Classic Parking

Med Classic Parking kan du parker din bil mellem 03:00 & 00:00, og gøre brug af terminalbusser til Hamborg lufthavn og Hamborg havn. Hvis du er forsinket på din hjemrejse, kan du stadig komme i kontakt med parkeringsudbyderen. Du tager dine bilnøgler med dig på din rejse, og din bil forlader ikke parkeringsområdet mens du rejser.

Mere information

Adresse

Goosmoortwiete 15, 25474, Bönningstedt
Parkering Hamborg lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Classic Parking

Classic Parking Bedømmelse

Hver parkeringsudbyder på Parkos er blevet personligt inspiceret og bedømt af en af vores medarbejdere.
Parkos karakteren giver dig en god idé om, hvad du kan forvente af parkeringsudbyderen.

60%

Sikkerhed

Videoovervågning
Indhegnet
Forsikret parkeringsområde
× 24/7 Tilstede
× Bilinspektion
80%

Tjenester

Elektrisk Oplader station
Toiletter
Venteværelse
Hjælp med tasker
× Bilvask
40%

Lokalisering

Ingen indkørsel begrænsning
Handicapparkeringsplads
× Overdækket parkering
× Parkeringshus
× Asfalteret
40%

Tilgængelighed

<5min fra motorvejen
Skiltet placering
× 5min til terminal
× 24/7 Overdragelse
× Parkeringsservice

Om Classic Parking

Med Classic Parking har du mulighed for at parker din bil på en sikker parkeringsplads i nærheden af Hamborg lufthavn. Parkeringsudbyderen vil derefter tilbyde dig en terminalbus til lufthavnen eller til havnen i Hamborg, hvis du skal på et krydstogt for eksempel.

Terminalservice
På ankomstdagen, skal du køre til parkeringsudbyderens adresse, hvilket er 11 kilometer fra Hamborg lufthavn. Afhængigt af ekstra tillæg, kan du parker din bil i en af parkeringspladserne i det afhegnede, videoovervågede område. Derefter vil du blive taget til din terminal af en af de hvide terminalbusser med vores logo. Du bestiller terminalbussen til lufthavnen gennem Parkos. Kontakt Classic Parking hvis du har brug for en bus til Hamborg havn, straks efter at have færdiggjort din booking. På din hjemrejse bedes du kontakte Classic Parking igen, så en chauffør kan tage dig tilbage til din bil.

Ved Classic Parking Hamborg vil din bil være sikker på en, til dels, asfalteret-, til dels, grus parkeringsplads. Parkeringspladsen er indhegnet og videoovervåget. Parkeringsudbyderen har ansvarsforsikring. Alligevel skal det siges, at du parkerer din bil på eget ansvar. Ingen skadekontrol vil blive foretaget på din bil. Hvis en parkeringsmedarbejder ser en person skadegører din bil, vil han notere det. Ved Classic Parking tager du dine nøgler med dig, hvis du ikke skal gøre brug af elektrisk opladning af din bil. Hvis du gøre brug af elektrisk opladning af din bil, vil dine nøgler blive sikkert opbevaret i en sikkerhedsskab.

En hvid terminalbus vil tage dig til din ønskede afgangsterminal. Bemærk, at terminalbussen vil tage op til 4 mennesker til afgangsterminalen gratis. Hvis antallet af mennesker er over 4, vil et beløb på € 5,- blive opkrævet per person. I tilfældet af pladskrævende bagage, vil chaufføren opkræve € 10.-, hvilket skal straks betales i kontanter. Classic Parking er mere end villige til at hjælpe dig med at få din bagage ind i terminalbussen.

Det er muligt at oplade din elektriskebil mens du rejser. Du kan vælge denne mulighed ovenpå din reservation. Bemærk at i dette tilfælde skal du aflevere dine nøgler, men de vil blive lukket inde i et sikkerhedsskab, når de ikke er i brug. Classis Parking har også et rent venteværelse med gratis kaffe og kolde drikke.

Desuden tilbyder Classic Parking også et begrænset antal store ankomst områder, som er egnet for handicappede personer til at stige sikkert ud af bilen. Hvis du vil reserver en af disse pladser, kan du gøre det ved at bestille en XXL parkeringsplads.

Du kan bestille en terminalbus via Parkos. Har du brug for en terminalbus til Hamborg havn skal du kontakte Classic Parking straks efter din bestilling, så de har tid til at overveje din anmodning.

Køretøjer, som ikke overskrider bredden 2.20 meter og længden 4.50 meter, kan parker ved Classic Parkis. Hvis enten længden eller bredden overskrider de førnævnte mål, vil parkeringsudbyderen bede om € 15,- ekstra, hvilket kan betales i kontanter ved parkeringspladsen. Vi beder dig om, at kontakte os på forhånd, hvis du rejser med en bil størrere end målene nævnt tidligere.

Classic Parking befinder sig tæt på B4 og er 2 kilometer væk, luftlinje, fra motorvejsafkørsel A7.

Terminalbus parkering

Ankomst
På ankomstdagen ved Classic Parking, skal du hen til Böningstedt. Du melder dig til receptionisten og viser du reservationsbekræftelse. Du parker selv din bil og fortsætter til indgangen, hvor en hvis terminalbus venter på dig. Din bagage vil blive læsset på, og medarbejderen vil køre dig til terminalen efter eget valg. Turen vil tage ca. 14 minutter. Du kan derefter gå hen til check-in.

Hjemrejse

På din hjemrejse skal du kontakte chaufføren to gange. Direkte efter du er landet, og igen efter du har fået din bagage. Det giver chaufføren nok tid til at samle dig op ved din terminal og tage dig tilbage til din bil. Når du ankommer til parkeringspladsen, fortsæt til din bil og fortsæt din rejse.

Adresse

Goosmoortwiete 15, 25474, Bönningstedt