dette hjælper med at undgå misforståelser senere.

Airport Valet Parking tilbyder dig en all-round service. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige vedligeholdelsesprogrammer for køretøjet, som udbyderen udfører under din rejse. Minibusser, autocampere eller lignende er heller ikke noget problem mod et mindre tillæg på 10,00€. Dine bilnøgler vil blive opbevaret sikkert i et separat rum.

Hvordan fungerer parkeringsservice?

Ankomst
Du bedes ringe til parkeringsudbyderen ca. 15 minutter før din ankomst til Hamburg Lufthavn for at bekræfte dit ankomsttidspunkt. Kør derefter langs tilkørselsvejen og tag sporet til afgangsterminal 2. På stedet vil en kvalificeret medarbejder modtage dit køretøj. Når nøglerne afleveres, noteres kilometertallet og eventuelle skader på køretøjet. Du kan derefter tjekke ind med dit bagværk, og din bil vil blive parkeret i det sikre parkeringsområde af Spar Park & Fly Valet.

Retur
Når du vender tilbage, skal du ringe til parkeringsudbyderen straks efter, at du er landet. Dit køretøj venter på dig direkte i lufthavnsterminalen, når du forlader lufthavnsbygningen.

Adresse

Gutenbergring 15, 22848, Norderstedt