Park4Fly-Hamburg

Om du er på vej på ferie eller forretningsrejse, så er du altid sikker på en god service, når du booker en parkeringsplads hos Park4Fly-Hamburg. Der bliver passet godt på dit køretøj, mens du er på rejse. Hos denne parkeringsudbyder kan du vælge mellem en udendørs parkeringsplads eller i en parkeringsgarage. Begge varianter er sikret med kameraer og der er altid personale tilstede.

Mere information

Adresse

Rugenbarg 57, 22848, Norderstedt
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Park4Fly-Hamburg

Anmeldelser af Park4Fly-Hamburg

Kun kunder, som har lavet en reservation gennem Parkos, og faktisk har parkeret ved parkeringsudbyderen, kan skrive en anmeldelse. Dette betyder at vores anmeldelser er fra virkelige kunder som dig.

For parkeringsudbydere, som har mere end 60 i bedømmelse, anmeldelser, der er mere end 1 år gamle, vil blive fjernet. På den måde vil du kun se relevant information til din kommende rejse.

9,1
Baseret på 9 anmeldelser
10

Har parkeret den februar 2021. Anmeldelse skrevet den 26 februar 2021.


Weltklasse

10

Har parkeret den oktober 2020. Anmeldelse skrevet den 23 oktober 2020.


Perfect service and price. Highly recommend

10

Har parkeret den september 2020. Anmeldelse skrevet den 13 oktober 2020.


Godt og venlig betjening. Meget god service. De har været meget hjælpsomme.

8

Har parkeret den september 2020. Anmeldelse skrevet den 11 oktober 2020.


Fin og nem parkering med afhentning of bil ved afrejse og ved ankomst ventede vi ikke længe før vores bil hold ved ankomst terminalen.

10

Har parkeret den oktober 2020. Anmeldelse skrevet den 08 oktober 2020.


Very nice experience with Park4Fly. We arrived with very short notice and we received good and safe service with our car.
Thank you very much, we will definitley use Park4Fly again.

10

Har parkeret den september 2020. Anmeldelse skrevet den 24 september 2020.


Min oplevelse med Park4fly-Hamburg var til stor UG

10

Har parkeret den september 2020. Anmeldelse skrevet den 17 september 2020.


God service

10

Har parkeret den august 2020. Anmeldelse skrevet den 14 september 2020.


Super god service

Om Park4Fly-Hamburg

Park4Fly-Hamburg tilbyde en sikker og pålidelig parkeringstjeneste. Du kan her parkere både overdækket og udendørs.

Park4Fly-Hamburg er åben fra 3:00 til 23:59.

Shuttleparkering
Med shuttle-parkering kører du direkte til Park4Fly-Hamburg parkeringsområde. En uddannet medarbejder fra Park4Fly-Hamburg fører dig til Hamborg Lufthavn med shuttlebus. Efter en kort kontrol af din bil for eventuelle skader, der allerede er til stede, a kilometertal er også bemærket. På denne måde kan senere misforståelser undgås.

Valetparkering
Ved valetparkering kører du ikke til parkeringsterrænet i lufthavnen, men direkte til Hamborg Lufthavn. Du vil ved ankomstterminalen blive mødt af en medarbejder fra Park4Fly-Hamburg. Efter en kort inspektion af din bil for eventuele skader, kan du fortsætte med at checke ind i lufthavnen. Medarbejderen kører din bil til parkeringspladsen. Ved hjemkost vil din bil blive bragt tilbage til lufthavnen.

Både parkeringsgarage og den udendørs parkering hos Park4Fly-Hamburg er sikkert indrettet og asfalteret. Der er opsat hegn og området er under opsyn af overvågningskameraer og personale. Derudover udføres der en inspektion af dit køretøj ved aflevering, hvor mulige eksisterende skader registreres. Her registreres blandt andet standen på kilometertælleren. Hermed kan mulige misforståelser undgås.

Under dit fravær opbevares din bilnøgle sikkert i et pengeskab.

Park4Fly-Hamburg tilbyder glimrende valetparkering. Personalet hjælper dig gerne med at læsse din bagage. Du har mulighed for at få din bil vasket under parkeringen. Du kan vælge dette på reservationsformularen.

Park4Fly-Hamburg har et venteværelse på stedet. Parkeringsudbyderen tilbyder også barnesæder og forhøjninger til transport til lufthavnen.

Park4Fly-Hamburg er åben fra 3:00 til 23:59.

Shuttleparkering

Ankomst
På dagen for din tur kører du direkte til parkeringsområdet Park4Fly-Hamburg. Cirka 30 minutter før din ankomst Ring til Park4Fly-Hamburg for at få en parkeringsplads for at bekræfte din ankomsttid.Efter en kort skadesundersøgelse af din bil og overdragelsen af ​​nøglerne kører en uddannet chauffør fra Park4Fly-Hamborg med shuttlebussen til Hamborg Lufthavn.

Hjemrejse
Efter landing i Hamborgs lufthavn, og du har hentet din bagage, ring til Park4Fly-Hamburg og gå til afgangsniveauet, En chauffør venter derefter på dig med en bus, så du kan fortsætte din rejse hjem så hurtigt som muligt.

Valetparkering

Ankomst

På rejsedagen kører du direkte til Hamburg Airport-lufthavnen. Ring 30 minutter før ankomsttid for at bekræfte din ankomst.

Efter en kort inspektion af dit køretøj, afleverer du din bilnøgle til chaufførren. Denne vil køre din bil hen til parkeringspladsen.

Hjemrejse
Ring til parkeringsudbyderen efter landing. En chauffør vil herefter vente på dig udenfor med din bil, så du kan fortsætte din hjemrejse så hurtigt som muligt.

Adresse

Rugenbarg 57, 22848, Norderstedt