Med Parkhalle booker du en erfaren parkeringsudbyder, som tilbyder shuttleservice. Området omkring parkeringsudbyderen er oplyst og sikret med kameraer og et hegn. Desuden er der i åbningstiden ekstra personale til stede i lokalerne. Du kan vælge at parkere din bil under tag eller udenfor. Du må desuden gerne tage din nøgle med på rejsen.

. Mere information

Adresse

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Parkhalle

Om Parkhalle

Parkhalle tilbyder dig et stort parkeringsområde, som desuden er sikret med flere overvågningskameraer. Personalet er ligeledes til stede 24 timer i døgnet og 7 dage om ugen og tager imod din nøgle. Du kan derfor parkere dit køretøj der med ro i sindet og starte din rejse afslappet.

.

Shuttle Service

Parken kører dig til Parkhallens parkeringsplads på din afrejsedag. Når du har parkeret din bil, kører en shuttlebus dig til Hamburg Lufthavn. Efter din hjemrejse henter denne shuttlebus dig også direkte i lufthavnen og kører dig tilbage til parkeringsområdet.

Udbyderens lokaler er fremragende sikret med kameraer, et hegn og belysning. Du tager din nøgle med dig på rejsen. Desuden ligger udbyderens sted uden for Euro 4-området, dvs. at du kan komme til parkeringspladsen med et hvilket som helst køretøj og ikke behøver et miljømærke.

.

Det udendørs område i Parkhalle er asfalteret. I lokalerne er der et venteværelse, hvor du kan forkorte en eventuel ventetid med wifi, snacks og drikkevarer. Der kan du hvile dig fra din biltur. Der er også toiletter til rådighed.

Der kan bestilles et barnesæde til transport med shuttlebussen.

Med denne parkeringsudbyder kan du også bestille parkeringspladser for handicappede efter anmodning.

Hvordan fungerer pendlerparkering?

Ankomst

.

Giv venligst parkeringsudbyderen besked pr. telefon 45 minutter før du ankommer til parkeringspladsen. Kør direkte til Parkhallens parkeringsplads og parker dit køretøj i det sikrede område. Du tager din nøgle med dig på rejsen. Herefter bliver du straks kørt til Hamborg Lufthavn med udbyderens komfortable shuttlebus.

.

Retur
Du skal også på din hjemrejse kontakte parkeringsudbyderen telefonisk, når du har hentet din bagage. Hvis der opstår en forsinkelse, kan du straks informere parkudbyderen. Shuttletransporten kører derefter til det aftalte mødested i lufthavnen. Shuttletransporten returnerer dig straks til dit køretøj, så du hurtigt kan fortsætte din rejse.

.

Adresse

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt