Job i Parkos

Arbejde i en international, ambitiøs og innovativ virksomhed

Se vores aktuelle ledige stillinger på vores English Jobs Page.
Vil du i stedet indsende en åben ansøgning? E-mail os!


Vis alle værkerOm os

Parkos er en sammenligningsplatform for lufthavnsparkering. Vores mission er at tilbyde rejsende det rigtige udvalg af parkeringsmuligheder, der er skræddersyet til deres personlige behov og ønsker. Ligesom AirBNB ikke har nogen lejligheder og Uber ikke ejer taxaer, har Parkos ikke sine egne parkeringspladser. Vi udfylder en mæglerrolle på markedet mellem udbud og efterspørgsel. Dermed ønsker vi at skabe behagelige rejseoplevelser.


Vores hovedkvarter ligger i centrum af Groningen. Herfra opererer vi i flere lande i Europa og Amerika. Du kan også finde os i Australien. Vores team er entusiastisk og mangfoldigt og består af mange forskellige nationaliteter. Vi taler meget engelsk med hinanden.


Vi er en af de hurtigst voksende e-handelsplatforme i Holland, og vi arbejder naturligvis hårdt på at erobre resten af verden. Parkos er en international organisation med store ambitioner, og vi kan godt bruge din hjælp til at realisere vores mål! Skræmmer en udfordring dig ikke? Er du glad for at påtage dig ansvar? Er "work hard, play hard" også dit yndlingsslogan? Så tag et kig på vores ledige stillinger og søg i dag!


Læs mere om Parkos
Prisvindende virksomhed

Med Parkos har vi vundet flere priser som en af de hurtigst voksende e-handelsplatforme i Holland. Vi er markedsleder i Holland, Italien, Tyskland og Belgien.

CrossBorder Top 30
Shopping Awards Ecommerce50
Dutch Search Awards: Beste inhouse marketing team
FD Gazellen
Deloitte Technology Fast 50


We create enjoyable travel experiences!

Vores mission

Vi mener, at det kan være sjovt at rejse og ikke behøver at være stressende. Vi ønsker at hjælpe rejsende med mindst én del af deres rejse ved at tilbyde dem det rigtige udvalg af parkeringsmuligheder, der er skræddersyet til deres personlige behov og ønsker. Udover en god kundeoplevelse har vi også til formål at være platform nr. 1, når rejsende leder efter en parkeringsplads i deres nærmeste lufthavn.Parkos værdier

I alle vores handlinger opretholder vi den højeste standard for integritet

Think big
Actions are louder
Be transparent
Challenge yourself
Have fun
Customer focused


International virksomhed

I 2019 begyndte vi at arbejde i Australien og USA. Vi har naturligvis ambitioner om at komme længere ud i verden. Som du kan se, er Parkos en international virksomhed med store ambitioner. Vi tror, at vi lige er kommet i gang og ønsker at komme længere ud i verden. For at nå dette mål har vi hårdt brug for din hjælp!


nl be-nl be-fr de it fr es at se dk pt us aus uk pl eu


Sådan fejrer vi vores succes

Vil du fejre det med os?Vores kolleger siger

"Since the moment I arrived at Parkos, I was made to feel very welcomed and supported. The team is so interesting and they also showed a lot of interest in me."
- Ewout, Netherlands

"The work atmosphere provides so much room for personal and professional growth. At Parkos, you will feel like you have a voice, that all your contributions and ideas are considered and taken into account."
- Pierre, Cameroon

"I started working at Parkos in 2016, since then we have grown incredibly. If you like challenges and always think of ways to contribute to the success of the whole team, then Parkos is the place for you."
- Silvia, Italy