Med Parkflug24 Bremen bestiller du en erfaren parkeringsudbyder, med en parkeringsplads blot 2 kilometer væk fra Bremen lufthavn. Parkeringspladsen er under belysning døgnet rundt, og er sikret med videoovervågning, hegn og en indgangsport. Derudover er der også ekstra personale tilstede i de travle sæsoner. Du kan vælge mellem overdækket parkering eller udendørs parkering, og du kan medbringe dine bilnøgler på din rejse.

Mere information

Adresse

Industriestraße 6, 28119, Bremen
Parkering Bremen lufthavn

Indtast dine rejsedetaljer.

Fra

Til og med

Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder Betalingsmuligheder

Tilgængelighed Parkflug24

Om Parkflug24

Ved Parkflug24 i Bremen kan du parkere dit køretøj enten på en overdækket parkeringsplads eller en parkeringsplads i det fri. Parkeringsområdet er aflåst og videoovervåget døgnet rundt. Derudover er der altid personale tilstede. Med denne parkeringsudbyder parkerer du din bil selv, og medbringer dine bilnøgler på din rejse. Parkeringsleverandørens port til pladsen har en maksimal højde på 3 meter, og bredde på 4 meter.


Ring venligst til parkeringsleverandøren 30 minutter før din forventede ankomst, for at bekræfte din ankomsttid. Da leverandøren tager hver kunde til lufthavnen individuelt, gør denne opringning det lettere at planlægge din transport til lufthavnen. Du finder leverandørens telefonnummer i din reservationsbekræftelse, som du vil modtage efter du har lavet din reservation.

Leverandørens bud er designet til 5 personer, og du kan let genkende bussen, da den har teksten ”Parkflug24” på bussen. Prisen inkluderer transport for op til 5 personer. Hvis du har brug for at transporter flere personer, vil dette koste €5,- per person ekstra. Når din bil er parkeret, bringer bussen dig direkte hen til afgangsterminalen, så du kan gå direkte til check-in skranken.

Parkflug24 er tilgængelig fra 04:00 til 24.00. Hvis du har brug for en shuttle-bus, hvor leverandøren ikke er tilgængelig, vil leverandøren dog stadig køre dig til lufthavnen. Din bil står på en indhegnet parkeringsplads, som også er videoovervåget døgnet rundt. Du parkerer din bil selv på parkeringspladsen, og medbringer dine bilnøgler på din rejse. Således kan du være sikker på, at din bil ikke flyttes mens du er væk.

Hos Parkflug24 vil du opleve hjælpsomme medarbejdere, som med glæde vil hjælpe dig med pålæsning og losning af din bagage.

Du har også mulighed for at gøre brug af ekstra tjenester, som bliver tilbudt af denne leverandør. Disse tjenester inkluderer opfyldning af brændstof på din bil, bilvask & klargøring af din bil, og dækskifte. Disse tjenester kan blive betalt for hos leverandøren.

Hvordan virker shuttle-service?

Udrejse
Med shuttle-service kører du, på dagen, direkte hen til parkeringsområdet, som ligger meget tæt på motorvejen. Kontakt parkeringsleverandøren cirka 30 minutter før din forventede ankomst, for at bekræfte din præcise ankomsttid. Da parkeringsleverandøren kører kunder til lufthavnen individuelt, vil denne opringning hjælpe med at strukturer og planlægge alle ture til lufthavnen. Ved parkeringspladsen vil du blive mødt af en medarbejder, som vil køre dig til lufthavnen efter du selv har parkeret din bil. Shuttle-bussen har plads til på til 5 person, og turen er gratis for de først 5 personer. Hvis du har brug for at transporter mere end 5 personer, vil dette koste €5,- per person ekstra.

Hjemrejse
Efter du er landet, og har fået din bagage, skal du ringe til parkeringsleverandøren. Ring til det samme nummer, som du ringede til på din på rejsedag. Da parkeringsleverandøren er så tæt på lufthavnen, kommer en medarbejder og henter dig inden for kort tid. Shuttle-bussen vil vente på dig ved terminal 1. Shuttle-bussen kører dig tilbage til parkeringspladsen, hvor din bil venter på dig.

Adresse

Industriestraße 6, 28119, Bremen